Hirdetés
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
velizare #30613 üzenetére
Sokkal egyszerűbb lett volna ennek a tudásnak a birtokában igaz.
Köszönöm szépen a tippet, ez nagyon jól fog jönni a közeljövőben a további "remek" magyar fordításhoz.
#30611homerhamm:
Egyre inkább érzem, hogy ez a magyar fordítás egy translate itt-ott tovább csiszolva, még értelmetlenebb szavak egységévé -
C4mp3r
addikt
válasz
velizare #30470 üzenetére
legfokepp turelem kell hozza, meg szerencse, hogy ne total retardokkal rakjon ossze. en jellemzoen azt csinalom meg legeloszor meg rogton a valtas napjan, mert akkor tobb az ertelmes ember.
tegyel egy normalis tuningot a kocsira es minel tobb drivatart prbalj meg megelozni. a pontszam a lenyeg nem az hogy hanyadik vagy ugyhogy nem kell vert izzadni, hogy az elre kerulj.
mostani 3. probalkozasra lett meg, de ott olyan csapat volt, hogy az ai kb 100 pontot hozott.
en az eliminator meg playground games okorsegeket skippelem mindig, mert ugyan a vesztesnek is megadja mar a rewardot keptelen vagyok vegigszenvedni a jatekot. szamomra ez nem autoverseny
-
rdt89
addikt
válasz
velizare #11273 üzenetére
A Horizon 3 az egyik legstabilabb és leginkább bug mentes része az egész Forza sorozatnak, én szerintem nem is találtam benne hibát a 400 óra alatt, szóval nyugodtan megveheted, nem lesz vele semmi probléma, még megröccenések se. Persze Xbox One-n nyomtam a régi FAT-on.
-
parandroid
félisten
válasz
velizare #11273 üzenetére
Ha az ‘xoneon’ Xbox One (X)-et jelent, akkor semmi gond vele. Tudtommal nem is volt. Megjelenéskor méltatlanul hanyagoltam, aztán a Hot Wheels kiegészítőbe azért beletoltam némi időt, az FH4 kvázi ‘végigjátszása’ után visszatértem az alapjátékhoz, most már kb a végigjátszás fele meg is van. Egyszer sem fagyott, crashelt, bugolt.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Eredeti játékok OFF topik
- Hardcore café
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest