- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
BMdeal #22045 üzenetére
Szerintem ez "ízlések és pofonok" kérdése, no meg az hogy ki mikor kezdett el játszani, és mi az amit jobban megszokott kezdetben. Nálam most pont ellenkezője a hatás, és nem a nosztalgia faktor miatt. Egyszerűen jobbnak gondolom ezt a mapot, és a fegyvereket is, meg mident.
Az utóbbi chapterekben azért játszom egyre kevesebbet, mert egyszerűen nem érzem a balanszt a játékban. Túl van tolva minden szinten. A domborzat, az épületek, a tereptárgyak, a grafika, a fegyverek, minden túl részletes, túl aprólékos, zsúfolt, eltúlzott. "Too much" az egész. Ez a tipikus esete számomra, amikor a kevesebb több.
A chapter 2-es mapon sokkal nagyobb, átláthatóbb nyilt terepek voltak, nem agyonbonyolított. Az egész játékmechanika kiegyensúlyozottabb. Nincs a sok szir-szar op fegyver, meg fícsör, a sok röpködő vackok, meg robot fegyverek, stb.
Ez így sokkal átláthatóbb, letisztultabb, játszhatóbb szerintem.
Esküszöm, ha bent hagynák egy önálló játékmódként (miért is ne lehetne egy Chapter 2 Remix BR mód?), csak ezt tolnám utána. -
becenevem
aktív tag
válasz
BMdeal #22029 üzenetére
Nézem RANGER-t, ahogy játszik (pl. most online Twitch-en). Mindig egyenesen lő. Nulla szórása van lövéseinek. Teljesen mindegy, hogy szürke vagy arany a fegyver. Gyerekem azt mondja, ennyire ügyes az egérrel, ennyire pontosan tudja mozgatni, hogy mindig egyenesen marad a fegyver. Benne van Ranger stream-ben pár órám, de egyszer sem láttam, hogy szórna a fegyvere. Próbáltam a beállítsait, más profi beállításait, egérrel állítok RPI-t, már mindent, de nekem ugyan úgy remegnek a fegyverek, nagy a szórás.
Valakinek ötlet, hogy mit állítsak?
Van olyan, hogy néha nekem is tapad a célkereszt és sorozom az ellenfelet, de ezt betudom a véletlennek.Tudom, neki benne van a játékban több ezer óra míg nekem pár száz. De brutális akkor is különbség.
-
0xmilan
addikt
válasz
BMdeal #22029 üzenetére
Az Infantry iszonyat pontos, nagyon gyorsan szukul a celkereszt ADS utan, habar relative nagy a recoil. A Hammer egy kicsit lassaban lesz pontos, de azzal is nagyon jol lehet tavolrol pontosan loni. Sot, meg a sima szurke AR-t is lehet ugy hasznalni, hogy minden loves betalal, ha kivarod, hogy visszaterjen a 'first shot accuracy'-hez, de eleg nagy turelem kell hozza.
Ehhez kepest sima BR-ban egyedul a Monarch Pistol volt az, amivel lehetett pontosan loni, de ugye az sem hitscan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Spórolós topik
- ASUS routerek
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Autós topik
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest