- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
attisx
addikt
válasz
leviske #17804 üzenetére
"Többnyire a mérsékelt öv területén szoktak versenyek lenni, míg Oroszország és Afrika egy teljesen más éghajlat."
Speciel Dél-Afrikának hasonló éghajlata van, mint nekünk, lásd foci VB időjárása. Oroszország esetében meg nem Szibériára kell gondolni. Moszkva környékén meg megint csak hasonló, mint nálunk. Egy Abu Dhabi, Bahrein (hőség, sivatag, finom szálló homok), vagy Malajzia (hőség, 80 százalék feletti páratartalom) sokkal szélsőségesebb helyszínek.
(#17805) silver star
Épp ezt írtam eggyel korábban, hogy Börnit k*rv*ra nem érdekli a nézőszám, a jegyeladásokból neki nem sok haszna van, azt a pályák/ rendezők kapják. A FOM-nak a különböző jogok (verseny rendezés, TV közvetítés) értékesítésből van a bevétele.
-
törölt tag
válasz
leviske #17804 üzenetére
Ezaz.... más EU pályákra se vihetik el mert ott ugyanúgy magas árat kérne.
De akkor hova viszi ahol még népszerű is valamennyire ? Amerikát teleteheti pályákkal ott sehogyan se lesz népszerű szerintem mert teljesen más versenyzési formához vannak szokva az emberek., Nekik (soxor nem csak nekik) unalmas az F1. (NASCAR-hoz képest nem csoda /saját vélemény/ ) , és ezen szerintem a saját pályán évi 1 vereny sem sokat segít.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest