- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Goo
csendes tag
Nem tudtam visszaállítani, sajnos... Egy napig próbáltam mindenféle jobbnál jobb progival, de eredménytelenül. Azért köszi.
A dolog története annyi, hogy nekem az elsődleges partíción (C) WinXP volt, a logikain egy Win98 (D), és a maradékon cucc (E). Nos a haverom okosan kiszedte a vinyómat, valami hülyeség miatt és matatott. Aztán kitalálta, hogy leformázza a SAJÁT rendszerpartícióját. Neki a ''C''-n volt egy Me, ami alól formázott, és a ''D''-n egy XP, amit formázni AKART. De mivel az Me a partíciókat átrendezi az elsődlegesek kerültek előre. Gondolom innen egyértelmű. Nem figyelt és elbénázta.
Nekem nem voltak komoly file-jaim a partíción, de mondjuk azt a nagyon sok beállítást, registry buherálást sajnálom. Meg a leveleimet... -
Goo
csendes tag
Szisztok!
Sokadik majdnem hasonló problémával fordulok hozzátok, de nagyon kéne a segítség, mert különben kitépem a hajam..
Csütörtökön volt a szülinapom és egy szerencsétlen ''véletlen'' folytán a lakótársam leformázta a rendszerpartíciómat amíg nem voltam otthon.
Persze próbálta valahogy kijavítani a dolgot, de eléggé elszúrta, mert kb 20kb adatot MÁSOLT rá (unformat). Ezek után még a meglévő két oprendszere(ME,XP) is létrehozta rajta a maga szemetét.
A kérdésem csak az lenne, hogy van-e valami mód arra, hogy visszakapjam a partíción lévő rendszert, tehát ne a file-okat, hanem mondjuk egy alapot, amit a telepítő meg tud repair-olni, hogy ne kelljen mindent újra beállítgatni.
A segítséget előre is köszönöm!!
Goo
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jelszókezelők
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magisk
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest