- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
KERO_SAN
aktív tag
Get data back, ismeri az ms formazasi algoritmusat, ha nem masoltak ra sok adatot, akkor szinte maradektalanul visszahoz minden.
Sajnos fizetos, de nekem visszahozott 20 giga adatot szoval ugydontottem h megveszem.. :) -
Goo
csendes tag
Nem tudtam visszaállítani, sajnos... Egy napig próbáltam mindenféle jobbnál jobb progival, de eredménytelenül. Azért köszi.
A dolog története annyi, hogy nekem az elsődleges partíción (C) WinXP volt, a logikain egy Win98 (D), és a maradékon cucc (E). Nos a haverom okosan kiszedte a vinyómat, valami hülyeség miatt és matatott. Aztán kitalálta, hogy leformázza a SAJÁT rendszerpartícióját. Neki a ''C''-n volt egy Me, ami alól formázott, és a ''D''-n egy XP, amit formázni AKART. De mivel az Me a partíciókat átrendezi az elsődlegesek kerültek előre. Gondolom innen egyértelmű. Nem figyelt és elbénázta.
Nekem nem voltak komoly file-jaim a partíción, de mondjuk azt a nagyon sok beállítást, registry buherálást sajnálom. Meg a leveleimet... -
Dilikutya
félisten
olyan helyreállitás nincsen, hogy ne a többi file-t hanem az oprendszer maradjon meg. ha unformat nem segitett nemtom próbáld meg adatmentő progikkal ESETLEG, pl Easyrecovery vagy nemtom mi van még. de sokat ne remélj, nem tudom format-nál mennyire segitenek ezek, nem hiszem. amugy hogy lehet rendszerparticiót véletlenül leformázni, milyen rendszer volt rajta?
-
Goo
csendes tag
Szisztok!
Sokadik majdnem hasonló problémával fordulok hozzátok, de nagyon kéne a segítség, mert különben kitépem a hajam..
Csütörtökön volt a szülinapom és egy szerencsétlen ''véletlen'' folytán a lakótársam leformázta a rendszerpartíciómat amíg nem voltam otthon.
Persze próbálta valahogy kijavítani a dolgot, de eléggé elszúrta, mert kb 20kb adatot MÁSOLT rá (unformat). Ezek után még a meglévő két oprendszere(ME,XP) is létrehozta rajta a maga szemetét.
A kérdésem csak az lenne, hogy van-e valami mód arra, hogy visszakapjam a partíción lévő rendszert, tehát ne a file-okat, hanem mondjuk egy alapot, amit a telepítő meg tud repair-olni, hogy ne kelljen mindent újra beállítgatni.
A segítséget előre is köszönöm!!
Goo
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házimozi belépő szinten
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gyúrósok ide!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest