- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kill_switch
senior tag
Igen, én is úgy érzem, hogy ezzel már elkéstek. Nagyon jó lett volna Alfázni már az elején, de így már csak pár perc gurulás lesz bennük... Főleg, hogy gondolom megúszósba nyomják megint és újakat nem is nagyon raknak be, csak amik már az előzőbe is voltak...
És persze ugyanazokkal a tuning elemekkel. Gondolom örülnének, ha ehhez társulna némi tapsvihar is.Pedig jön most a GR86 is, amit szintén vártam, de gondolom az is csak fapad tuninggal lesz, mint az új standard Nissan Z volt, pedig elég bitang kitek léteznek már hozzá.
-
csabi98
tag
Tudom hogy a gyári kontrollerek (Ps/Xbox) ég és föld ezekhez képest,mert többfajta konzolon is volt szerencsém már játszani és a saját gyári kontrollert kipróbálni. (Pld: xbox 360,One S,Ps3,Ps4)
Egyébként ami még eszembe jutott: Régen öcsémnek volt 360 sima vezetékes kontival.
Ha olyat vennék az működik vajon Windows 10-es pc-vel? (Mi anno ezt sajna nem próbáltuk ki!)
illetve a Forza Horizon 4 és a fentebb felsorolt többi játékkal? Mert azt lehet jobb árban be tudom szerezni mint egy One/Series kontrollert,bár mindegy ha úgyvan akkor veszek inkább olyanból majd egy újat. -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
-
kill_switch
senior tag
-
Qkackca
őstag
Igaz már megmondták a tutit, de azért elmékedek kicsit:
MS oldalon a dolgok accounthoz vannak kötve. Szóval maga a tény hogy le van töltve de nincs lemez az még lehet neked jó. Ha a te accountodnak is megvan a játék. Ha nincs akkor felejtős.stillmatic: nekem a múltkor az SVT Cobra nem volt mustang...
Ja, az utóbbi időben elég vegyes a kép, mert sokszor koopba se számolja el az ilyen 'nyerj x db y versenyt, csak annak aki konkrétan elsőként szelte át a célvonalat, holott korábban csapatként voltunk kezelve, így amikor (azért többnyire) a mi csapatunk nyert és megadta rendesen mindenkinek.kill_switch játszónál, már a kezdettől fogva azt írja, az nem új hülyeség.
A fekete lámpás dolognál meg cserélj tuningot, vagy szerezz másik autót ami nem olyan. -
kill_switch
senior tag
Nem találtad = nem kerested?
Csak mert van külön xbox one és series topik is, ráadásul pörögnek is, szóval nagyon keresni sem kell.
Kérdésedre a válasz igen. Az olyan vevőcsalogató dolog. Használt accountot nem veszünk soha. Se konzol, se pc, se sehol. Addig tudnál játszani, amíg az eladó úgy nem gondolja, hogy ideje jelszót váltani és onnantól marad az üres géped ami mellé vettél még egy kis semmit is. -
szami777
addikt
Nekem mindhárom le van éppen töltve és párhuzamosan játszok velük, van azért különbség, főleg a 3 és a 4 között, de mostanában a néggyel rengeteget játszok és az 5-be bekerült annyi hasznos kis feature, amik nem estek le úgy, de piszok jók. (pl duplikált autók mutatása, jelzi, hogy terepre alkalmas-e a kocsi, van autógyűjtemény stb) Ettől függetlenül a 4 beszippant és ahogy írták többen a napokban, hiányzik a hó, mindig a téli szezonban megyek a legtöbbet.
---‐-----
Mellesleg a 4-ben Toyota trueno van a forza shopba ha érdekel valakit, illetve a bmw 850 is ritka madár, az is nyerhető a szezonban.
---------
Amire kíváncsi vagyok, hogy a fh5 következő japán témájú szezonja mit fog hozni, tippre bedobják a nissan Z-t (végre) és bízom egy lexus is-ben is, amit galád módon kivettek az ötre a játékból.
-
Joccc07
addikt
Persze, hogy nem. De a hibák javarésze nincs boxon. Nem akartam senkit győzködni, hogy a box a jobb csak megjegyeztem. Kinek mi a jobb, mi a kényelmesebb. Akinek van egy high-end pc-je az ne vegyen boxot.
Na igen. Ez most nem sikerült valami jól. Nem baj, a 6 majd jobb lesz. -
Redneck
nagyúr
Ez leginkább a betöltési idők kapcsán szokott felmerülni.
PC-ről azért tudok mesélni. Driver verziókkal és Win frissítéssel szívtam a 4-nél, valamint random előjött az eltűnő út bug, amikor 0-ra megállt az autó! Hiába volt SSD-n, a Forza fórum és Youtube videók kommentjei szerint, nem volt rá tuti megoldás. Mivel brutál erőműveken is előfordult, egy idő után beletörődtem.
Az FM7-et több vason próbáltam, mindegyiken mikroszaggatott, a frametimeok nem voltak egyenletesek, hiába a VRR monitorok, és a magas fps.
Ehhez képest konzolon gyakorlatilag semmi nincs, cserébe be kell érni a két üzemmódra korlátozott grafikával.
Minden platformnak van előnye és hátránya, de ha választanom kell több mint 25 év PC gaming után, én a konzolt választom. -
Qkackca
őstag
EA Play esetén az nem kimondottan lehúzás, hanem az új játékok esetén van 10 órás próba időszak (volt legalábbis, szeptemberben mondtam le az előfizut mert nem igazán játszottam az utóbbi időben ea-s dolgokkal). Aztán jó fél-1 év után bekerül az alap csomagba is többnyire. A drágába benne van az elejétől kezdve többnyire.
-
Ferke[HUN]
tag
Akkor megnyugodtam, hogy nem nálam van a hiba. Rég játszottam vele, de minap sikerült beszerezni a svédek jóvoltából a 4 és 5 Prémium add-onokat, aztán gondoltam, hogy ránézek már mit is kaptam a pénzemért. Olyanokat droppolt a játékban, hogy ledobtam a hajam. Ki is léptem.
-
6. rész? Előbb még jön a második dlc valamikor elvileg. Ezzel a hot wheels dlc-vel nálam nagyon mellé lőttek, mert gagyibb lett, mint a sima hot wheels game, ami szintén megvan. Ha előre mondják, tuti nem a nagyobb verziót szerzem be megjelenéskor.
Egyébként igen. A töltési idők botrányosak, hiába az erős gép, meg nvme tárhely, akkor is csak szüttyög és nézhetem az átvezető animokat ismételve. És egyre hosszabban tölt.
-
Redneck
nagyúr
Nincs. Ahogy nekem lejött, az egész az ingadozó frame timingból adódik.
Most hogy kicsit foglalkoztam a kérdéssel, eszembe jutott egy komment. Valahol FH fórumon vagy redditen olvastam múltkor.
VRR-rel meg lehet szüntetni a problémát. Ha a játékot nélküle indítja az ember, és közben kapcsolja be, megszűnik a jelenség, és számottevő ghosting sem jelentkezik. Pár játék nem támogatja, illetve én is tapasztaltam korábban ghostingot, ezért nem erőltettem, gondoltam nem fogom ki-be kapcsolgatni. Úgy néz ki mégis muszáj lesz, mert vannak címek amiknek kell.IntelKiller7:
Tárgytalan, engedd el! Köszönöm szépen hogy megcsináltad volna! -
GhanBuri Ghan
őstag
Minden elmegy PC irányba, mert a "szaksajtó" díjazza az "inkluzív" dolgokat, és büntetni azokat, amelyek nem azok.
De ez van minden olyan területen, ahol ezt lehet értelmezni, szociológia, politológia, az értékelésben azzal kezdik, hogy "mi ennek az LMBTQ vonzata?", és ha mondjuk van benne egy közvéleménykutatásra hivatkozás, akkor annak muszáj "férfi/nő/transz/nembináris/bármi" bontásban szerepelnie, különben csúnyán lepontozzák. -
stillmatic
aktív tag
S2-ben kellett lejjebb húzni a nehézséget kettővel mert olyan pofátlanul csalt az AI egyenesekben hogy a Criterion Games fejlesztői szerintem a Playgroundhoz járnak továbbképzésre.
Nincs vele amúgy gond csak dühös vagyok az elszalasztott lehetőségért, egy gyönyörű játék zárt pályákon az open world játékmenet úttörőjétől. Hát na. -
parandroid
félisten
Én azon vigyorogtam kínomban, hogy miután minden versenyt, pr kunsztot, meg gyűjthető szir-szart megcsináltam, meg össze-vissza mászkáltam a térképen, még mindig csak 155/175 volt a felfedezett utak száma. És volt még vagy 4-5 loop is, amin még sosem jártam. Pedig volt olyan sprint verseny, amin én is meglepődtem, hogy 1,5 perc az egész, közben meg olyan körverseny is, ahol 3 db 2+ perces kört kellett menni. Ehhez képest a Goliath elsőre valami 5:28 lett, egy nem is maxra tuningolt veyronnal, pedig előre készültem, hogy biztos jó szopatós lesz a 6 perces Goliath acsi.
Amúgy gyakorlatilag készen vagyok vele, pedig aztán alig volt időm a héten játszani, de úgy is meglett, hogy közben a rendes hetet is kimaxoltam. Jó, a hw rivals clean time-ok még nincsenek meg, de az a 18 verseny nem lesz egy nap, ha nekiülök.Szóval akármennyire is tetszik, az tény, hogy 9 hónap várakozás után a nettó 10-15 óra játékidő elég soványka. Régen volt, de nekem az FH3 HW jóval tartalmasabbnak tűnt. Szerintem elő is veszem megint, letolom egy új profillal is (vagy asszonyéval).
p
-
Redneck
nagyúr
-
plejik
addikt
Valahol egyet értek veled, összes forzával játszoittam és szerettem is mindet, de valahogy ez most nagyon gyorsan kifulladt az egész, van benne ez a pár heti kihívás, ami amúgy kb 2-3 óra alatt simán megcsinálható és ennyi... Valami kellene még bele , mert ez így unalmas.. Ezért is kérdeztem fentebb, hogy hátha jönne az új motorsport..
-
szami777
addikt
Érdekes, hasonló bajom van nekem is.
Tegnap játszottam, gond nélkül ment. Gyorsan töltött minden.Ma raktam be az új vgat a gépbe, teljes win 10 clean intall (ssd-re)
Forza 5 szintén ssd-re és konkrétan 2 p legalább míg betölt a játék, minden rohadt lassú lett. Gyors utazás kb 15 mp...
Azt hittem elba*tam valamit és a hddre raktam, de nem.Most nem tudom hogy jött e valami frissítés, vagy én csesztem e el valamit, de nagyon zavaró és nem tudom, mit kéne kezdjek.
-
Joccc07
addikt
-
AsakuraDave
őstag
Játék állapota is
Online egy kabaré, hogy össze vissza kell invitálgatni a másikat, hogy egyáltalán valami legyen..
De Ti se vagytok sehol semmi ötletetek sincs... Nem hiszem el, hogy csak én próbálom ezt a fos game bar-os group dolgot.. Senki se írná, hogy neki megy vagy nem megy vagy, hogy mit kéne látni ha invite-olnak. Üres élvezhetetlen az egész... -
PortmanX
csendes tag
Igen-Igen, ezzel mar talalkoztam, Bitdefendert hasznalok, jatek inditas elott lelovok minden AV modult+tuzfalat es sajnos nincs semmi valtozas, hivatalos forum alpajan is osszeakad vele jatek, de ezeken kivul tenyleg nincs semmi otletem. Win 10-11 kulonbseg nem hiszem hogy ekkora kulonbsegeketet okozna, bar nincs osszehasonlitasi alapom (es nem is szeretnem ujrahuzni a rendszert ha nem muszaj). A jelenlegi GPU arak mellett tuti nem fogok meg valtani egy darabig, de hardver alapjan, nem hiszem hogy annyira elavult lenne a gepem, hogy ilyen dropok legyenek. Mindenestre koszonom szepen a valaszokat, meg remenykedem abban, hogy erkezik patch ami megoldja az optimalizalasi gondokat.
Edit: MS Store-ban vettem meg
-
Daw93
senior tag
-
Qkackca
őstag
Ja, szintén, én meg ferrarival mentem, awd meg szöges gumi, pont jó a macskakőre, esőben
Pöttyet kitűntem a hófehér i8 tömegből, de azért a kedves játkostársak igy is próbáltak kilöködni...Amúgy az tök jó, hogy ezeknél a versenyeknél nem kell végig játszani az összest, pl ha 3-ból nyersz kettőt, akkor vége, nem kell lefutni a harmadik versenyt, vagy a maradékot ha több fordulós a bajnokság, mikor már nyerésre álltok.
-
.LnB
titán
-
Redneck
nagyúr
Kár. Ezek a tingli-tangli indierock fosok, nem hoznak tűzbe. A 3-ban elég jó muzsikák voltak az Epitaph miatt, de a 4-be is tudtak szívmelengető, bólogatós trackeket pakolni. Ebben egyelőre a Pulse hallgathatóbb, bár az is mintha felhígult volna a korábbi részekhez képest.
Ghanburi Ghan:
Jobbak. A Foo Fighterst hallottam, de pont egy elég gagyi számuk szólt. Sokkal fogósabb, csapatósabb zenéik vannak, nem tudom hogy hozták ezt össze. Spotify lesz ebből. -
CJ4567
nagyúr
Nekem H5-ben sokkal jobban bejön a cross country, mint H4-ben, mert végre rendesen működik a felfüggesztés, és nem olyan érzésem van, hogy most egy ugrató után lehet, hogy rendesen leérkezem, vagy pedig belecsapódok a földbe, és kipördülök.
A Ford F150 Raptor elég brutálisnak tűnik cross countryra, még erősebbnek érzem, mint H4-ben.
Csináltam rá tuningot, bár a nagy része inkább az alkatrészekből jön.
-
-
C4mp3r
addikt
nekem 1x sikerult, de valoban nagyon rovid az ido es keves az ember meg. gondolom majd ha rendesen elstartol a game tobben lesznek, de megcsinalhatnak, hogy dinamikusan adja a feladatot, ha csak 3 ember van ne kelljen mar tobb millio pontot osszedriftelni mert 5 perc elmegy 1 feladattal.
-
kill_switch
senior tag
Vazzeg, megnyugodtam, hogy nem csak nekem csípődött be, de én is többször voltam bal oldalt az úton mint jobb oldalt... >_<'
A loyalty rewardot rendesen megkapta mindenki?
Nekem csak a Senna-t adta oda az FH4-ért, pedig ugyanezen az accon ment az FM5-6-7 és az FH2-3-4. Nem tudom van-e köze ahhoz, hogy új a gép, bár kétlem, de tény, hogy ezen a gépen csak a 4 volt próba jelleggel megnézve és most ez. -
.LnB
titán
Ne is mond a Pass-t... Megszereztem az évszakos eseményen, aztán gondolkodtam, hogy mit váltsak ki. Igazán a Rimac, meg a VW ID R maradt a kettő, ami közül választottam. Aztán végül a VW-t választottam. Nagyon jót röhögtem, amikor láttam, hogy 260 a vége.
Persze érthető, elektromos, hegyi felfutó, igazából gondolhattam volna.. Na mind egy egyébként sem versenyeznék vele.
-
parandroid
félisten
Ugyanez van a korábbi motorsportokban is. Agresszív bunkók, ok nélkül fékeznek, irányt váltanak, akkor is ráhúzza magát az ideális ívre, ha te már ott vagy, féktávon beléd jön hátulról... Pont, mint multiban.
Horizonokban tényleg sokkal okosabb az AI, már a kezdetektől fogva, nem is értem.Őszintén szólva Motorsportban én leveszem az AI-t valami könnyűre, keresztülverekedem magam rajtuk minél gyorsabban, és utána kezdek saját magammal versenyezni, és hajtok a folyamatos negatív splitekre.
p -
PeL
addikt
Érdekes mert Horizon 4-ben az utolsó előtti fokozaton lévő botok nekem viszonylag könnyen verhetőek, viszont FM7-ben már az utolsó előtti nehézségen is brutál jól mennek, alig lehet tudom őket utolérni. Volt hogy lejjebb is kellett vennem a nehézséget, hogy egyáltalán dobogó közelébe legyen esélyem kerülni
-
Del Tommaso
tag
Én is toltam egy ideig a 7-es Motorsportot, de aztán eluntam a körbe-körbe versenyzést, sokkal jobban vonz a szabad kóborlás meg az A-ból B-be versenyek.
Viszont sztem a kormánykezelése a FM7-nek a legjobb eddig a Forzák közül, kb. olyan, mintha igazi autóban ülnél, én ezen döbbentem le a legjobban.És vajon a régi Motorsport verziókat miért nem viszi a One X ? Pl. FM3, FM4 ?
Teszem be a lemezt, oszt jön mindenféle falióra meg visit to support.microsoft.com ...A Horizon 5 már nekem is nagyon várós.
-
lanszelot
addikt
Ezeket az autókat te mind vezetted?
Mert aki azt mondja, hogy koze van a FH4 nek a valósághoz, az még soha sem vezetett autót.
Írtam feljebb: annyi köze van a FH4 nek a valós vezetéshez, mint a Mortal Combat -nak a küzdősportokhoz. :)
De egy arcade játéknál nem is kell hasonlítania. Pl Mario KartPeL: nem vigyázunk, beszélgetünk /ezt is írtam feljebb/ és legközelebb olvasd el miről beszélgetünk, mert teljesen irreleváns dolgot írtál.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Jézusom. Én örültem, hogy letudtam annyi versenyt, hogy végigvigyem a story-t. Meg ezt-azt feloldjon.
Utána ügyes AH használat, és a milliók is megvoltak. Most már egyáltalán nem versenyzek. Max, ha olyan az évszakban a kihívás amit érdemesnek látok.
Marad a cruisolás, driftelés, autók építése, eladása. Meg hát az AH-n jó dealek megvásárlása. -
Tibiajax
nagyúr
venni ugyebár nem lehet, valamikor régen volt valami verseny jutalma valszeg.. egy biztos, 3napig nem volt rá találat
szoval jah, ritka. bezsákoltam közben egy újabb ‘19-es macant is, az meg azért ritka, mert potom fix 150k a kivásárlási ára most épp, valami irdatlan idiótaság miatt.. annyiért meg hülye lesz bárki eladni. pedig anno volt az is 20millkás autó a piacon
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest