Keresés

Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz Tomcat #14945 üzenetére

"Osztom azoknak a véleményét akik azt mondják hogy Vettel előnyösebb pozícióban volt"

Akkor nagyon sok ember totálisan balfasz az f1-hez. Elnézést de ezt nem lehetett leírni szebben, Vettel irdatlan rossz pozícióban volt ezért is ment kifele sokkal korábban. Az a kanyarkombináció előtt erre a tartózkodási helyre rámondani hogy előnyösebb...egy 5 éves gokartos kisarc körberöhögne. Vettel bement, jól csinálta. Webber eszmélt már akkor amikor még csak bebújt mellé, azért mégis csak csapattárs, hát helyet hagyott neki. Vettel érezte a vesztét, Horner bíztató nyelvét, így a tükörbe bele sem nézett hogy elhagyta e a másikat, hanem bumm rá. Hadd szóljon. Webbert nem értesítették a rádión, mégis időben észrevette Vettelt, reagált és végig meghagyta a helyet a másiknak. Vettel meg még a tükörbe sem nézett bele, mindezt úgy hogy ő akart előzni. Zöldfülű.

Webbernek is vannak ilyen megmozdulásai egyébként, Vetteltől és Webbertől is igen könnyű találni ilyen eszetlen hibákat. Én szeretem őket :)

• MPowerPH

félisten

Ez egy burkolt mutasítás volt a csapat részéről, nincs mit erről beszélni. Utána Webber-t ugyan úgy fenyegette volna Hamilton is. Webber hagyott elég helyet, több mint 1 autó hely volt még ott. És féktávon nem váltunk irányt, ha valaki van melletted, ez viszont a tavalyi Brazil nagydíj úta alapszabály. Webber nem volt köteles kimenni a féktávon, ennyi. Vettelnek máshol kellett volna próbálkoznia. Webber annyiból hibázott, hogy hagyta, hogy Vettel belülre kerüljön, nagy butaság volt.
    Én ezért pirosat adok Webonak, hogy a csapatutasítás ellenére megvédte a pozícióját. A csapat kellemetlen helyzetbe hozta. És ez onnan látszik, hogy vasárnap még ők is nekiestek Webbernek, majd erre a szakértők felháborodtak és megvédték. Ma már az RBR is máshogy nyilatkozott, mert tudják, hogy kiderült, Vettel-t akarták behozni elsőnek.

• joshua7

veterán

Ez hülyeség, csak egyet olvass vissza.

JJános: kettővel följebb..

Aktív témák