- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.A Forza Horizon 2-t kell telepíteni Xbox 360-ra? Csak azért kérdezem mert nekem 4GB-s változatom van.
-
Elmör
őstag
válasz
lanszelot
üzenetére
Ha mögéjük mész akkor fel fogja ajánlani a versenyt, "X"-et kell akkor nyomni majd előbb odaérni a kijelölt pontra (amihez ad útvonalat is, de nem muszáj azt követni).
Én 60+ versenynél tartok, minden Horizon-os verseny után ad pontot amivel újabb karszalag érhető el, olyankor ad új versenyeket ha elérted a karszalag következő szintjét + van street racing rész is, ahol csak pénzt ad, pontot nem.
-
lanszelot
addikt
Nemrég kezdtem el a játékot, de pár dolog nem világos:
-Az úton vannak autók, amik felett nevek vannak /offline játszom/ azok mik, mit lehet velük csinálni?
-Nem dob fel új versenyt, az összes arany, ilyenkormi van? Nem hinném, hogy csak pár verseny volt az egész játék... -
- = Zk = -
félisten
válasz
molnarpeter
üzenetére
követem hát (Y)
köszönöm
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Próbáld ki, hogy külön melyik segítséget tudod nélkülözni. Rásegítések ki, így kormányzás ízlés szerint normál vagy szituáció, féknél az abs nélküliséget szokni kellhet. Váltás kézi sokat nyersz vele. Vonal maradjon, az elején sokat jelent. Menetstabi ha kapcsolható, próbáld kilőni minél hamarabb (kicsit más a horizon beállítások terén, mint a többi forma). Hirtelen ez jutott eszembe, hátha követed még a topikot

-
- = Zk = -
félisten
amúgy, csak a Forza Horizon/4 miatt vettem Xbox-ot

-
Blaise
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
PC-s autós játék = NFS, az nagyon nem mérvadó

Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. Forza 4-et még ennél is nehezebb irányítani.
-
Blaise
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Első konzolos autós játék?
-
- = Zk = -
félisten
sziasztok
látom halott a téma, de hátha

nekem olyan irányíthatatlan az egész. nem értem miért. egyszerűen nem tudom belőni, ami minden pályára, autóhoz stb jó.
ha minden segítséget használok, akkor lassú vagyok, ha minden OFF akkor irányíthatatlan. egyszerűen nincs kettő közötti állapot..
-
molnarpeter
nagyúr
-
Luzso
tag
Sziasztok. Járt már így valaki?
-
molnarpeter
nagyúr
Lecsaptam rá az akcióban, BeDon HUN vagyok live-on, nyugodtan lehet hívni multizni

-
Napfénysüti
nagyúr
Tegnap végre meglett ez a játék és bár még csak keveset tudtam vele menni de eddig nagyon tetszik.

-
haze81
csendes tag
Ismer valaki magyar klubot horizonban, amihez lehet csatlakozni? En letrehoztam egyet budw roviditessel, aki akar csatlakozhat, harom autot mar megosztottam eddig csak ketten vagyunk, es mindketten meg csak a ajtek elejen tartunk. Udv.
-
mdnori
csendes tag
Sziasztok, elég kezdő vagyok. Segítsetek légyszi, hogy lehet 1 gépről ketten játszani, megosztott képernyőn. Mindenhol keresem a beállítást, de nem találom. Esetleg 2 profilt kell létrehozni, és ha igen az aranytagság mindegyikre él?
Köszi -
ska71
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok ebben a játékban és a segítségeteket kérném.
A decemberi DLC csomagot sikerült megvásárolnom, de az autók a letöltés után nem jelennek meg a garázsomban. Hol keressem őket? Kell aktiválnom még valamit hozzájuk?
A segítségeket előre is köszönöm szépen! -
spae
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy egyik ismerős kint él Floridában, és ott játszott a játékkal, egyik ismerősénél! Van saját profilja, mentett állása, minden!
Ha itthon vásárol egy gépet, és a saját (ottani) profiljával játszik itthon akkor az itteni Pal-os játékoknál használhatja az ottani profilját?
Ha más a játékok MediaID-je az baj, vagy megy a profil/mentett állás?...bocs, elég zavaros lett!
-
djdaniel
senior tag
Biztos jó játék, kár hogy pc-re nincs.

-
whitezo88
nagyúr
multit ki nyomja? sárga szintet megcsináltam, átmentem l50 után zöldbe és 29.nél mlg még egyszer se kaptam jutalmat zöldben... ennek így sok értelme van...
-
engusz
veterán
A mai nap fél áron (400 helyett 200 MS pont) van az Októberi autócsomag a Black Friday akció keretei között: [link]
-
Prof01
veterán
Újabb, a színfalak mögé betekintő videó, pontosabban az 5. [link]

-
Prof01
veterán
Coop kihívásokhoz nincs jelentkező?

-
Prof01
veterán
Coop kihívásokhoz lenne kedvetek?
Van pár olyan kihívás free roam módban, amihez 4, illetve 8 játékos szükséges (sprint, trafipax).[link]
Egy adott időpontra össze kéne szervezni.
Írjon, akit érdekel! -
Blaise
veterán
A héten nekem is megjött a játék, úgyhogy ma végre tudok játszani

-
Tibinho
tag
Ma vettem Avantadort teljesen feltuningoltam 380at tudtam vele menni, arra lennék kíváncsi hogy nálatok mennyi volt a végsebessége ?
gyorsan megjegyezném hogy brutális volt ,veyronnal még nem mentem de az még durvább lesz már érzem
szerencsére nagyon jól érzékeltették velünk a készítők a sebességet régen NFSbe mehettél 300al meg se érezted.
legjobb game

-
bognar110
őstag
-
engusz
veterán
Mi a helyzet az unikornis Saleen S5S Raptorral? Egyből látszódnia kell a kocsik között vagy valamilyen verseny/feladat után lehet hozzájutni?
-
Prof01
veterán
Most nézem, már 3-an is megvették a dizájnomat! Ha innen is volt valaki, akkor köszönöm! Megvan az achievement

-
whitezo88
nagyúr
nem-DLC-s kocsik közt a Bugatti a legjobb? mert a stock az változó felszereltség és Lamboknál is van elég izmosnak tűnő.
bugattit 989-re tudtam feltuningolni. de mulitban látok 990-est is. -
Prof01
veterán
Készítettem egy PhCH (Prohardver Club HUN) klubbot! Csatlakozzatok minél többen!

-
Prof01
veterán
Készítettem egy festést és feltöltöttem a Storefront-ra, achievement unlock céljából.
Lenne valaki olyan kedves és megvenné? "Prof Veyron" néven lehet rákeresni.
Köszönöm előre is!
-
engusz
veterán
Igazad volt, máris találtam egyet. Viszont nem értem. Ha jártál minden úton, járnod kellett az össze kamera alatt is. Tehát nem szabadna, hogy kimaradjon akár egy is. Legalábbis a logika ezt mondatja velem
Mindegy, vadászom az utolsóra

Szerk: RazorGTR1, köszi a tippet, valószínűleg ez lesz a megoldás
-
Prof01
veterán
Grat! Mondtam én, hogy ott lesz!
Nekem nem volt semmi bajom a térképpel, látszottak a le- és felhajtóknál is. Szürkével jelölte, igaz csak nagyon vékony vonallal.A sebességmérőről meg annyit, hogy nekem se volt meg mind, mire bejártam az egész térképet. Használd az IGN térképét, amit linkeltem, azon jelöli az összeset!
-
engusz
veterán
Köszönöm, meglett, végül a város alsó sarkában volt egy a bokrok között. Nagyon úgy tűnik, hogy a játékban eléggé alkalmatlan a térkép az ilyesfajta vadászatokra. Egyáltalán nem látszott a felhajtó bejáratlansága és az utolsó kedvezménytábla is nagyon el tudott bújni
Viszont ezek most már megvannak, örülök, mint majom a farkának
A következő furcsaságot a statisztikáknál találtam. A beindított sebességmérőknél 20/22-t látok. Pedig az összes ilyen előtt elsuhantam. Ami tuti, hiszen bejártam az összes utat. Mi lehet a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... azt meg is veszem majd szép díszdozosba

szerencsére nagyon jól érzékeltették velünk a készítők a sebességet régen NFSbe mehettél 300al meg se érezted.