- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ma 6-7 játékossal kezdtük, az első feladat közben eltűnt mindenki. Nem elmentek, hanem eltűntek. Rajtam kívül úgy tippre ketten csinálták még, kb úgy jöttek a pontok, de őket sem láttam, sem a minimapen, sem amúgy. Konkrétan szálegyedül voltam, még npc autók sem sehol, tisztára, kint egy eliminator. Két fordulót. sináltunk meg 10 perc alatt, a harmadikra esély sem volt (fél perc maradt rá).
Ha jól látom, az expedíciós napi feladat sem teljesíthető. Ez a két dolog hiányzik még erről a hétről.
Valami méltatlan, hogy milyen kiteszteletlen, összecsapott bétaként jött ki ez a játék. Látszik rajta a kapkodás, egyszerűbb volt ezt még így is összecsapni, ha már látták, hogy sehogy sem állnak a motorsporttal. Remélem, hogy 1-2 hónapon belül használhatóra pofozzák, mert ez így egyszerűen szánalmas. És nem a konkrét hibák, hanem a kiadói magatartás.
p
-
Qkackca
őstag
Régen úgy volt, bizonyos esetekben mikor automatikusan beadta a pörgetést, akkor nem tudtál rá reagálni, adott amit adott.
Amiikor viszont te kezdeményezted a pörgetést, akkor volt választási lehetőség.Autó helyreállítása nálam volt amikor néztem, én a sziklákra szoktam fennakadni, mert még legkisebb hasmagassággal is sokszor fel tudsz menni legalább a feléig, aztán akadsz el...
-
gduck
addikt
Na agyam eldobtam
Már meg se lepődök... A tegnapi tiszta körös piszkosan teljesítése után jött a hirtelen ötlet:
ELVESZTETTEM, azaz 2. lettem a Bemutató eseményen... éééés... Megadta a Bemutatós heti feladatotUI: úgy látom lemaradok az Apollóról, mert csak 590pf van, és Horizon Árkád esemény meg nincs sehol a térképen
-
gduck
addikt
-
.LnB
titán
-
-
-
parandroid
félisten
-
GalaHU
addikt
Hát, azért ez se rossz...
Én mindig is Motorsportos voltam, a Horizon-ökbe csak belekóstolgattam. Ezért is vagyok kicsit csalódott, hogy már évek óta késik az FM új (számnélküli) része, és most is a FH érkezik, de sajnos be kell látni, hogy az lett a népszerűbb, érthető hogy azt nyomja a MS.
Mondjuk Motorsport tekintetébek nincsenek is különösebb nyomás alatt, a kékeknél is jelentős késés van a GT7-el, szóval lehet hogy egymásra várnak.
-
parandroid
félisten
Nekem ennyi sem lesz sose, mert FM 4-5-6 esetében már a storefrontokat is zárták, fel sem tudok tölteni festést, tuningot, vagy fotót, szóval az sem lesz maxos. A hiányzó dlc-kről nem ks beszélve. Ja, meg ugye a rohadt Fast&Furious, illetve Forza Apex, amit anno nem húztam be, most meg már nem is fogom, és önmagában 500, illetve 1000 pont.
FM2-nek nem álltam még neki egyedül, de ahogy néztem TrueAchievmenten, elvileg ott kiüthető még minden, csak grindelős. Főleg az 1M online credit. Ez elvileg boostolható, ha többen jelentkeznek be a versenyre, szóval itt be lehet segíteni egymásnak. Többiek ki is léphetnek akár rögtön, csak az számít, hányan indultak az elején.
p
-
-
stillmatic
aktív tag
-
Ventur@
senior tag
Nem fogom kihagyni, mert ennyiért ajándék
.
Más:
Miért nem működik a hátranézés rendesen? Értsétek: Ha gázt adok, akkor hiába nyomom a hátranézés gombot, semmi reakció. Ha elveszem a gázt és megnyomom, akkor oké. Oldalra nézés is eléggé érdekes, mert ha nyomom a gázt és közben nézek oldalra, akkor kissé féloldalasan mutatja az autót, ha nem nyomom a gázt, akkor rendesen oldalról. Már próbáltam, hogy másik billentyűre teszem a hátranézést, de akkor is csak ugyanaz van, amit fentebb írtam.
(néha nem árt, ha hátranéznék, mert hát Average szinten bizony keményen küzdenem kell még mindig
. De hát így néha eléggé érdekes a dolog
.)
-
Kisgépkezelő
senior tag
Az durva. Szerintem ennek az információnak benne kéne lennie a tananyagban, hogy senki se szerezhessen jogosítványt míg erről nem tud!!!44!4!
Más is ugyanezért nem komálja. Ugye az online, de főleg a rivális módnak az volna a lényege, hogy egyenlő esélyek mellett mutathassa meg az ember, hogy mit tud, de ezt a random mód felbukkanó kocsik teljesen elrontják. Még ha valamilyen megtanulható rendszer szerint bukkannának fel, akkor valószínűleg többen tekintenének rá kihívásként mintsem szívatásként, de így sajnos az a helyzet, hogy mivel nem egyformán szívatja a játékosokat, így egy egész "szakág" a hozzá tartozó kb. 15 pályával (amik közt azért jók is vannak), ment a kukába.
-
Qkackca
őstag
Pláne ha valamelyik fél motoros...
Na ugye nagyon nem mindegy, hogy a saját életével vagy másokéval szórakozik valaki...CactuS: nálunk is vannak érdekes dolgok: város vége tábla, utána még pár hétvégi ház/kert jellegű vmi, aztán egy kis enyhe ív, körforgalom, hosszabb egyenes, majd ipari park (város kezdete táblával).
Szóval a városon kívüli úton jellemzően szög ötven, (egy-két eltévedt lélek felfogja, hogy mehetne, az megy 70-et jó esetben, de az ritka), aztán mire beér a városba onnantól meg 60-70 minimum, mondom wtf? Kijött vmi kresszváltozás, városon kívül 50, belül meg 70?Viszont van egy tuti körforgalom, jól belátható (enyhén széles bemenet, enyhén széles kimenet, nagyjából egyenesen kell átmenni rajta), egy darabig 50-es tábla volt előtte, majd ellopták, aztán 70-es lett (ekkor páran kicsit kiegyenesítették a dolgot...) most újra 50-es van ,lehet próbálkozni mennyivel tudsz átmenni rajta mikor a körülmények engedik
majdnem 50-nel már sikerült párszor átmenni, aztán mikor 70 lett a tábla, azzal már kicsit vicces lett volna megpróbálni
-
Sokan nem tudják/akarják megérteni, hogy milyen veszélyekkel jár az, hogy lakott területen belül akarja az autók erejét összemérni. A lámpától rajtolás még talán, de azt se mindenhol lehet, főleg nem ész nélkül, mert abból is lehet bőven baj. Volt a cégünknél anno egy Stinger V6 tesztautó, azzal jártam kb. 2 hetet, azt is mindenki kóstolgatta, de nem mentem bele a mókába városhatáron belül - 4.5 sec alatt van 100-on és utána se lassul nagyon -. Városon kívül azért párszor eljátszottam a pilótákkal, de ott is volt, aki nem bírta elengedni. Pl: az 51-esen rendre elmaradt egy karikás kolléga, ahogy tudtunk menni, ott már tisztán látszott, hogy nem egy liga a két autó erőben, Taksony felé lefordulva üres volt az út, ráadásul egyenes is, így pont gyorsultunk még egy nagyot, de a tábla előtt már elvettem a gázt/fékeztem, hogy a városba már kb. 60-as tempóval érkezzek, a tábla után egyből házak vannak, a baromja meg ugyanúgy kb. 150+os tempóval beért, megelőzött és berongyolt. Az ilyenekből lesznek azok, akik még kanyarban, záróvonalon, zebrán stb. előznek, mert úgyis belefér - szerintük -.
-
lanszelot
addikt
Sajnos valamiért eltűnik onnan.
Az egésznek kell max 1 nap átfutási idő, hogy megérkezzen.
Viszont a FM6-ban nem érkezik meg egyáltalán.
Írni kell a Forzának, és remélhetőleg javítják.
Írtam nekik, kérlek ti is írjátok meg, hogy javítsák. /több írásra oda figyelnek/ -
csuvicsuva
addikt
Igen, az autó eladást is nektek köszönhetően tudom. A standard autók közül most 3 féle 20 milliós Renault-t leszámítva minden megvan. A vicc az, hogy a boltban lévő DLC Königsegget engedné újra megvenni, de én úgysem tudok vele mit kezdeni, ráadásul az ára is elég nyomott, úgyhogy nyerészkedni sem lehet vele.
-
csuvicsuva
addikt
Pár hónapja volt Forzashopban, akkor azt hiszem elment 20 millióért. Most indítottam a játékot, elsőre beadott egyet 880 ezerért, persze elvitték... Renault-k nagy része ugyanez.
Más: Trialt sikerült már valakinek megcsinálni? Megvan az RS200, úgyhogy nem égető, de nagyon furcsa, hogy nem csak én, hanem a többi játékos is szenved, mint disznó a jégen. Talán Dirtben voltam eddig a legjobb, de bármelyik autóval megyek, esélytelen. Drivatarok párban állják el az utat, szinte képtelenség megelőzni őket.
-
rdt89
addikt
Köszi, ez hiányzik a garázsomból, sajnos dolgozok így várnom kell vele, de ez akkor is jó hír.
Kíváncsi vagyok mely autók lesznek ebbe a szezonba, az új Bentley sejthető a borítókép végett, remélem 206-os Peugeot is megérkezik
(#15925) csab991:
4 autó várható a 4 évszak miatt nem?
Ja meg akkor a Bentley gondolom -
Daw93
senior tag
Egyrészt szemetek, másrészt lusták még 3-mat léptetni, hogy olyat vegyen meg amire nem érkezett licit.. Én ha így veszek autót akkor leléptetek az aljára és onnan veszem, hogy másnak ne basszam el a dolgát
Múltkor pl a kacsaseggű Renault Megane-t így vettem meg 20 misiért. -
csuvicsuva
addikt
Mert az emberek már csak ilyenek. Én a Subaru Rally-val jártam így, ráadásul az még olcsó is. Licitáltam egyre, start bid 30000, hátralevő idő 1 óra valamennyi. Semmi mozgás, közben befutott elé egy másik. Mondom arra már nem licitálok, nehogy aztán kettő legyen belőle. Azt nem vitte el senki, az enyémre viszont rálicitáltak. Mondom, mi van?
-
Qkackca
őstag
Ez milyen alternatív univerzum?
Nekem is az van (volt) mint CJ-nek. De mivel nem igazán teljesítettem azt, így lehet mégis a te verziód a valós annak ellenére hogy nem azt kérte...
bár az egyik a fesztiválos küldi ablaknál van, a másik meg a forzathon-osnál, na majd megnézem ha felkelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest