- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
válasz
lanszelot #23605 üzenetére
Simán lehet, hogy ez a homokvihar csak showcase event lesz mint eddig a gőzmozdony, légpárnás, bombázó, stb. Sokadszorra már lehet nem akartak ilyen masinákat elsütni és a homokvihar nem is rossz ötlet helyettük. A bemutatóba meg berakták mert látványosnak mindenképpen látványos.
Ha nincs igazam és tényleg állandó szereplő a pályán akkor viszont kapják be valóban. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
lanszelot #23605 üzenetére
Hát ezek sok országra igazak lehetnek. Mindig újat mutatni nyilván nem lehet. Majd kiderül, hogy milyen lesz a map.
Én félek azért.
Ez az első olyan Forza ami nem igazán érdekel. Eddig a Motorsport 6 óta folyamatosan kerestem az állam a trailerek után. Most valamiért nem. -
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
motifator
senior tag
válasz
lanszelot #23436 üzenetére
Én tolom, vettem hozzá némi tartalmat, mert az ingyenes csomag mellé kellett pár GT3 autó + a zöld pokol. Nekem a Nordschleife a mániám GT3 kategóriával, próbálom a legjobb köridőt kihozni magamból
Őszintén szólva nekem annyira nem jött be a fizikája az Assetto után, de meg lehet szokni, csak egymás után váltva picit fura.
-
parandroid
félisten
válasz
lanszelot #22295 üzenetére
Néha frissül, néha nem. Teljesen inkonzekvens. FH-ba tavaly tettem bele vagy 500+ pontot, ami nem volthajlandó frissülni, az a vezetett mérföldek, de az megmár évek óta meg kéne, hogy legyen, anno még 360-on játszottam végig, valami 4000 mérföldem van a játékban, a számláló meg áll 1000 körül. FH2-t viszont tavaly toltam fel 3000 pontra (a One verzióval), szóval az elvileg működik. FM 5-6 is működött, egészen a közelmúltig, most a héten pl egyik sem hajlandó frissülni, csak az acsikat számolja, meg a perfect passokat (?),a mérföldeket, meg a szinteket nem. FM7 hónapok óta ugyanez, pedig ez meg a legfrissebb rész. Ezzel szemben elővettem múlt héten az FM3, FM4-et is próbaképpen, az előbbire nem reagált, az utóbbira igen. FH 3-4-nek is volt egy hosszabb időszaka tavaly, amikor nem ment, aztán egyszercsak megjavult... Durván elcseszett egy rendszer ez.
p
-
Daw93
senior tag
válasz
lanszelot #21818 üzenetére
Egyébként de, NAGYON is sok köze van a fh4-ben (és a többiben is) az autóknak a valósághoz. Amit saját kézből is igazolhatok, pl a hondák vtec váltása 6 ezer körül teljesen real, de a fordulatszám, sebesség, gyorsulás, váltóáttétel stb is elég pontos. Ami eltérés feltűnt, az fk8 civic motorja a játékban alapból párszázzal többet forog mint irl.
-
PeL
addikt
válasz
lanszelot #21818 üzenetére
Eléggé felesleges vita ez. Teljesen más a két játék. Tartalmilag sem lehet összevetni a kettőt.
Mennyi autó van a Dirt 5-ben? 60-70? Mennyi pálya van benne? 70?
Ellenben, ha FH4-et nézem: ~780 autó, kívül, belül lemodellezve (még a motorházakba is bele lehet nézni) amiket át is lehet alakítani, tuningolni amik mind erőben, mind irányíthatóságban befolyásolják az autók viselkedését. Pályák tekintetében pedig van egy (+2 DLC-vel összesen három) szabadon bejárható terep, gyakorlatilag közel végtelen számú útvonal létrehozásának lehetőségével, mivel ott lehet saját pályákat is csinálni. Van évszakváltozás, ugyanúgy lehet szárazon, esőben, hóban csapatni.
Igazából nem is értem mi értelme ezen vitázni. Már csak a két játék puszta lehetőségeit nézve sem egy súlycsoport a kettő. Az hogy a FH4 ennyibe kerül, nem véletlen. El is lehetne ezt engedni ennyivel kb.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
lanszelot #21814 üzenetére
"A másik oldalon meg jön a nyígás, jajjjj, de drága...hát ja, millió művész rajzikálta neked. A két játék ára se egy, Dirt a fele a FH-nak, pont ezért."
A Dirt 5 55€ alapáron, 75€ a Year One edition. Ehhez képest FH4 60€ alapáron, 90€ Deluxe, 100€ ultimate, nem látom hogy hol lenne fél áron.
Azért 2020-2021-ben egy AAA játéktól elvárható a szép grafika szerintem, én PC-n játszom, próbáltam a játékot közepes, és ultra grafikán is, és túl sok különbség nincs a textúrákon kívül. Szépnek szép a játék szerintem, viszont mozgásban iszonyat homályos, a nagyon jól sikerült T-AA implementáció miatt. (Nem, nem motion blurről beszélek, egyszerűen homályos a kép.)
Egyszerűen nem jó élmény a Dirt 5, nincs semmi benne, ami megragadna, hogy én ezzel játszani akarok. Akármennyire unalmas a FH4 2,5 év után, még mindig jobban le tud kötni, mint a Dirt 5, még TC2-vel is szívesebben játszom, de ez csak az én véleményem. -
rdt89
addikt
válasz
lanszelot #21814 üzenetére
Szia,
mert a grafika az egyetlen értékelhető ezen a játékon, ami szép lenne ha nem lenne egy Forza Horizon 4. Nagyon idegesítő a játék irányítása és úgy az egész. Kiakasztottam, de 10 százalékban ha élveztem. A francia rally autók nem így mennek mint itt, nagyon nem...
-
rdt89
addikt
válasz
lanszelot #21782 üzenetére
A DIRT 5 nekem egy hatalmas csalódás. Szinte féket nem kell használni, és minden kocsi hasonlóan mozog, az első kerekes is simán elfordul keresztbe, nincs sebesség érzet, megakad a kocsi a semmibe, az esőnek és a sárnak semmi fizikája, ahogy a hónak se. Minden segítséget kikapcsoltam, s így pörgettem ki a játékot, de én hatalmas megkönnyebbülést érzek, hogy ezért anno nem adtam egy fillért se. Ahogy visszamentem Horizon 4-ezni eme játék után újra meg kellett tanulnom a játékot, mert itt azért kicsit nehezebb a vezetés és Open World ellenére szebb a játék, mint a Dirt 5 zárt pályái s van a 2 játék között bő 2 év.
Nem akartam a Forza-hoz hasonlítani, nekem is kellett volna egy kis újdonság, de az a helyzet, hogy ez a játék nagyon kevés, még Series X-en se estem le a látványtól a földre.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
lanszelot #21797 üzenetére
Nálam Crew 2-ben bevált pénzszerzési mód, hogy az egyik képernyőn Uber Dam-et ismétlem, a másikon pedig nézek valamit. 1:20 alatt 28k (bucks affixekkel + ikon pontok a pénzbe tolva), és mivel nem igazán kell odafigyelned a versenyre (néha ránézel, egy idő után kb. memóriából fog menni), így annyira nem vészes. Így is idegesítő, de legalább kevésbé az
Ha meg "élvezetesen" akarsz pénzt keresni, akkor ott a New York, fél óra alatt 300-500k+, Ace fokozaton alapfizetés 315k, erre jönnek rá a bónuszok. Nem a leghatékonyabb, viszont legalább kicsit megtöri az unalmasságot.
A TC2 az egy tipikusan olyan játék, hogy az elején elkezdeni kb. olyan, mintha nulla tapasztalattal Michelin csillagos éttermet kéne vezetni, viszont egy idő után (amivel egyetértek teljes mértékben, hogy túl sok időbe telik, mire ide jutsz) már gyorsul a folyamat, jobb alkatrész szettel sokkal könnyebb lesz pénzt keresni, stb.Nem igazán indít senki versenyt, mert egyszerűbb és gyorsabb egy PvP meccset keresni, mint találni valakit, aki épp ugyan azt akarja játszani, amit te, az NFS Heat-tel is ez volt a gond, hogy nehéz volt játékost találni, aki elfogadta volna a versenyed, rendes PvP mód meg nem volt.
Lehet, hogy tényleg annyi a gond, hogy jobb vagyok, mint az átlag (nem nagyzolás a célom), nekem eddig az etalon AI szempontjából az F1 játékok voltak, a 0-110%-os AI nehézségi szinttel, és ott a magasabb szintek tényleg eléggé meg tudják izzasztani az embert, pedig nem csalnak, egyszerűen csak jól vezetnek, és tényleg úgy viselkednek néha, mint egy emberi sofőr. Persze nem tökéletesek, de semmi se az.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
lanszelot #21790 üzenetére
"Miért lenne ez rally???? A rall az a dirt Rally pl, nem a dirt, a dirt showdown se volt rally."
Akkor mi volt a Dirt 1-4? Azok nem léteznek? Azok nem Dirt Rallynak vannak nevezve, mégis rally játékok. Ha meg Dirt Showdown folytatás, akkor hol a derby? És miért rally pályákon kell 12 emberrel mennem? Abban derby, és rallycross versenyek voltak, olyan érzésem van, mintha nem tudták volna eltalálni, hogy most ez egy Dirt játék, vagy pedig valami teljesen más.
Miért játsszak Velocityig, ha már a játék eleje unalmas? Acceleration végén hagytam abba, de jó, folytatom tovább, hátha megtetszik a fizika(nem fog, egyszerűen semmi élvezet nincs benne számomra. Nincs azzal bajom, ha valami árkád, jobban kedvelem az árkád játékokat, nincs is kormányom, hogy szimulátorozzak, viszont ez így lélektelen, olyan a játék, mint egy off-road Grid 2019.), hátha valami csoda folytán az AI szárnyra kap, és nem 6-15mp-el lesz lemaradva a verseny végére...
Amibe nem tudok belekötni, az a pályadizájn, a zene, és a grafika, és szerintem az autólista is egész korrekt lett. Csak olyan érzésem van a játékkal, mint a GRID 2019-el, hogy nem tudták, hogy mit akarnak, szóval semmi se lett a végére, csak egy jellegtelen autós játék, ami nem tud semmivel kiállni a tömegből. Nem Horizon-t akarok, hanem egy jó autós játékot, ami újra egy olyan élményt tud adni, mint a Black Box NFS-ek, a régebbi Codemasters játékok, mint a GRID, vagy a Dirt 2-3... -
CJ4567
nagyúr
válasz
Biztos, hogy ugyan azzal a játékkal játszottunk? Annyira le van egyszerűsítve az irányítás, annyira erős a motorfék, hogy szinte hozzá se kell nyúlni a fékhez, elengeded a gázt, és szinte bármilyen kanyart beveszel, az élesebb hajtűkanyarokon kívül kb. mindent bevehetsz fékezés nélkül.
Nem értem, hogy Donut Mediát miért kellett a játékba belevenni, 1 óra után elegem lett belőlük. A játék mozgásban borzasztóan elmosott, pedig rendesen be van állítva a játék, de ez nem egyedi hiba.
Az AI kb. arra jó, hogy az első pár kanyarban idegesítsen, idáig egyedül a jeges pályákon voltak jók, mert az AI-ra mintha nem hatna a fizika.A pénzt is dobálja a játék, most vettem meg a Fiestát, és már van 79k-m...
Jobban már nem tudom felvenni a nehézséget, de semmit se ér az AI.TL;DR: A Dirt 3 még mindig jobb.
Ja, és kihagytam, hogy rally játékból kihagyták az igazi rally módot.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Ha az árkád játékokban nem lenne fizika, akkor nem lenne ekkora különbség egy FH, egy The Crew, és mondjuk a Dirt 5 között. Tartom ahhoz magam, hogy az elmúlt kb. 5 évben a legjobb árkád fizika és irányíthatóság az FH4-ben volt.
Itt nem az kell, hogy realisztikus legyen, mivel árkád játékokról beszélünk, az legyen a lényeg, hogy kiszámítható legyen, tudod, hogy ha kanyarodsz, akkor az autód hogy fog reagálni, és élvezhető legyen. Egy TC2-ben sokszor nem tudod ugyan úgy bevenni ugyan azt a kanyart kétszer, mert lehet, hogy egyszer tökéletesen beveszed, következőleg meg pördülsz ki a másik irányba, mert két keréken volt az autód egy pillanatra.
De hogy ne ürességet beszélek, megnézem a Dirt 5-öt is. -
zotyi8
tag
-
parandroid
félisten
válasz
lanszelot #21589 üzenetére
Ja, hogy te kevered az FM7-et, meg az FH4-et. Meg a régebbi játékokat, meg úgy mindent mindennel...
FM7 még a régi modell, de ott nincsenek is kiegészítők, csak Car Packok. FM6-ban még volt a Nascar, és a Porsche kieg új bajnokságokkal, acsikkal, badgekkel, mindennel. FM7-ben ilyen már nincs.
FH4 teljesen más modell, ez rögtön GP-be jött, itt az Ultimate mindent tartalmaz. Illetve tartalmazott eddig. F&F pack viszont az FH4-ben nincs, az FH3-ban még volt (ahogy minden, ott az is fizetős), az FH2-ben pedig kvázi kieget is kapott az F&F.
p
-
CJ4567
nagyúr
válasz
FH4-ben Fast and Furious pakk?
Nem láttam még sehol ilyet.
Nem FM7-ből kell UE lennie ahhoz, hogy az FH4 FD pakk meglegyen, hanem FH4-ből kell digitális. Én simán digitális FH4 standardot vettem, és járt hozzá az FD pakk, úgy, hogy azon kívül egy Forzám se volt megvéve. -
stillmatic
aktív tag
válasz
Pont az ilyen kamuautókat nem vall nagy üzleti érzékre pénzért adni. Ingyen is max bezsákolnám őket, de az igényes autóválaszték mellett soha nem ülök be egy Cyberpunk, Warthog, Lego, Hot Wheels járgányba maximum heti feladatozni. Ez nem GTA hogy mindenféle random szarral veresse az ember.
Ellenben a fentebb említett PSA ralipakkért (ha lenne) simán kicsengetnék 10 eurót.
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz
lanszelot #21313 üzenetére
Ha letolod a 7-et, akkor kapsz újabb 7-et, ha azt letolod, akkor újabb 7-et. Van két autó, az Austin Seven, és a Triumph TR7, amit Super7-tel lehet megszerezni, 5-ös, és 7-es szintre kell felvinni a Super7-t. Van pár alap, amit a fejlesztők csináltak még megjelenés előtt, azokat is véletlenszerűen teszi bele a 7-be.
-
Redneck
nagyúr
válasz
lanszelot #21248 üzenetére
Linkeltem, rengeteg embert érint, de örülök hogy nálad jól fut. Nálam is minden eredeti, a rendszer rendezett, és a játék SSD-n van. Nem húzom túl, alapból highra lőtte be, full dinamikus renderrel. Hiába állítottam akár 30 fps v-sync-re lowon, akkor is meg-meg akadt.
Pár dolgot írtak ami beválhat: 0. mag vagy HT szálak kikapcsolása az affinitásban, vírusirtó ideiglenes tiltása, HPET kikapcsolása.
Az első nem vált be, de úgy néz ki a HT szálak kilövése megoldotta a dolgot. Ami érdekes, hogy a játék Highon és Ultrán sem zabálja az erőforrásaimat 1080p 60 fps v-sync beállításon. A 4 magra korlátozott CPU és a kemény 911Mhz-en járó VGA, konkrétan hokizik, az MSI AB és a GPU-Z szerint is:
Na ezt fejtse meg valaki.Szerk:
Egyébként anno tesztelték az 1060-at 4K-n. Annyira nem volt távol a fix 60-tól. No nem mintha engem izgatna, 1080p@60Hz V-sync-et nyomok TV-n, Ultra sem kell, csak ne akadjon. -
Redneck
nagyúr
válasz
lanszelot #21240 üzenetére
Konfigom az adatlapomon, két Windows 10 builddel is próbáltam. Nem hiszem hogy nálam lenne gond, tele van vele a net. Az enyémnél komolyabb vasakon is baj van a játékkal.
Azért lowon csak nem kéne akadnia nem?peterkeT:
Ha nem is lesz feltétlenül szebb, azért lehet kipróbálom ha boxot veszek. -
parandroid
félisten
válasz
lanszelot #21214 üzenetére
A légpárnás mindig ilyen volt, de az akkora batár, annak el is hiszem, szóval azt ösztönösen kerülte az ember. Amúgy a vonatot is hozhattad volna példának, bár az tény, hogy ott a sínnel könnyebb kalkulálni. A motoros viszont eddig nem csinálta.
Amúgy semmi értelme ezeknek a showcase remixeknek, rohadtul uncsik már így 2 év után, ráadásul ugye úgy be lettek már gyakorolva, hogy szinte nem is lehet veszíteni (illetve valószínűnek tartom, hogy hagyja is magát), de pont ezért is volt most fura.
p
-
Qkackca
őstag
válasz
lanszelot #21214 üzenetére
De ez nem az. Az nagyjából az utóbbi bő 1 évben már olyan volt.
Kb ősz óta csavartak a botok agresszivitásán, meg az ütközés detektálási mezőt is mintha nagyobbra vették volna legalább 25-30%-kal. ( gta moddolásban volt ilyen mikor a collison fájllal lehetett szórakozni, kicsi kocsinak jó nagyot adni vagy fordítva
)
Pláne ha krómlökhárítós géppel megy a bot.... Egymással pingpongoznak, te meg jó eséllyel követed őket, vagy ha szerencséd van kilökik egymást, akkor szabad az út.
Már nem nagyon a pálya ívének a követése van fókuszban, hanem direkt a te akadályozásod, kilökésed.
pl a botnak kis ívben kellene követni a pályát, te legalább egy autónyival arrább, jó nagy ívben mennél mögötte külső íven, biztos, hogy nem azon lesz a bot hogy minél hamarabb bevegye a kanyart, hanem azon, hogy téged kilökjön...akár keresztbe is az úton, stb.. -
csucsu52
aktív tag
válasz
lanszelot #21067 üzenetére
Azért irtam amit, mert van kb 100db kapcsoló, beállitás, kapcsolóból előjövő újabb menük, nem várhatod el senkitől, hogy 100printscreent átküld neked.
Vagy igen??😀
Vannak olyanok amiket nem is fogsz érteni, hogy mit állít, míg be nem állítod ki nem próbálod.
De minden kapcsoló mellé van a képernyő jobb oldalán egy leírás is, hogy mit csinál...
Ezt mindenkinek magának kell kiismerni. -
csucsu52
aktív tag
válasz
lanszelot #21002 üzenetére
Főmenü-Multiplayer megnyit.
Itt látod a saját neved egy listában.
Itt kell küldened meghívót legalább egy másik személynek, aki becsatlakozik hozzád, utána create private match és bent vagytok a privát lobbyban.
Ide lehet behívni még bárkit, vagy tud rátok csatlakozni ismerős.
Így OK? -
lanszelot
addikt
válasz
lanszelot #19970 üzenetére
dlc - kiegészítő csomag
azokat amiket megvettél, pl lego az egy dlc, fortune az egy másik dlc
...stb
Amíg le nem töltöd nem tudsz játszani vele.
Az autokat amit letöltöttél nem a garázsodba rakja, hanem a boltba, ingyen van, de egyesével meg kell venned.
Csoportosítsd az autókat ár szerint és hajrá, kb fél óra mire mind megveszed -
zolee145
tag
válasz
lanszelot #19800 üzenetére
Nem írtam el.
Nézd meg ezt a videót. Ahogy elindul keresztbe ráterhel a külső oldalára az autó, és egyszerűen megától megtekeri a kormányt. A videóban is elengedi a faszi, és csak amikor érzi, hogy megfogta az autót az ellenkormány akkor fogja meg magát a kormány kereket, és ott keresztben tartani kell néhány mozdulat.
Utcai autónál is működik. Volt régebben egy összehasonlítás, 911 turbo meg egy Nissan GT-R, Bruno Senna pont így fogta meg a GT-R-t többször is, hogy elment keresztbe, és egy kicsit elengedte a kormányt, majd amikor már érezte, hogy kell akkor megfogta, és kis mozdulattal egyenesbe állította az autót.
Driftnél nagyon sokat kell nagyon gyorsan tekerni egy terhelésváltásnál, ember nincs aki úgy tudná tekerni. Jobb rábízni az autóra, és csak a végén belenyúlni. -
AsakuraDave
őstag
válasz
lanszelot #19795 üzenetére
A kerekek úgy vannak felfüggesztve hogy a fizika hatására mindig egyenesbe akarjon menni az autó. Elrántod a kocsit elengeded a kormányt és az autó automatikusan bekormányozza magát egyenesbe, te itt lépsz be hogy nem engeded hogy kiegyenesítse a kocsid. Persze nem a kormánnyal "érzed" a tapadást de a szöget azzal lövöd be +gáz.
-
parandroid
félisten
válasz
lanszelot #19715 üzenetére
BMW M6 Forza Edition. Ki kell rajta rakni az összes skill pontot, nyilván, aztán lehet menni a reptérre pontokat gyűjteni. Egy kör alatt kb össze us jön a maximálisan egyszerre megszerezhető 10 csillag (500k trükkpont). A másik jó cucc a Hoonigan RS200, azzal meg a szélkerekeknél, vagy a tengerparti dűnéken érdemes ugrálni, ha a BMW már uncsi.
p
-
CJ4567
nagyúr
válasz
lanszelot #19688 üzenetére
A törölt tuningok nem törlődnek a mentett tuningokból, azok az idők végezetéig ott maradnak.
Valószínűleg törölted a tuningot, amit letöltöttél, de az autón rajta hagytad(ilyenkor csak a mentett tuning törlődik, az autón rajta marad)vagy a tuninggal vetted az autót, vagy nem tudom. -
Qkackca
őstag
válasz
lanszelot #19681 üzenetére
Csak nem tudom, miért nem akarod megérteni ha mond neked vki vmit
Ott az autód, letöltöttél valamikor egy tuningot az egyik opcióval, aztán meg letöltöttél egyet a másikkal, és máris előáll a jelenlegi szituáció. Vagy letöltöttél és mentettél egyet, meg vettél egy másik kocsit egy másik tuninggal.
Ott tudod megnézni ha az aukciósházban felkínálod eladásra, vagy ha ott veszel egyet, akkor kiírja, egyébként én sem tudom hol lehet megnézni más módon a 'letöltés és mentés' opcióval történt tuning készítőjét.
-
Qkackca
őstag
válasz
lanszelot #19678 üzenetére
Ezért:
-letöltés és telepítés: arra a konkrét (1db) autóra --> arra az egyre amire épp keresel, ha van belőle mondjuk 5db ugyanolyan akkor a többire ez nem érvényes.
-letöltés és mentés: arra a típusra (n db) --> szóval ha veszel mondjuk 28db ugyanolyat akkor mindegyikre rá tudod tenni azt a beállítástpeterkeT: a FH3 nekem hdd-n van, ott is gyorsabb úgy általában mint a 4, pedig az ssd-n van
De azért úgy a 400. autó után mintha lassabban dolgozná fel az újabb képeket az is.
3-ban egyedül akkor röccen egyet nekem mikor kiérek egy szűkebb helyről a nagy nyílt terepre, pl fesztivál-vadon. -
evitiguF
senior tag
válasz
lanszelot #19660 üzenetére
Majd egy képet lőhetnél arról is, hogy melyik tuningot használod hozzá.
Eddig kettőt próbáltam ki, az elsőnél kb irányíthatatlan volt az autó, kis mozdulatra is bicskázott be a hátulja. A második már sokkal irányíthatóbb verzió, de sebességben elmarad a kívántaktól, 5-6km/h-val mindig alatta vagyok az elvárt értéknek.
(Egyébként a Lambót én ettől fürgébbnek érzem) -
tesz-vesz123
senior tag
válasz
lanszelot #19651 üzenetére
Még sosem próbáltad a render scale-t játékokban? Egyszer érdemes kipróbálnod. Nem placebo, a legtöbb játékban van ilyen beállítás, illetve VGA driverben is lehet állítani. Persze kell hozzá vas is rendesen, ha az ember 200%-ra szeretné tenni.
Aztán van külön sharpening beállítás is, bár eddig csak a Witcher 3-ban találkoztam vele (szintén van AMD és Nvidia driverben is alapból). Ezek szoftveres cuccok, nyilván nem lesz a monitor tőle natív 4K, de felturbózza a képminőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest