- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
móki75
csendes tag
Köszi megpróbálom.
-
móki75
csendes tag
Sziasztok szeretnék kérni egy kis segítséget hogyan tudok két különböző verziójú Google kamerát feltelepíteni.Egy 7es és egy 6 os . Szeretnék egyszerre használni.
-
Bagoly01
senior tag
Egyszerű beltéri teszt, Hyper-NexCam.
[link]
Mi A3 -
haiduo82
aktív tag
válasz
Bagoly01 #191 üzenetére
Nem tűnik ez olyan rossznak, sőt. Kellene mellé egy-két másik gcammel készült kép, úgy jobban össze lehetne hasonlítani. A korábbi UltraCam-ek esetében a legtöbben a szelfire panaszkodtak, hogy normális körülmények között is egy zajtenger volt fotó helyett a produktuma. Állítólag ezt itt már javították. Csináltam egy gyors tesztet én is. Ide tettem fel.
-
Bagoly01
senior tag
Csak kihajoltam az ablakon egy gyors tesztre.
Day.xml.
[link]
A sötét részeken nem igazán tetszik. Nyilván kellene egy megfelelő beállítás.
Lehet hogy az első Ultracam a legjobb eddig. Legalábbis Mi A3-on -
H2o-pok
senior tag
Üdv
Redmi Note 8 (páromnak ilyen van) hoz melyik Gcam verziót javasoljátok?
Van amúgy ezekben magyar nyelv?
Köszi -
Bagoly01
senior tag
Valaki használ Ultra cam klónt? Esetleg meg tudna valaki dobni egy linkkel?
-
móki75
csendes tag
Ja elfelejtettem mondani hogy például én nem használok egyáltalán vakut mert még sötétben is képes szép képeket csinálni.
-
dudzsi
tag
Sziasztok! PGCM 7.2.014 relesed V1 van a Redmi Note 8-on. Az lenne a kérdésem hogy ha olyanok a fényviszonyok hogy vakuzni kell akkor ha a képernyőre koppintok amit fényképezni szeretnék akkor miért nem megy a vaku hogy jobban élesitsen. Valamit be kell állítani? Köszi
-
móki75
csendes tag
-
móki75
csendes tag
Sziasztok töltök fel pár képet redmi note 7 tel készült Google camera hetessel parrot verziója az esti kép olyan sötétben készült hogy csak fejlámpa val lehetett látni.
-
haiduo82
aktív tag
Én urnyx és a burial verzióit használom. Burial a nappali fotókhoz, urnxy az estihez. Ezenkívül a 6-os gcamre épülő Hypercam E2 van még fent, én azt is nagyon szeretem, teljesen jó szerintem általános használatra.
Parrot verzióit is próbáltam, nappal túl nagy különbséget én nem találtam, viszont, ami nekem negatívum volt az az, hogy nem támogatja (emlékeim szerint) az xml fájlokat, illetve éjszaka nekem már túlságosan világos képeket lőtt. -
nfsu17
veterán
"igaz videónál a képstabilizátor be van kapcsolva akkor nálam nagyon bele nagyít."
Persze, mivel csak így tud stabilizálni sw-esen, ezt más is így csinálja, még a gyári app is.Mi 9T-sek / Pro-sok.
Parrot, meg Urnyx, amit szoktak ajánlani ezekre a telókra.
Én elégedett vagyok az urnyx féle verzióval, nappal is, meg éjjel is.De valahol meg a parrot-ot vki jobbnak találja.
Tudom, próbáljam ki magam, de van aki próbálta már mind2-t?
Nem akarok csödörből vödörbe esni, hogy annyit mókolok ezekkel a cam-ekkel, hogy végül egyik sem fog működni.
Urnyx-nak van topikja xda-n, szépen lehet követni mit fejleszt, beszélgetnek az emberek, de képet meg alig tesznek fel, hogy ez ezért jobb, vagy azért.
Parrot vs urnyx compare meg aztán végképp alig van, ami van, az meg vicc.Képminőségben nincs is talán nagy különbség, inkább funkciókban?
Mondom, elégedett vagyok ezzel a mostanival, de pl. most parrot is frissített és vannak benne jó dolgok.
• Focus tracking is off on Mi9 / 9T / 9T Pro devices.
• Added selection of JPG compression. -
móki75
csendes tag
Szia kettővel feljebb megtalálod azt a verziót amelyikbe lehet állítani parrot043 nekem a hetes verzióból a v6 ami nálam jól működik redmi note 7 igaz videónál a képstabilizátor be van kapcsolva akkor nálam nagyon bele nagyít.
-
Geza012
újonc
Sziasztok,
Xiaomi Redmi Note 8T alatt használok Gcam appot még csak pár napja.Nagyon szép képeket lő,egy verziót próbáltam idáig.
Kérdésem az lenne,hogy valahogy megoldható h alapból tükrözzön az előlapi(szelfi) kamera?
Gyári kameránál ez a funkció állítható,azonban hiába kerestem a beállításoknál nem találtam,köszönöm előre is. -
móki75
csendes tag
Köszi de ezek közül már jó párat kipróbáltam igazából következő a probléma ha HD módot kikapcsolom akkor elmenti élesen a képet ha bekapcsolom akkor enyhén olyan mintha szellemképes lenne a fénykép .
-
trebrona
nagyúr
Húzd le a fóliát a kameráról!
De, hogy segítsek is, topikjában ezeket dícsérik: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-parrot043/
-
móki75
csendes tag
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni vettem egy redmi note 7 es telefont és hogy melyik Google kamerát érdemes feltelepíteni mert már jó párat kipróbáltam És mindegyik homályosan fényképez.
-
vond
MODERÁTOR
Nagyon szívesen!
Azért érződik, hogy sokkal jobb a RAW, de a JPG képek is szebbek, mint a gyári kamerával.
-
-
8nemesis8
veterán
-
ghiottone
nagyúr
OnePlus 7T Gyári kamera vs. Urnyx 1.9 Google kamera. - Sajna a gyári kamera színei a valóságtól nagyon távol vannak.
-
sony309
őstag
Sziasztok, BÚÉK!
Redmi 8-hoz (Android 9, MIUI 11) keresek jól müködő GCam app-ot.
Mit javasoltok?Előre is köszönöm a választ!
-
vond
MODERÁTOR
Tegnap lőttem pár fotót a Redmi Note 7-tel.
Nem rakom be ide is őket, csak linkelem. Ha esetleg valakit érdekel.Még mindig le vagyok nyűgözve a minőségtől.
-
ghiottone
nagyúr
OnePlus 7T gcam:
- rönk fenyőfa kívülről
- rönk fenyőfa belülről
- adventi koszorú
- szobor-bethlehem-rönk fenyőfa -
Bagoly01
senior tag
válasz
drewcsalad #150 üzenetére
Elvileg ennek jónak kell lennie:
[link] -
trebrona
nagyúr
válasz
drewcsalad #150 üzenetére
MediaTek SoC, úgyhogy arra nem fogsz találni.
Szerk: normálisan működőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest