- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifu91
aktív tag
válasz
xhege #115757 üzenetére
Mert az európai vásárlóknak ez kell
Hát ez a kép nagyon egyben van. Hmmm....Mikor már beletörődtem, hogy használom a 23 ultrát mert szoftveresen stabilabb mint a többi, de húznék más irányba.
Néztem a shenzeni telókat, azért kipróbálnék párat.
Arra is kiváncsi lennék, hogy a sima 6-os oppo, hogy produkál fotóban?Mit tud a mediatek képfeldolgozásban. -
-
Drakmusz
addikt
válasz
xhege #115426 üzenetére
Igaz hogy ez egy fotós fórum, de az egyébb tulajdonságok többet számítanak ha az összképet vizsgáljuk.
Pusztán a képalkotást nézve, én mindig ugyanazt szoktam mondani.
Sokkal többet tudsz a fotózáshoz kapcsolódó képességeken fejleszteni, mint pusztán előrelépni azáltal hogy készüléket váltasz.
Átlagos felhasználás mellett bármelyik csúcsmodell megteszi. -
-
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
xhege #115131 üzenetére
99%-nak elég ha 2x rábök a kijelzőre, és az a nagyítás elég is nekik.
Miért is változtatna pl a Samsung az ilyen visszajelzések alapján.?
Persze hogy nem fog, mert ilyenek a visszajelzések és nem csak az én esetemben.
És amúgy ja, így belegondolva a 2 terrás winyóm lassan tele képekkel, és én sem éppen azért nézem vissza a képeket, hogy 300%-os méretben nézegessem őket, de még is akarom, hogy a legjobb legyen ebből a szempontból is.
Nekem tényleg kevés a Samsung féle képalkotás, azon valóban volna mit javítani.
Nem mondom, hogy legyen Oppo féle kiegyensúlyozott, de egy iphone 14-es szint már emészthetőbb lenne a többségnek is szvsz. -
Drakmusz
addikt
válasz
xhege #114954 üzenetére
Szerintem pedig évek óta nagyjából ugyanolyan a képalkotásuk.
Most vettem az asszonynak egy 6a-t, a nagyokhoz képest csak minimális különbségeket vélek felfedezni.
Mondjuk én a konfigok miatt a gyáriról már teljesen leszoktam.
A jellegzetes képi világ már az első széria óta állandó.
[link]
1-4-ig szerintem változatlan, utána módosult egy hangyányit. -
szabeska
addikt
válasz
xhege #114930 üzenetére
Mi lehet az oka egyébként? Túl sok az adat, nem bírja a telefon? A szenzorról ezt írják pedig:
"Samsung's Dual Slope Gain (DSG) feature improves HDR photos by digitizing each pixel's exposure data at two different scales to gather bright and dark data when shooting in 50-megapixel mode. The abundant pixels on the sensor mean some pixel quartets are tuned for bright light and others for dimmer light."
"Az új ISOCELL HP2 szenzor az első olyan Samsung szenzor, ami Dual Slope Gain funkcióval rendelkezik. Ezt a megoldást 50 megapixeles felbontás mellett veti be az érzékelő, ami két eltérő konverzióértéket alkalmaz a pixelek szintjén érkező analóg jelre, az eredmény pedig kiváló HDR teljesítmény."
Tényleg nem értem akkor....
-
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
xhege #114007 üzenetére
Nekem a 13 pro összességében nagyon jól eltalálta a színeket, néha a fehéregyensúllyal volt gond ott is, ezek szerint ezt megörökölték az utódok is.
P30 Pro automata AI kikapcsolva, Vivo Zeiss mód.
[
"> ] P30 Pro 1/1.7"
[
"> ] X90 1"
[
"> ] P30 Pro 1/4.0" 5x Optikai zoom
[
"> ] X90 1/2" 5x Digitális Zoom
[
"> ] P30 Pro 1/1.7"
[
"> ] 1"
Vivo X90 Pro Plus vs Huawei P30 Pro -
Elit3Zotya
addikt
válasz
xhege #113269 üzenetére
És ez nappal csak hatványozódik, igaz ez alap módban készült még nem Zeiss-ben sajnos, de a részletek nagyon durván jók. 12s ultrán láttam ennyire jó részletességet ami gyári.
Hozzá tenném, hogy a Nothing elég jól helyt állt szerintem.
Mással össze hasonlítva, az is nagyon jó szvsz.#113270rdt89 Ez így igaz, nagyon jó a semmi.
[
] X90 Pro Plus gyári automata (színes mód)
[
] Nothing Phone
Nothing Phone vs Vivo X90 Pro Plus
-
-
-
-
DrDoktor
senior tag
válasz
xhege #112778 üzenetére
Ez nekem izzadság szagú mentegetés
Egyébként igazad van szerintem is megérdemlik az s23 széria vásárlói az "ULTRA" szar kamerás produkciót
Évről évre bezabálják a marketinget és rohannak venni ugyanazt a szélsőségesen túlárazott készüléket.
Tudom snapi idén ......Ultimate' felmentés ! -
Elit3Zotya
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest