Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Úgy rémlik, hogy lehet offline is csinálni. Legalábbis én nem emlékszem, hogy valaha nyomtam volna 50 online head-to-headet és mégis megvan.

-
AsakuraDave
őstag
A head-to-head wines kártyát tudom ugy csinálni hogy offline AI ellen? Vagy csak online számolja?
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
NoMagix
üzenetére
Köszönöm kedves szavaid! Ez adja a motivációt, hogy napról napra még hosszabb, kanyargósabb és technikásabb útvonalakat találjak ki.

Pár pályádon mentem én is, azok is elég jók voltak. Főleg az az 50 kanyaros.
Ventur@: A nyári kocsik közt is van egy új, a HSV GTS '11. Az mondjuk pont nem érdekel, de a két régebbi az igen. Valamiért nekem bejönnek ezek a régi GM egyen design autók. Talán azért, mert a régi családi Kadett iránt érzek némi nosztalgiát.
-
Ventur@
senior tag
Egy felhozatalban - szerintem - nem túl erős Update 25:
50% Lamborghini Diablo GTR, 80% Toyota Celica '92
Havi rivális Bone Shaker-rel Greendale Club pályánNyár
BMW E92 M3 GTR és Rover SD1
Mercedes kamionnal a heti kihívás
Trial: Laborghini Veneno
Showremix Lamborghini Centanario-val a repülő ellen
Játszótér: Bentley Continental FE
HSV GTS, VW Notchback, 2011 Ford RaptorŐsz
Porsche 718 GTS és M-B GT 4door
2011-es Ford Transit Supervan a heti kihívásban
Trial: Modern verseny ruha (vörös)
Showremix Chevy Camaro-val a vonat ellen.
Játszótér: 88-as BMW M5 FE
Lamborghini Centenario, 94-es Toyota Celica, Holden VL Group ATél
ATS GT és 64-es Porsche Emory 358 C
Mercedes-Benz E190-el a heti kihívás
Trial: M-B X-Class
Showremix a taxival a légpárnás ellen.
Játszótér: Mini X-Raid
Hoonigan Focus, Koenigsegg CCGT, 69-es Ford MustangTavasz
HSV GTSR és Porsche 356 SL
65-ös Mini Cooper S-sel a heti kihívás
Trial: Mini JCW Buggy
Játszótér: Dodge Charger Daytona
Showremix Porsche Macan-nal a vonat ellen.
Alien ruha, 66-os Porsche 906, Volvo Iron KnightHoldel VL Group A és HSV GTSR. Ez a kettő lesz új verda. Mint púposnak a púp, annyira kellenek ezek
. -
NoMagix
addikt
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
Jó lett az új pályád!
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
Meg az is sokat segítene, ha a TCS, és az STM ki lenne kapcsolva. (Váltót nem tudom, autómatának tűnt, de lehet, hogy csak manuális, és túl hamar vált.)
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Én nem látok ott semmiféle bugot, csak annyit, hogy az első keresztezésnél CJ elmegy előtte, mert gyors, te meg nem mész el előtte, mert nem vagy olyan gyors, a másodiknál meg CJ fékez, mert tudja, hogy egy 150 tonnás vasat még akkor is nehéz odébblökni ha lebeg és ahelyett, hogy megpróbálná inkább választ egy olyan ívet, ahol meg tudja őrizni a lenületét a következő egyenesre. "It's a kind of magic..."

-
lanszelot
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Én se kérdeztem senkit, egy bug-ot osztottam meg.
Ha végig nézted volna nekem is meg lett.
Én se csalok.
Minden amit a játék meg enged nem csalás. Azok a játék része.
Felállíthatsz magadnak szabályokat, de ha más nem úgy játszik az még nem csalás.
Ha így nézzük az autó legkissebb eleme se lóghat le a kijelölt pályáról, tilos levágni, mert akkor az is csalás. És akkor megnézem hogy csinálsz meg jó pár versenyt, ha csak arra mehetsz amerre a játék mutatja. -
parandroid
félisten
válasz
lanszelot
üzenetére
Nem kérdezek senkit, mit kell csinálni, nekem elsőre meglett a showcase remix, bár a hetem elég zsúfolt, de a hátralévő napi küldetések mellett már csak a trial, illetve a playground hiányzik, meg a heti forzathon feladat. Az elmúlt 3 hetem is 100%-os, ahogy egy-egy kallódó kivételtől eltekintve az elmúlt kb egy évben minden hetem, illetve szezonom is az. Csalás nélkül.
p
-
lanszelot
addikt
válasz
CJ4567
üzenetére
Ezt hívják úgy, hogy bug, neked nem volt az. Én is mentem már többször, mikor a környéken se volt , és simán tolhattam, de most többször is utamat állta.
Azért értem úgy be elsőnek ahogy, mivel feltartott, nem kicsit.
Ha offline játszol akkor ezt az ellenfelek szeretik csinálni, hogy telibe vág a kanyarba, hogy ha az első 3 -ba kerülsz. Nem az ideális ívet tartja, az más. Pl jobbos kanyarba balra kitol /csak árkon bokron át versenyben van ez, és valamelyik nehézségi szint felett, forzathon nehézségnél már van/
De ott van a mororos ugyanilyen verseny, az régen volt full bug-os. Volt is hideg víz a fejlesztőkre. Youtube tele van vele.
Amúgy ezeket imádom, már az egyben is nagyon szerettem, izom autó vs repülő az FH1 ben az első ilyen, huhhhhh mennyiszer letoltam.
peterkeT:
Te állandóan csak kötekedni jársz ide. Ejnye
Kérdezd meg VR Pistit mit kell akkor csinálni ha unatkozol... -
Qkackca
őstag
-
CJ4567
nagyúr
válasz
lanszelot
üzenetére
Nem kell visszapörgetés, mert hozzád képest lassabb a légpárnás. Nem tudom, hogy miért lett ilyen sötét a videó, valószínűleg a YT rontotta el.

-
Qkackca
őstag
válasz
lanszelot
üzenetére
Én a hátuljának mentem neki, pont azon a részén a pályának, aztán a jedi erő kivágott balra el a susnyába....
Visszapörgetve sikerült bemenni mellé, akkor már jó irányba dobott, pont mint téged
Más: nekem is kiírta, hogy túl sok a mentés a tuningoknál, pedig sajátokkal megyek jó ideje, szerintem a saját tuning is beleszámítódik, nem csak amit letöltesz.
-
lanszelot
addikt
Én a hiper grafika helyett azt szeretném, hogy ezek eltűnjenek örökre a játékból.
Mert ezért utálok elindulni a versenyeken.
Visszapörgetés kötelező, anélkül nem lehet menni.
Mert fogalmam sincs mit lehet ezzel csinálni, ha nem folyamatosan vissza pörgetni.
-
Qkackca
őstag
Ez a forzatech engine egészen véletlen nem az unreal enginere épül?
Az új rész(ek), meg mondjuk az ue 5-re? -
lanszelot
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
Elnézést, félre értetted amit írtam. Nem rólad, vagy bárkiről irtam, csak általánosságban irtam.
Az új játékokhoz új technika kell.
Tegnap pl a halo infinite -nál hatalmas szájhúziga volt, mert, hogy nem hiper futurisztikus a grafikája, és akkor már xar.
Na, az ilyenek miatt van ez.
Én pl a gta5 -öt a legkissebb felbontásssl, és low minőségen toltam ki. Mert akkor olyan gépem volt amin az is akadozott.
De én ugyanúgy élveztem.
A játék szerintem az élményről szól, nem a grafikáról.
2 vonallal is ugyanolyan jól lehet szórakozni, mint vr-ban 4k hiper grafikával, ha jó az 5let.
Pl nekem a die young iszonyat tetszett, pedig tuti lefikáznák mások a grafikát.
Ezeket az igényeket /116k és 50millió képfrissítés/ a régi gépek nem bírják. Ezért a váltás.
Amúgy mindenhol 500$ körüli árát írnak, abból nem veszel 4k pc-t az tuti. Tehát iszonyat jó áron jönnek.
El kell menni szüretelni, és össze jön november végéig.
Már beindult, a forza már úgy is ki van tolva, tehát mehet.
A termésnek a vírus nem ártott, azt mindenképp le kell szedni.
Dinnye, uborka, alma, szőlő, és meg van az új Xbox
/Ne vedd ezt se magadra, ez is általánosság, se célzás se semmi, csak beszélgetés
/ -
lanszelot
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
A forzathon nincs lezárva a FH3-ban, menj és nézd meg.
1 éves forzathont dobtak rá, amiből van még pár hónap.
Elég komoly nyereménnyel ha megcsinálod.
Bármelyik forzát meg lehet venni, még a dlc-ket is /pl/, ha nagyon új kell, akkor meg kell várni a felbukkanást, de kb havonta egyszer tuti van, ill ha használt is megfelel, bármikor tudsz venni.homerhamm: az Xbox One még mindig támogatott, tehát jön rá még játék, pl Halo Infinity is jön rá, és még jó néhány. A 360 se lett kuka mert kijött a One.
Persze vannak játékok amik nem elkészíthetők One-ra, csak az új konzolra, ezeket nem fogják kiadni rá. És, nem nem lehet annyira bebutítani, mert akkor meg azért sírna mindenki, hogy mi ez a pixel halmaz, nincs view distance, hogy néz mán ez ki he....
Azért a GTA5 nagyon más, az még 360 -ra jött ki, meg ps3-ra, ezért nagy a lázongás, hogy hány konzolon lökik még át. A FH4 felhúzva meg állja majd a helyét az új konzolon.A "de már kijátszottam, nincs mit csinálni", pár hét alatt ki lehet tolni, tehát havonta adjanak ki újat, mert te kijátszottad?
Ezt sosem értem meg. Végig játszottad, hát ennyi, keresni kell másik játékot, vagy kimenni a parkba, erdőbe. Mindennek vége van egyszer. Ha jön új örülünk, ha nem akkor Eötvös cirkusz. -
parandroid
félisten
válasz
lanszelot
üzenetére
Mit értesz támogatás alatt? Forzathont egy jó éve már lezárták, azóta nem nyúltak az FH3-hoz, és már nem is fognak. FM6 már a store-ból is ki van vezetve. FH4-et gondolom az új rész megjelenéséig tolják heti tartalommal, bár hogy ezt hogy oldják meg még két évig, az egy jó kérdés... Gyakorlatilag most úgy néz ki, hogy messzebb van az új Horizon rész megjelenése, mint amennyi idő az előző rész kiadása óra eltelt, pedig ez alapból kb a játék életciklusa (2 év).
p
-
válasz
parandroid
üzenetére
A viperes rész ismerős volt, beugrott, hogy honnan: [link]. 0:38nál az a hang... beteg. Kár, hogy ilyen hang nincs a forzában.

-
lanszelot
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
FH4 még sokáig kapja a támogatást, hisz még pár honapig a FH3 is kapja. Mindegy milyen platformon tolod.
Viszont Xbox One -ra FH4 volt az utolsó forza.
Az új konzolra pedig a felhúzott FH4 ingyenes lesz akiknek megvan. De az is ugyanaddig lesz támogatott mint a többi, hiába jön majd ki az új konzol kiadásakor. -
lanszelot
addikt
válasz
CJ4567
üzenetére
Én is már kitoltam az összeset./FH és FM/
A FH3 ban van mit csinálni. Azt nem hiszem, hogy sokan kitolták. /Forzathon/ , de sokan az 1-2-t se tolták ki, pedig ...
FH4 be csak a heti Forzathon ra járok vissza, de az pár óra.
Most crew2-tolom de pocsék.
Viszont sok sok játékból nem jött ki új, és nincs más alternativa, de nem is várható, ebből legalább várható.
NFS rivals se várható, pedig rendőr csak ott lehettem.
Prototype se várható pedig az is nagyon nagy volt.
És ezek nem 2 éves játékok. -
-
homerhamm
veterán
A jelenlegi konzolra azért kijön az összes eddigi autó amit még beìgértek? VW Bora, stb..
-
lanszelot
addikt
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
Rengeteg címet jelentettek be ami csak az új konzol és pc.
Azt is megmondták, hogy sehol se tart még a FM8, tehát tuti sokára jön.
És elejtettek egy mondatot, ami mellbe vágott.
Úgy volt, hogy ami megy xbox one-on /360as jatekok, xbox jatekok IS/ az mind megy majd az új konzolon.
No, ez lehet mégse lesz így.
De, ez csak sejtés abból amit mondtak. /Már nem tudom pontosan mit mondta,de nekem ezt éreztette/
Viszont lesz pár játék, amit felhúznak az új konzolra.
És köztük van a FH4 is.
Nem kell újra megvenni ha megvan, ingyen megkapjuk, ez viszont nagyon nagyon.... -
NoMagix
addikt
HUN Richie79
Sajnálom a mai futamot, de volt egy igazi köcsög csapattárs, aki több alkalommal is kilökött!
Úgy felbosszantott, hogy azonnal kiléptem! Bocs, majd legközelebb pótoljuk! -
Win-T
őstag
Node itt a trailer is:
https://www.youtube.com/watch?v=slUOkbI7rSs
Erre a biggest map ever in a videogame kijelentésre azért kíváncsi leszek.
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Pedig még a legutóbbi interjúkban is arról beszélt Phil Spencer, hogy úgy tervezik, hogy a következő pár évre nem nagyon terveznek next gen exkluzív játékot, ami nagyon arra utal, hogy lesz Forza 8 XO-ra is. Nem mintha engem érintene, én PC-ről játszom.

Qkackca: Ja. Érdekes volt. Bár szerintem a többiek annyira nem élvezték.

-
parandroid
félisten
válasz
lanszelot
üzenetére
Forza Motorsport - 2005
Forza Motorsport 2 - 2007
Forza Motorsport 3 - 2009
Forza Motorsport 4 - 2011
Forza Horizon - 2012
Forza Motorsport 5 - 2013
Forza Horizon 2 - 2014
Forza Motorsport 6 - 2015
Forza Horizon 3 - 2016
Forza Motorsport 7 - 2017
Forza Horizon 4- 2018Ehhez képest most nagyon úgy tűnik, hogy 2019 után 2020 is kimarad a sorból. FM7 szavatossága már lejárt, max új belépőknek lehet még érdekes, FH4-gyel szintén kb mindenki végzett mostanra, aki komolyan vette. Ok, én beterveztem a régebbi részeket 100%-ra, azzal elleszek még, de egyrészt csak azért tehetem, mert régen betáraztam (store-ban már nincsenek fent, csak a ‘frissek’), másrészt új generációt eddig még nem láttunk Forza nélkül rajtolni, szóval ez elég szerencsétlenül jön ki.
Ohshit, 12 sec, really?!?
p
-
Szelep
senior tag
Ez nem cod, hogy naponta új jön belőle, ezzel igen sok meló van.
Forza Motorsport 4 (2011)
Forza Horizon (2012)
Forza Motorsport 5 (2013)
Forza Horizon 2 (2014)
Forza Motorsport 6 (2015)
Forza Horizon 3 (2016)
Forza Motorsport 7 (2017)
Forza Horizon 4 (2018)Hát nem tudom, pont úgy csinálják, mint a CoD esetében, évente új rész.
A Turn 10 Studios dolgozik a Motorsportokon, míg a Playground Games a Horizonokon. Pont azért, hogy felváltva minden évben ki tudjanak adni egy részt. Csak most a generációváltás bekavart a menetrendbe. A Horizon 4 pedig már 2 éves lesz idén.Nem számítok idén a Motorsportra, a trailer előtt elhangzó early in development után.
-
Qkackca
őstag
Érdekes a trial, Goliath-ra jó a Bac Mono? Kicsit kevés a végsebessége (kb 270kmh), mégse ért utol a többi játékos, csak a hosszú alsó rész legvégére, de pont kanyar jött, (mondjuk kanyarban is megyek 240-260-at
) , nem tudott megelőzni. Végül sima győzelem.NoMagix: köszi

Kisgépkezelő: kár
lanszelot: hát egy mai komolyabb játék alapverzióban simán van 60 eur, szóval olyan nagyon nem tévedsz szerintem, remélem benne lesz a GamePass-ba vagy akárhogy is hívják majd és vállalható ára lesz.Akkor bambuljon a mandula:
qkackca - bamba 2 - 124 263 230
qkackca - bamba 7 - 709 985 288
qkackca - bamba 3 - 186 779 935 -
lanszelot
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
FH5-ről szó se volt sehol. Most jött ki a 4, hova még?
Ez nem cod, hogy naponta új jön belőle, ezzel igen sok meló van.
Itt a FM8 trailer, ha vki lemaradt. -
lanszelot
addikt
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
Rosszul értetted, pont fordítva.
Az új konzolon fog menni a régi.És már az is kiderült, hogy talán egy év múlva lesz FM8, de lehet több.
És nem lesz Xbox one ra, csak az új konzol és pc. -
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
Qkackca
üzenetére
Mostanában nem nagyon erőltetem a Horizont, inkább Motorsportozok, úgyhogy nagyon nem lesznek új pályák.
lanszelot: Pedig pont valami olyat pedzegetnek, hogy minden ami next genre jön majd, az futni fog a mostanin is, csak butítva. Hogy ezt hogyan akarják megcsinálni, azt nem tudom, de majd talán ma kiderül. Annyira nem tűnik bobyolultnak a dolog, mert az új konzol is ugyanarra az AMD alapra épül, úgyhogy kb. annyit kell csinálniuk amit már eddig is csináltak az one-one x duóval, csak most lesz egy harmadik szint is. -
NoMagix
addikt
Qkackca, te betyár!
A Bamba sorozatod nagyon szuper lett!
Egytől egyig megállják a helyüket!
Mindenkinek ajánlom!
-
lanszelot
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
No, hát ez szerintem nem lesz meg.
Szerintem az új konzol és PC lesz, mert a régi már nem fogja tudni elvinni.
Nagyon olcsó lesz az új konzol, és szerintem ezért a játék bevételek, illetve az előfizetések fogják látni a kárát.
A Gold-al már el is kezdték. Ugye vissza vonták az előfizetést, csak 1 és 3 hónapos van, mert novemberben jön az új konzol, és akkor szerintem lesz pityergés az előfizetéses árakkal.
Szerintem igen felverik az áraikat, ha nem szüntetik meg a goldot, és hagyják meg csak a Game Pass-t. Mert ugye az hozza nekik a bevételt.
Az új játékok árai is csípős paprika a sejhajba lesz. Tuti fel emelik az árakat.
Sztem a FM8 alap 70-80GBP míg az ultimate 120GBP körül lesz.
Ezzel is ösztönözve a game pass-t.
Ti mit gondoltok?/azért nem off, mert közvetetten a FM8-ról van szó/
-
lanszelot
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
Kizárt, az új konzol mindig FM-al jön ki, tehát tuti, hogy jön, és biztos hogy év végén, vagy év elején. Sőt a Halo új nyitott világú játéka is tuti jön ebben az időszakban, mert az a másik konzol indító.
A GTA fura lett volna, ha jön, csodálkoztam is a híreken, mivel most jött nem rég a RDR2, és egy ilyen játék nem 2 nap alatt készül. -
lanszelot
addikt
Hello,
Holnap Microsoft Event, nagy valószínűséggel bejelentik a Forza Motosport 8 -at
Amint lehet csapatom is vele
-
Qkackca
őstag
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
A dűnénél a térképet néztem, ott jónak tűnt aztán a valóságban úgy eldobott a bucka, bukfenceltem a kocsival párat, gondoltam, érdekes, hadd maradjon
Helyes, csak nyugodtan, úgyis ideje már egy (ujabb) pályádnak
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
Qkackca
üzenetére
Elsőre azt hittem ugyanaz a többi is csak más kocsikkal, de most megnéztem mindet. Azért itt ott megtalálhatóak voltak benne a rád jellemző csalafintaságok.
Amikor be kellett ugratni a homokdűnék közé, hogy nem is láttam hol a következő checkpoint, az annyira nem jött be, de a parkolóban kacskaringózás a másikban olyan jó, hogy lehet ellopom az ötletet valami pályához. 
NoMagix: Jó kis pálya az, nekem nagyon tetszik. Ahhoz képest, hogy milyen tekergős, többnyire egyből látszott, hogy merre van a következő checkpoint, így már az első körben mertem neki nyomni rendesen.
Sajnos a botokra egyáltalán nem lehet számítani, mert valami script találja ki nekik az utat, ami néha szépen követi az ívet amin megyek amikor csinálom a pályát, máskor meg egész más elképzelései vannak. A legrosszabb, hogy megesik, hogy tesztüzemmódban teljesen szépen mennek normális kocsikkal, aztán a véglegesben meg jönnek a '17-es Focusok meg az Audi TT-k, amik egyenesben jók, de kanyarban elszállnak ugyanott, ahol a tesztkocsik szépen befordultak. -
Qkackca
őstag
válasz
NoMagix
üzenetére
Csináld meg légyszi, kíváncsi vagyok, a botok nem érdekelnek, csak ne utolsó legyek vmi hülye bug miatt, bár ha jó a pálya, mindegy
Mini Traveler a régi kasznis, terep beállítással, igen borulékony, a többi terepes pályámon nem jött ki, de ha fékezek és kanyarodok, akkor gyakorlatilag azonnal oldalra billen és többnyire nem lehet megfogni, viszont párszor már beadta a Csavarás trükköt, mikor talpra érkeztem, és nem a tetőre
-
NoMagix
addikt
válasz
Qkackca
üzenetére
Na, melyik az a hiba?
Az a vicces (pont nem), hogy amelyiken mentél az már a 3. napos 1001-ik verzió volt!
Azok a nyomorult botok nem képesek lekövetni a pályákat, ahogy az ember megalkotná és úgy nem volt kedvem kiadni a kezemből, hogy a verseny 90%-ban totyognak vagy esnek kelnek!
Az volt a tervem, hogy egy kicsit bujkálós kanyargós, fent-lent, kint-bent pályát rittyentek, de az csak akkor működne, ha nincs benne buta drivatar! -
Qkackca
őstag
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
Most próbálok kicsit más koncepcióval működni, van folytatás is, nézd meg, szerintem nálad látszik (bamba 2, 3, 7). Azokat is bedobom a közösbe lehet.Teljesítmény szintek szerint akartam (d500, c600, stb) de azt nem tudom állítani.
Az eredeti nyomvonalak felhasználásával próbálok egy szériát csinálni, hátha nem lesz túl erőltetett. De az meg olyan snassz, olyat bárki tud
. Azokban valahogy jobban tetszik az általatok készített.Nomagix Expresses pályája is tök jó, csak kihozott egy olyan hibát az egyik tuningomba, amibe eddig nem futottam bele , kicsit magas súlypontú kocsim majd mindegyik kanyarban fejre áll
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
Qkackca
üzenetére
Furcsa. Ez nagyon nem a te stílusod. Felbéreltél valami ghost
writertdesignert, hogy csinálja meg helyetted, aztán ilyen lett?
Az, hogy classt is választhatsz az valamiért csak bizonyos összetett feltételek teljesülése esetén lehetséges, de hogy mik azok azt még én sem értem. Van, hogy felajánlja, van, hogy nem.
-
Qkackca
őstag
-
rdt89
addikt
válasz
Qkackca
üzenetére
Az összes pályádat végig toltuk amit nem rég kilistáztál, persze soknál bárban volt mérhető a vérnyomás, de iszonyat hangulatos volt. Van közöte egy olyan remek pálya /mixed fun ha jól emlékszek/ ami veri az összes versenyt, még a Forza alap versenyeit is! Be tettem kedvencbe, ha valami akkor az nálam most a favorite!
-
-
csuvicsuva
addikt
Horizon 3 Ultimate és 4 Ultimate
Horizon 4 Ultimate
Horizon 4 Ultimate Add-On
FM7 UltimateAz akciók Gold előfizetéssel érhetőek el.
-
Kaci84
őstag
-
Kaci84
őstag
Hali nek tudjátok véletlenül mi a fészkes fittyfenéért nem tudom a játekban kiírtani az adatokat Afterbirner Rivatunerrel? A Demóban tök jól működött. Csak azért vettem meg, hogy teszteljem a vga-kat a játékkal.
-
Qkackca
őstag

Kilövés skill, igazából már 84 kmh-nál is beadta, akkor egy kb 80-al menő jeepet előztem a külső íven, sokáig (hát nem igazán volt sebesség különbség), szóval azt nem igazán értettem, de ez rendes szélárnyékból előzés volt

Kemény, csapatós verseny volt
a 11. helyről rajtoltam, az első kör nagyjából 70%-ánál volt az első előzésem de csak azért mert hátulról belém jött az utolsó, így meg pont meg tudtam előzni a 10.-et Aztán kemény szélárnyék játékkal az utolsó 10%-on behúztam a győzelmet, most meg dagad a májam
-
zsiz
őstag
válasz
NoMagix
üzenetére
(#18712) NoMagix
20 ezer?
Nekem abból is csak 1400 körül van
(#18713) peterkeT
Arra sajnos nincs időm, hogy sokat játszak. 300 Ft-os GamePass-szal tolom, már 4. hónapja zsinórban, de csak 1-2 órákat, és nem is minden nap. Autókat nem igazán tudok eladni. Talán két autóm van, amiből egynél több van a garázsban. Olyat meg nem akarok eladni, amiből csak 1 van.(#18714) csaba951
Köszi a tippeket, ki fogom próbálni
Mostanában rá szoktam feküdni a heti feladatokra, mert a térképen már nem sok tannivaló van (végigmentem minden versenyen, eseményen, stb..., megvan az összes gyűjtenivaló is, persze sokminden nem 3 csillagos még, de a heti jobban motivál, mint ezeket újra és újra próbálgatni míg ki nem lesz maxolva). -
Qkackca
őstag
Ezt én sosem fogom megérteni, ha kanyarodik az út és én vagyok a külső íven akkor miért nem a kanyar bevételre törekszik az ellen, miért jó neki a másik irányba menni...
De nem baj, pár kanyar múlva megtanulja mi a tisztelet
(betonfal, oszlop) -
csaba951
veterán
Lásd: #15462 csaba951
Link végén kicseréled a számot a következő szezonra. A mostani szezon (update_24) július 30-ig tart, tehát július 27-28-29-én kell majd eladnod. Ezzel a módszerrel szezonról szezonra kb. 50-70 millióval leszel gazdagabb.
Ha nem szoktad megcsinálni rendszeresen a havi/heti feladatokat legalább 80%-ra, akkor ez a módszer nem működik.
A legótvarabb autót is elviszik, ha árverés előtt elmész a festésekhez és ráteszed a legnépszerűbbet. 1 órás árverés helyett inkább a 6 órást preferáld. Így nagyobb esélyed van arra, hogy akinek kell az kivásárlási áron elviszi. Amúgy a kezdőár legyen a max. ár kb. 80%-a.
-
-
NoMagix
addikt
-
Dtomka
veterán
válasz
NoMagix
üzenetére
Biztos rengeteg ilyen ügyes ember létezik. Én sem vagyok mangás, de nagyon igényes munkának tartom.
(#18706)Daw93
Egyetértek. Mintha +1 kategóriás autóval versenyeznének. Ismerem azt a srácot, mármint játszottam ellene. Illetve láttam vannak tuningjai.
Az a baj, hogy egy idő után már nincs mire költeni a pénzt
-
Daw93
senior tag
válasz
Dtomka
üzenetére
Köszi.
Hát a Nagymester ligában azok nagyon durván mennek
Pl van ez a grandmadriving nevű srác az brutál ahogy tolja, ráadásul billentyűzettel.
Nekem a Capri FE valahonnan megvan, de nem tudom mi adta, szerintem valami szezonális valaminek volt a nyereménye.
Ha meg valami olyan autó kell, amit olyan dologgal lehet megszerezni amit nem csípek, pl az eliminatoros autók, akkor megoldom pénzzel. Ha nem megy akkor még több pénzzel
Így vettem a kacsaseggű Megane-t meg a Cougart is 20-20 misiért
Ha a szezonális cuccok adnak új autót, pl 50% vagy 80%, valamelyik bajnokság stb, azokat rendesen élvezem megcsinálni
-
NoMagix
addikt
válasz
Dtomka
üzenetére
Ügyes ezt elismerem, de másik ezer ilyen van még!
Nem az én stílusom ez a mangás rajz, de van egy kettő ami tetszik!
Nekem is van rajzos fej (baby driver), igaz egyszerűbb, de nem volt vészesen nehéz csak jó szem kell hozzá! Nézd meg, ha van kedved!
A szmájlis nem tetszett. -
Dtomka
veterán
válasz
Qkackca
üzenetére
Köszönöm szépen.
Mikor indult a verseny és láttam milyen ellenfelekkel hozott össze a sors, akkor tudtam, hogy még 3. sem leszek, de bíztam abban, hogy a 4. vagy 5. hely azért meglesz.Ezért írtam, hogy ....(#18703) Daw93
Gratula az már jó helyezés!
Én használnék OP autót és csak azért, hogy:
Meglegyen a Capri FE
és
1x legalább megszerezzem a Nagymester "címet". De úgy gondolom, sok itt is a csaló, emiatt a pórnépnek szinte semmi esélye ellenük.
-
Daw93
senior tag
válasz
Dtomka
üzenetére
Én már elég rég a 7. ligában vagyok, de csak azért sem használok OP autókat
azzal megyek mindig amit szeretek, és inkább leszek 2. vagy 3.
Bár nem nagyon tolok online versenyeket, mert hamar felbaszom magam rajta ha valami nem jön össze
A szezon eleji kvalifikációkat megcsinálom, azon kívül nagyon ritkán megyek. Meg valahogy nem is hoz lázba a lökdösődős gyökerek miatt. -
Dtomka
veterán
Mai tapasztalataimat megosztom veletek, hátha lesz akinek haszna válik belőle.
Szeretek online versenyekben részt venni, íme a statom:
S2 kategóriában azt hittem, hogy egy jó autóval versenyzem. Hiszen elég sokszor a dobogó legfelső fokára kerültem általa.
Viszont a mai, szereplésem szégyen teljes volt.
Eredményem +0 pont. Úgy érzem autót fogok cserélni ebben a teketóriában is. De valahol érzem, hogy aki Nagymester, az ha Trabanttal indulna akkor is első lenne...
Ezt azért osztom meg veletek, mert korábban szó volt róla, hogy 8 liga alatt nehéz bekerülni. Most látjátok, hogy a jobbak melyik autót használják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Videószerkesztés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

Amúgy is most az új motorsporton dolgoznak...

IntelKiller7