- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
stillmatic #40721 üzenetére
Mármint az, hogy kicsi az npc forgalom? Semmi gond. Lépj űt offilne módba, és máris sokkal több kocsi van az utakon.
-
Win-T
őstag
válasz
stillmatic #40713 üzenetére
Na várjál már... én nagyon régóta kiszálltam a játékból. Azt mondod az open world forgalmat a mai napig nem tudták rendberakni? Hát ahhoz akkor gratulálok.
-
homerhamm
addikt
válasz
Én vinnek egy kis izgalmat a játékba. Pl. mexikói k*rvákat kéne időre fuvarozni.
-
parandroid
félisten
válasz
Ja, nekem is feltűnt, hogy több lett a retardált, aki a horizon open alatt sem tudja, mit kell csinálni, meg a trialban is lökdös ki, mert nem érti, hogy egy csapatban vagyunk.
p
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #40700 üzenetére
fossák össze magukat
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #40697 üzenetére
Nem úgy volt, hogy már megvolt az utolsó frissítés?
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #40603 üzenetére
Szerintem inkább valószínübb, hogy mindenkit ráálítanak a Fable-re, azt a maradék embert is aki eddig életbe tartotta az FH5-öt.
-
parandroid
félisten
válasz
stillmatic #40601 üzenetére
Vezetési időt nem írtam, ez mind játékidő, csak egyszer napban, egyszer meg átszámolva.
p
-
parandroid
félisten
válasz
stillmatic #40599 üzenetére
A multi miatt sokkal többet játszottál. A szinten is gondlom meglátszik. Én csak annyit multiztam, amennyi a heti feladatokhoz kellett, különben minden single player volt.
p
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
stillmatic #40531 üzenetére
csak ne m-es bömcsi vagy valami ujabb muscle legyen... többi annyira nem hoz lázbaui: a virgoncabb japán verdákat sajnálom azért.. a sok nissant, mitsu-t, toyotákat.. rohadna le mindegyik aki kitalálta, hogy jobbkormányosként erőltessék a játékban is őket
-
pehaa
tag
válasz
stillmatic #40531 üzenetére
Hát ez a szezon elég gyenge lett.
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #40526 üzenetére
Guanajuatoban is vannak (igaz bűnronda) karácsonyfák, de amúgy egyetértek veled.
-
kill_switch
senior tag
válasz
stillmatic #40526 üzenetére
Kifulladt ez egy éven belül.
Három éven túl vagyunk, csoda, hogy még ennyien játszanak vele egyáltalán. Bár gondolom a többség hozzám hasonlóan megcsinálja a heti kötelező 20 pontot a kocsiért fél óra alatt, aztán annyi bőven elég is volt ebből. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
stillmatic #40432 üzenetére
ja ja.. de egyébként is tök vicces látni azt, amikor a jesko-val megy a tízévesünk a kontrollerrel, ide-oda rángatózva, egyszercsak etűnik a távolban..
gagyi
aztán mész tovább, és végre utolérsz egy normális arcot, aki egy normál autóval, szépen egyenesen megy. és még a civileket is kikerüli..
tegnap egész nap én is a régebbi m4el mászkáltam pár órát, alapmotorral, épp csak minimál körítés-tunninggal. immádtam, nem bírtam abbahagyni -
Tibiajax
nagyúr
válasz
stillmatic #40429 üzenetére
gyere fel az autópályára..
ott mindig sok a bolond!
köztük én is -
GEIL
addikt
válasz
stillmatic #40429 üzenetére
S nincs semmi info olyanról, hogy lesz-e Forza Horizon 6 vagy mi a terv ?
-
parandroid
félisten
válasz
stillmatic #40426 üzenetére
Mondjuk aki hozzám hasonlóan release óta játszott vele, és beletett 800+ órát, az kb akkor mondott búcsút neki, amikor az fh5 megjelenése előtt már elkezdték ismételni a régi heti kontentet…
p
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #40424 üzenetére
Tudom, én a storeból lekerülesre gondoltam, az első Forzám volt az Xbox One-hoz adták, rengeteg időt raktam bele.
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #40166 üzenetére
Hm, az FH4-be akkor jött a Backstage, mikor már a játék a végét járta? Vajon most is?
-
Qkackca
őstag
válasz
stillmatic #39989 üzenetére
Körömlakk, keksz, mozifilm, cipő...
Szóval Doncic-tól ered a Luka rész, a Jordan az melyik rész?
Vagy csak új, kosararas, cipő, aztán egyből Jordan?parandroid: widebody '69 Camaro
homerhamm fejlesztés menü után jobb oldalt ott vannak a mastery-k
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #39991 üzenetére
Amúgy meg már meg se lehet nézni a játékba, hogy mekyik autó mit szoroz?
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #39989 üzenetére
Forza Edition autó, de nem tudom mit sokszoroz.
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #39968 üzenetére
Köszi hogy megnézted, csak szimplán érdekelt, mert a gamescomos trailerbe csak Series volt kiírva meg PC.
Na mindegy, az eliminátor nekem jobban bejön.
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #39968 üzenetére
Mondjuk az előbbi írásod alapján nem csodálom, hogy nem jött One-ra, el se indulna.
Amúgy tegnap este mentem két bújócskás kört, volt szerver is.
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #39966 üzenetére
Ja jó, mert a bejelentő youtube videó alatt csak PC és Series S/X volt.
Tegnap jatszottam vele két kört, de nekem az eliminátor jobban bejött. -
Tomko78
őstag
válasz
stillmatic #39942 üzenetére
Ma nem is tudom hogy , de egy SF 90 sikerült megcsípnem
már csak 3 kell , de a másik vicc sok kocsiért 20 milliókat kérnek
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #39955 üzenetére
Amúgy jól értelmezem, hogy a bújócska már nincs prevgenen?
Amúgy mentem pár kört. Van középen a radar azt kell követni. Ha megtaláltad a bújót pingelni kell, azaz a többiek előtt is felfeded egy kis időre miközbe telik a hunyó csík, vagy mi. Ha megtelt nyertél, ha nem, van esélye a bújónak a végcélba menni. Bújóként npc autót vezesz, és el kell bújnod a hunyók előtt, sőt le is tudod őket 15 mp-re lassítani.
Tudom, egy káosz amit írtam, de érdemes nyomni pár kört, bár nagy jutalom nem jár érte, csak dumák, a Bronco Raptor és két szuperpörgetés.
-
Qkackca
őstag
válasz
stillmatic #39864 üzenetére
Pont most láttam én is, így elsőre olyan izé, majd ki kell próbálni.
Hide and Seek 5 vs 1 multi game.
Mint vmi horror-os zombis pvp pár évvel ezelőttrőlNoMagix: Melyik autó az? Vagy nem tűnik ki jobban egyik se?
Amúgy sok kocsit fel lehet rakni 20M-ért most. Arra tippelnék amellett, hogy jó dolgokat alkotszNekem olyat csinál a H5, hogy a kocsiválasztónál a kis bélyegképen rajta van a tuning, látszik a szárny, felni, stb. Ha beleülök meg csont gyári a kinézet, de úgy viselkedik mintha a tuning meg alkalmazva lenne...
-
NoMagix
addikt
válasz
Na, mi a szöszi!
Régen a fiammal kergetőztünk így egymással az FH4-ben.más:
FM-ben tapasztalta más is azt, hogy bejelentkeznek egy versenyre és a beléptetés örök homokórába megy?
Szerencsére csak a teljes újraindítás segít, ez akkor jó, amikor a GT vagy Touring futamnál már csak egy-két perc van a kezdésig.FH 5-ben mi történt, hogy napi több ezer letőltéseim vannak festésekből?
Ennyi új kezdő van vagy valami autó(k) generálja? -
homerhamm
addikt
válasz
Én szeretem az ilyeneket.
-
válasz
stillmatic #39861 üzenetére
Biztos? Én '22 ápr végén, az adott szezon utolsó napján vettem meg a játékot, és 8 pont van beírva a historyba arra a hónapra.
-
Qkackca
őstag
válasz
stillmatic #39861 üzenetére
Jogos, az még odébb van.
-
tomas51
senior tag
válasz
stillmatic #39787 üzenetére
-
Steve1207
veterán
válasz
stillmatic #39781 üzenetére
Az újraelőfizetések között szokott lenni egy delay órákban, fél napban is akár köztesen vagy néha 1 nap. Most passz, hogy melyik irányba, de acc ellenőrzéskor van, hogy még aktívnak látja, de közben már nincs (vagy pedig fordítva, hogy nem látja, de van). Ez simán az acc kezelés és időzóna eltérésből lehet, máshol is van ilyen bőven.
-
Steve1207
veterán
válasz
stillmatic #39776 üzenetére
Nekem megy minden benne. Rendes újraindítás, logoug, login újra, néha ennyi elég.
-
NoMagix
addikt
válasz
stillmatic #39501 üzenetére
Jeeee, nagyon jól teszed!
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #39501 üzenetére
Ez így van, nekem az FH4-be az erdő is sokkal hangulatosabb volt mint az 5-be.
Amugy ma láttam TDUSC demó gameplayt. Azt a szemetet inkább ki se adják.
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #39286 üzenetére
Nekem meg újra kellett indítanom az elmúlt ket napba a játékot, hogy megadja az évszakos pontokat. Csodás.
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #39135 üzenetére
Amúgy a kedvenceim az Extreme E autók, van vagy 6-8 belőlük, de azért külön autók, mert más a festésük.
Lustaság level 100000.
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #39135 üzenetére
Te jó ég, 39 online verseny! Hogy bírták az idegeid?
-
pehaa
tag
válasz
stillmatic #39033 üzenetére
Persze, minden héten kimaxolom.
-
parandroid
félisten
válasz
stillmatic #39035 üzenetére
Nem, már más a licenszelés, elvileg nem kerülnek ki a game pass indulása óta bekerült ms studios címek, inkluzíve forza.
FH6-ban idén ne reménykedj, már rég menne a promó, ha bárhogy állnának vele. Talán jövőre… Addig húzzák még az időt az FH5-tel. Meg az a havi 5 euró is jól jön nekik a fizetős pakkokból. Csak tudnám, mi a fasznak vettük a car passt is tartalmazó ultimate csomagot…
p
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #39035 üzenetére
Én kétlem, hogy idén jön az FH6. Amugy meg nem vezethetik ki az FH4-et se mert az valamikor került fel steamre, és van FH4-FH5 bundle is.
-
rdt89
addikt
válasz
Én nyomom vele folyamatosan, heti 4-5 órát még most is beleverek simán.
-
homerhamm
addikt
válasz
Én, csütörtökön vagy pénteken megcsináltam a hetit.
Mindjuk vicces hogy terepversenyek, de csak egy terepautót/terepjárót kapunk a 10-ből.
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #38957 üzenetére
Az érdekes, mert az FH3-hoz nem volt Lego dlc.
Szerintem a Hot Wheelsre gondolsz. Nekem az FH3 lemezesen van meg.
-
ETOM
addikt
válasz
stillmatic #38823 üzenetére
Eventlab gányolást kellene törölni a játékból. FH4-t is ott cseszték el.
-
Win-T
őstag
válasz
stillmatic #38724 üzenetére
Ilyenkor azért mindig megnyugszom, hogy nem is vagyok én akkora kocka mint azt sokan gondolják rólam az ismerősi körben.
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #38618 üzenetére
De úgy tudom Kínában a videojátékozást nagyon szigorúan veszik, hétvégén is csak egy órát lehet játszani. Az világ többi részén élő kínai meg szerintem nem Wuilingot akar vezetni.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
stillmatic #38618 üzenetére
Figyeld meg, hogy lesz valaki elvetemült, aki csinál hozzá egy jó tuningot, a Wuling Sunshine-ból is van RWD powerbuild
-
rdt89
addikt
válasz
stillmatic #38610 üzenetére
Ez nekem új infó, erről nem hallottam még / nem tudtam róla, köszi
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #38613 üzenetére
Az jó.
Nekem nincs bajom a kínai autókkal, remélem minél hamarabb jön az Észak-Korea dlc, ott majd lehet jó nagyokat ugratni ezzel a kis fossal a Kim szobron át.
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #38611 üzenetére
Ez valami babakocsi?
-
rdt89
addikt
válasz
stillmatic #38598 üzenetére
Ezt meg tudom érteni, nekem is hiányoznak a H4-ből
-
Qkackca
őstag
válasz
stillmatic #38582 üzenetére
Remek, az Ioniq 6 és az i30N-re kíváncsi vagyok.
Ioniq 5 nem lesz? Vagy esetleg egy NVision74 concept? -
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #38587 üzenetére
Mondjuk én a régebbi Hyundaioknak jobban örültem volna.
-
rdt89
addikt
válasz
Ez a DLC tartalma? Más autókról nincs hír mik lesznek még az új frissítésben?
-
kill_switch
senior tag
válasz
Na, haladunk, végre már hozzányúlnak az N szériához, bár gondolom nem a fastback lesz hanem a ferde hátú. De legalább már történik valami.
-
NoMagix
addikt
válasz
stillmatic #38515 üzenetére
Rengeteg autót törlök én is és az ajándékokat már nagyon régóta nem veszem át, megvan minden autó, kivéve pár csomag amiket még nem vettem meg.
-
parandroid
félisten
válasz
stillmatic #38515 üzenetére
Amit bizonyos időn belül nem vesznek át, az megy tovább, szerintem. Nem, kapok értesítést, hogy ajándék kézbesítve. Abban benne van, hogy jár-e hozzá a tenkjú. Nem mintha érdekelne, vagy bárhol számítana, csak hát na…
p
-
parandroid
félisten
válasz
stillmatic #38337 üzenetére
Ez a Trial, abban szokott lenni (amikor nagy ritkán street race van a trialben). Heti versenyben biztosan nem lesz megint…
p
-
Bep
őstag
válasz
stillmatic #38305 üzenetére
Ez mondjuk nálam "sima" játéknál is valahogy így volt. FH4-ben emlékezetből tudtam merre kell menni szabad módban, jellegzetesebbek voltak az utak.
Míg FH5-ben minden toronyiránt, itt többször kell térképet néznem, se a tájak, se az utak nem emlékezetesek. De a sztori feladatok 90%-a is olyan, hogy csak benézel a cél felé és nyomod a gázt. Többi nem számít. -
parandroid
félisten
válasz
stillmatic #38204 üzenetére
Nincs jobb választás, elég különböző a két játék rengeteg szempontból. Nekem a Forza jobban bejön (megvan mindkettő, és van PS5-öm, és XSX-em, valamint Forza-képes PC-m is), de ez teljesen ízlés kérdése.
p
-
parandroid
félisten
válasz
stillmatic #38091 üzenetére
Ah, napi 2x 10 perc kb mindent megcsinálni. Mobilon szoktam, amíg valami holtidő van (vagy a klotyón). Meg így legalább minden nap játszok egy kicsit, ha mást nem, FH-ban megcsinálom a napi feladatokat, meg megyek pár versenyt. Ennyi én-idő kell. Vicces amúgy, Motorsportba van, hogy napokig be sem jelentkezek, de FH5-ben még mindig 100%-ra tolok minden hetet. Pedig nem sok újat tud már mutatni a játék. Motorsporttal a legnagyobb baj, hogy ha leülök, akkor egy verseny alsó hangon 15 perc, de inkább kicsit több, de akkor már a bajnokságot végig kéne csinálni, ami 4-6 verseny. Ha a második verseny után még mindig nem aggrózik rám vagy az asszony, vagy a gyerek, vagy a kutya, vagy a oostás, vagy a szomszéd, vagy telefon csörög, vagy mittudomén, akkor már jó napom van. Szerintem egy órát megszakítás nélkül kb 2 éve nem sikerült játszanom.
Multi meg így teljesen lehetetlen küldetés, főleg Motorsportban.
p
-
parandroid
félisten
válasz
stillmatic #38089 üzenetére
Köszi, általában már akkor megadja, ahogy elkezded a multit (nem kell barátokkal, mint írja, bármilyen multiplayer jó neki). A 3 zöld kocka miatt van még a kiírt pontokra +150%, szóval ez igy összesen napi 313 pont, a bing használat napi 200, meg a heti, napi, havi feladatok + a bejelentkezések xboxon, így 2 hét alatt megvan a 12000 pont, amiért jár egy havi gpu hosszabbítás, 9600 pontonként meg be lehet váltani egy 10 eurós kupont a store-ba. Havonta ez a kettő simán összejön, ha naponta megcsinálok mindent (és miért ne?). Sajnos ez csak német régión megy, a magyar rewards rendszer durván ki van herélve.
Amúgy nekem ma ez a 3 verseny volt a teljes játékidőm, szóval, na…
p
-
parandroid
félisten
válasz
stillmatic #35933 üzenetére
Na, ilyen az, amikor összehoz a rossz sors egy nolifer kockával. MS Rewards miatt akartam csak menni egy gyors kört a multis pontokért, erre jön, és megaláz körönként 8 mp-cel.
Mentségemre életemben először vezettem ezt a Focust, és fogalmam sincs, milyen tuning van rajta.
p
-
parandroid
félisten
válasz
stillmatic #38039 üzenetére
Vak vagy, én is onnét húztam be. Bővebben: [link].
p
-
CJ4567
nagyúr
válasz
stillmatic #38028 üzenetére
Az utolsó két videója FM-os.
Ahogy a Crew-os előtt szinte az összes.
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #38029 üzenetére
Annyira meg nem merültem bele, az autó ment normál sebességgel.
-
parandroid
félisten
válasz
stillmatic #37191 üzenetére
Örülj neki, hogy hamar lement. Bezzeg az íventlabos ekbalamos hányadékból beletettek 3 kört, darabja 2 perc, kétszer belealudtam. Amúgy FH4-ben játszották meg, hogy trial első verseny: 3 kör goliath.
Na, ahhoz képest még jól jártunk.
p
-
válasz
stillmatic #37156 üzenetére
Érdekes, mert több pozitívumot írt róla, mint a "fizetett" tesztek. A leírt hibákat pedig előbb-utóbb javítani fogják (mert javíthatóak), tehát ahogy OW Zoli fogalmazni szokott: ezzel nem érdemes ma már érdemben foglalkozni, sajnos a videojátékok zöme ma már félkészen jelenik meg. Ezt anno a CP-nél mondta, persze negatívumként, de nézzétek meg, hova került most a játék. Nem mondom hogy ez így rendben van, csak sajnos ez ma már egy tendencia.
-
Bib
őstag
válasz
stillmatic #36631 üzenetére
Nem tudom írták e már, de igen sikerült. Az effekt módban van olyan hogy kormányzás, abban kell jobbra állítani.
-
hamizoli
tag
válasz
stillmatic #36631 üzenetére
Igen. Nem kerék jobbra és effektmód , hanem az effektmódban kell a kormányzást jobbra állítani.
-
kicsako
őstag
válasz
stillmatic #36485 üzenetére
El kell indítani az FM8at, utána meg kell hogy kapd. Úgy tudom Aukciós házból is beszerezhető egyébként.
#Redneck: ha már megvan a játék, akkor semmiből sem áll kipróbálni.. sokaknak tetszik így is a játék, legyen már saját véleményed
-
Qkackca
őstag
válasz
stillmatic #36315 üzenetére
Igen, ezt értem. El is fogadom.
Én is azt várnám egy ultimate csomagtól, hogy az tartalmazzon lehetőleg mindent.
Lehet át kellene nevezni amúgy . / ?Viszont ha valamennyire pénzben ki akarod fejezni a számodra kellemesen eltöltött időt, 2 naptári év és/vagy az általad a játékban töltött időt, még mindig annyira lehúzásnak érzed?
Volt már olyan játék, hogy a fejlesztő kiadott ez kozmetikai dlc-t, és mellé írta légyszi vegyétek meg lehetőleg mert akkor lesz pénz profi módon hangot rögzíteni, aztán eltelt két hónap és jött a fejlesztett hang frissítés, ingyen (najó technikailag a dlc-vel fizettél, de nah)
Motorsportban még mindig nem jutottam a multiba, de karrierbe is elég genyók a botok. Ha jól helyezkedsz, egyik-másik hagy neked helyet a féktáv kezdete előtt, ekkor elbízod magad, aztán mikor már bekormányoznál, akkor fogja magát a bot és befordul az ideális ívre akár ott vagy akár nem, aztán meg vagy kilök bele a fűbe,falba, kavicsba vagy még büntit is ad vagy csak simán időt veszítesz míg kimozgod a karambolt.
-
GalaHU
addikt
válasz
stillmatic #36315 üzenetére
Nálam is ugyanez volt, egy verseny alatt estem ki az S-osztályból, mert 2x kilöktek, pedig csak osztályozó futam volt, kár is volt nyomni bárkinek is...
De nagyon kéne egy "Helicorsa" szerű dolog ami az ACC-ben van, mert ami most van az használhattalan, már akkor szineződik amikor még méterekre van az ellenfél, és e miatt hamar lesz@rod az egészet és jön a kocc...
-
Qkackca
őstag
válasz
stillmatic #36244 üzenetére
Ah, hogy sutyiba volt egy letsgo.
Azért lesz még drift camera (chase camera), meg új fizetős carpack ('22 Golf, '22 Cayman GT4 RS, KTM X-Bow GT2, '19 Elemental RP1)
Halottasnapi ruha, motorsportos overál. 12 új acsi. Tsuru mint Eliminator-os kezdő autó.
Eventlabos és BMW widebody hibajavítások. -
rdt89
addikt
válasz
stillmatic #36244 üzenetére
Mekkora, hogy a trollkodásból első helyre került kocsit be is dobják a játékba, hatalmas
-
parandroid
félisten
válasz
stillmatic #35930 üzenetére
Ja, valahogy így gondoltam a ráfordított időt. Amúgy én napi 2-3 órát akkor sem bírtam tolni, amikor a frissen műtött térddel fetrengtem a kanapén, de a multit akkor is kerültem, ahol lehetett. Mondjuk a drift pont nem annyira toxikus, mint az online versenyek, azt soha nem fogom megérteni, ami ott megy, nemhogy élvezzem is.
Egy hozzám hasonló casual amúgy is esélytelen ebben a közegben, nemhogy nem élmény, de konkrétan frusztrációforrás, abból meg van elég a munkanapomban, utána nem ezértakarok még leülni játszani. Ezért is gyűlölöm, hogy a completionist mókához viszont belekényszerít a játék a multiba. Anno a wow-val is ez volt a legnagyobb bajom, rengeteg volt az olyan tartalom, ami pvp-n keresztül volt elérhető, ahhoz meg külön geartkellett (volna) farmolni, + a pvp beállítottságú játékosok ellen esélyedd sem volt, akik hozzád hasonlóan több időt töltöttek multiban, mint én a játékban összesen.
Pont erről volt szó lentebb, hogy az achievementekkel, meg az accolade-ekkel a részvételtkéne díjazni, nem a győzelmeket, mert az utóbbi a játékosok kevesebb, mint egy százalékának van fenntartva, a többiek labdába sem rúgnak ellenük.
Azt halkan jegyzem meg, hogy a clean racingnek mennyire köze nincs ahhoz a stílushoz, amivel multiban sikeresnek lehet lenni. Jó, a drift itt megint külön műfaj.p
-
parandroid
félisten
válasz
stillmatic #35923 üzenetére
Ezek szerint te a kiegészítők nélküli, standard editiont tolod.
homerhamm: Ja, az első 400 méteren. Aztan az ai valahol eltévedt, és sehol nem láttam őket többet.
Én azon lepődtem meg, hogy múlt héten (illetve most már két hete) a heti street racing bajnokságban volt az úton civil forgalom. De aztán múlt hétre már megint nem, szóval csak valami bug volt.
p
-
rdt89
addikt
válasz
Nekem is megvan a BMW 850, megcsináltam a versenyeket, a napi feladatokat, a HW és Rally küldetést és már a garázsomban is volt.
-
NoMagix
addikt
válasz
Vannak olyanok akiknek hamarabb elérhetők az újdonságok, pl. híresebb gamer vagy jutúber, de lehet kiraboltak egy kereskedést.
-
válasz
75 + 4 + 4 + 4 > 80
Sőt, annyival több, hogy a napik nélkül is kiadja. Nekem is meglett asszem szombatra. -
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #35868 üzenetére
Állítólag az Xbox rendszer halt le, de ennek ellentmond, hogy ma már lenyomtam egy online Fifa meccset.
-
rdt89
addikt
válasz
stillmatic #35735 üzenetére
Ez elég gyalázatos egy hónap lesz. De mostanában a havi 4 autót felváltotta a havi 8? Tetszetős 😊
-
parandroid
félisten
válasz
stillmatic #35737 üzenetére
Stellantis után visszaesés? Mi van az alatt? Valami kínai pakk?
Amúgy épp ideje volt valami 2020-as évek csomagnak, hogy most pont csak BMW-k jönnek, az mondjuk szomorú, bár az új M2-nek örülök. Az i4-re meg kíváncsi leszek. Azokat a Rivianokat meg nem is tudom hova tenni, sose hallottam róla, és így is teljes volt az életem. Amúgy is kezdhetnének belehúzni, eleve röhej volt, hogy ugyanazokat az autókat hasznosítgatták újra már nemhogy az FH4, de az FH3 óta. Közben azért az autóipar is tart valamerre, meg csak jelenik meg ez-az, és ezt igen nehezen sikerült lekövetni.
Másrészt meg legalább nem fizetős pakk, ennek is örülni kell manapság.
p
-
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #35735 üzenetére
De ronda az a BMW terepjaró, egyébként a BMW-kbe szerelnek gyárilag indexet???
-
NoMagix
addikt
válasz
stillmatic #35709 üzenetére
Attól már elment a kedvem.
A heti triálban is annyira genyó csapattagokat kaptam, hogy kénytelen voltam kilépni, csak a harmadik eresztés volt értelmes.
Néha be lépek egy egy Horizon Tour-ba, ott is volt már egy két pofátlan társ, de a legtöbbjük normális. -
homerhamm
addikt
válasz
stillmatic #35604 üzenetére
Legalább játszhatsz az Assassin's Creed Mirageal.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Nem nagyon örülnék neki, ha kihagynák. Nagyon nem.
Barátnőmmel sokat nyomattuk az FM7-et, pedig ott elég visszafogott volt a split-screen mód. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Később érkezik majd, de launchkor még nem lesz. Legalábbis ezt mondják, azt, hogy mi lesz majd kiderül.
-
Redneck
nagyúr
válasz
stillmatic #35592 üzenetére
Nem veszem meg ezeket a csomagokat. Sőt, az új Motorsportnál és a következő Horizonnál a prémium csomagot sem veszem meg előre, mert nem kell a lutri.
Ha többen döntenek így, lehet kicsit jobban odarakják magukat, és kevesebb lesz a copy-paste.
-
3L1T3
addikt
válasz
stillmatic #35579 üzenetére
Mióta az FM és FH széria létezik mindig így voltak a pakkok.
-
kill_switch
senior tag
válasz
stillmatic #35579 üzenetére
A 2 Ferrari érdekelt volna kb csak, úgyhogy easy pass.
-
szami777
addikt
válasz
stillmatic #35577 üzenetére
Basszus és pont az alfa stelvio maradt ki.
Kb azt vártam a legjobban.
Kb. a 4-ből áthozták mind, azért nem rossz, bár én titkon vártam valami új verdát. -
rdt89
addikt
válasz
stillmatic #35565 üzenetére
Akkor ez a szokásos hétfőhöz képest csúszott? Vagy én emlékszek rosszul, hogy mindig a 3. szezonváltást követő hétfőn van?
De köszi az infót
-
CJ4567
nagyúr
válasz
stillmatic #35556 üzenetére
Maserati MC20, Alfa Giulia GTAm, Kimera EVO37, Pagani Utopia, Huracan Sterrato elférne, ahogy a régebbi kocsikból is simán lehetne válogatni.
-
kill_switch
senior tag
válasz
stillmatic #35556 üzenetére
Giulia GTAm például lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest