- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
#31733248 #31444 üzenetére
Az a gond, hogy nem egy időben készültek. Még csak az, nem is egy évszakban. Nem lehet összehasonlítani így sajnos.
Amúgy így első blikkre talán a Canon EOS-600D, és a második a Sony DSC-WX7 ami a leginkább tetszenek.
Jah, és nem utolsó sorban, jó lett volna ugyan azon a felbontáson lőni a képeket.
-
Kasya
nagyúr
válasz
#31733248 #30328 üzenetére
Szamomra az MW600 is egy kiegeszito, amely a telefonalast, zenehallgatast konnyiti meg. Az, hogy akar egy 10 centis tripod elfer-e az embernel, szerintem nagy nagy dolog...sokaknak egy doboz cigi+ongyujto tobb helyet foglal.
Az IPhone is beteheto egy Hi-Fi rendszerbe, megse emeli ki a telefon kategoriabol a Hi-Fi kategoriaba...Nyilvan en se allvannyal felvertezve megyek mindenhova. Ott a kocsiban, ha kell kiveszem. Az meg mas teszta, hogy munkamhoz amugy is szukseg lehet ra barmikor...
Quasi_modo-val azonban egy velemeny vagyok.
Ettol fuggetlenul elfogadom a nezopontod, csak erdekesnek talalom
-
mobilefan
aktív tag
válasz
#31733248 #30322 üzenetére
ebben egyetértünk.
nekem is az a mérvadó,hogy kézből milyen minőségűt tud fotózni egy átlag user.
ez miatt adtam el anno a PV 808-at,mert extra érzékeny volt a legkisebb kézremegésre is és akár 38 mpx vagy 8mpx lényegtelen volt,ha nem tartottam ott a kezem fotózás után még 1 mp-ig akkor elmosódott lett a kép. -
tzsolesz
nagyúr
-
rizso
addikt
válasz
#31733248 #29647 üzenetére
Na ja, átlag ember nem hord magával állványt, mert minek. Én viszont vettem egy kis, talán max. 20cm magasságú állványt, ami simán elfér a táskámban, mindig ott van nálam. Arra pont elég, hogy bárhová le tudjam tenni a telefont, ha kell az extrastabil tartás.
mumk1: én ennek egy kínai változat (99cent volt postával, és detto ugyanígy néz ki) próbáltam, első széthúzásnál kijött a láb
legiaap: hehe, köszi!
Éjszaka állványról nagyon brutál minőséget lehet kihozni belőle, az tuti. "Éjszaka állványról megtámasztva, vaku nélkül fotóztunk a Hősök terén"...
Van egy olyan érzésem, hogy ma MR007RM is jön éjszakai állványos képekkelYamatoVTEC: köszi! Igen, a 8sec a általában elég, 16sec legtöbbször már sok (többnyire csak demonstráció/öszehasonlítás miatt használom). Lehet csinálok egy szettet a különböző záridőkkel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest