Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
CJ4567
üzenetére
Na ezt megnézem köszi. Annó mikor megvettem, vadi új gépre új Win-el került fel a játék.
Ultimate verzió de a kezdetek óta szar... nagyon sokáig baszakodtam, Teredo beállítások meg az Xbox társkonzol alkalmazás meg minden szarral próbálkoztam de egyszerűen nem megy jól.Az más hogy a tuning milyen volt benne... én ezt az FH4-ben is fölöslegesnek tartom. Én a gyári kocsival akarok kocsikázni nem, hogy fogok egy Ferkát vagy Lambót vagy bármit és akkor xy motor meg összkerék meg stb... azért ez elégé nem reális, hogy a százmilliós kocsikat "tákoljuk" át bármilyen motorosra és akkor 1500 lóerősek az autók stb... hagyjuk már..
értem én hogy ez verseny játék de, engem ez a része ennyire nem érdekel.
Ha olyan kocsik lennének oké.. de Pagani meg König meg bármi super car és akkor motorokat cserélgetünk meg stbAlap erős, alap autók fizikája szerintem jobb volt az FH3ban. De felrakom már újra és esküszöm megnézem mert azzal se játszottam sokat mert ott még nem volt kormányom.
Új gép vételnél vettem egy G29-et és felbuzdulva az FH4-et de eddig bazi nagy csalódás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Napelem
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
IntelKiller7