-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
válasz
Tuninger #14713 üzenetére
Na, akkor én is készítettem.
Itt egy gyors összesítő:
BigBlackDog@SE LWW, Camera Zoom Fx
Tuninger@SGS2
mumk1@HOX
mumk1@SONY NEX (MILC) -
irgum
addikt
válasz
Tuninger #14691 üzenetére
Szerintem azt nem lehet állítani még külső appal sem. Sőt szinte biztos, keresgéltem sokat appstoreban. De ha azt állítanád, akkor állványról kéne fotóznod, mert akkormeg növelni kellene a záridőt, így viszont könnyen bemozdul a teló, és elmosodott lesz a kép. iPhone nagyon okosan kezeli a beállításokat, ezért ha van elegendő fény, akkor nincs gond a képekkel.
-
válasz
Tuninger #14608 üzenetére
Részemről meg fekete pont, ugyan is androidos mobilról nem lehet elérni a linkelt oldalt, csak PC-ről, de ezt már az előző hozzászólásomban jeleztem. iCloud amit az android böngészővel nem tudsz megnyitni
Ez azért gáz, mert irgum képeit mobillal nem tudtam megcsodálni. Az iPhone készüléktől jobb minőségű képeket szoktam látni, de tetszik a nem szokványos látásmód!A Picasa Webalbummal nincs gond ezen a téren.
picasaweb -
pszili8
aktív tag
válasz
Tuninger #14334 üzenetére
Igen,most hogy a mango refresh-el kiadtak egy kamerafrissítést,így van panoráma,önkioldó,intelligens csoportkép,gyorsfelvétel is.Nincs vele semmi gond,csak szokás szerint egy kis dologból csináltak nagy lufit az emberek.Szerintem a galaxy nexusom nem csinál ilyen képet,igaz még nem csináltam vele sok képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest