- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iverson3
tag
üdv! az lenne a problémám, hogy formázni szeretném a gépem, de hiába nyomkodom a DEL-t indításnál, egyszerűen nem jön be a bios. milyen probléma lehet ez? ha az F11-et nyomom, (boot menu) akkor sem jó mert hiába megyek a cd/dvd-re a winchesterről bootol
a segítséget előre is köszönöm -
zso07
csendes tag
Sziasztok!!!!!!!!!
Segitsetek legyszi!!!!!!!!!!!!!!
Particionáltam a winchesztert és nem látja a windows azt ahol 60gb helyet hagytam.
Mit csináljak???? -
zso07
csendes tag
A windows nem látja .Tudnál segíteni??
-
zso07
csendes tag
Sziasztok!!!!!!!!!
Particionáltam a winchesztert és nem látja a gép azt ahol 60gb helyet hagytam.
Mit csináljak???? -
zso07
csendes tag
Sziasztok!!!!!!!!!
Particionáltam a winchesztert és nem látja a gép azt ahol 60gb helyet hagytam.
Mit csináljak???? -
sgergi
veterán
válasz
Timekiller #56 üzenetére
Ha mégis kell segítség: [link]
-
Timekiller
csendes tag
hoppá, én A forumtémában kerestem rá és nem a forumtémákban =D cseles így már megvan
-
shev7
veterán
válasz
Timekiller #56 üzenetére
hogy ne lenne, keress ra a router szora
-
shev7
veterán
válasz
Timekiller #54 üzenetére
ha routered van, akkor elvileg semmit. Az autamatikus ip keres az alapertelmezett a windowsban, elvileg kell lennie halozatnak.
De ez mar nem ennek a topicnak a temaja -
Timekiller
csendes tag
Készen vagyok, a kérdésem az még, hogy a net kapcsolatot, hogyan tudom ''aktiválni'' mert itt elég sok opciót kidob és foggalmam sincs melyiket kell. routerem van..
-
shev7
veterán
válasz
Timekiller #51 üzenetére
installad a windows, es mikor eloszor ujraindul allitsd vissza a sorrendet.
-
Timekiller
csendes tag
leformatáltam, most állítsam vissza a sorrendet vagy most hogy benne vagyok ebben a windows setupban installáljam a windowst?
-
sgergi
veterán
válasz
Timekiller #48 üzenetére
Igen.
-
sgergi
veterán
válasz
Timekiller #45 üzenetére
Válaszd ki, hogy új win telepítése, ne javítsd a régit. A telepítés elejen lehet formázni a lemezt, illetve partíciókat készíteni.
-
shev7
veterán
válasz
Timekiller #45 üzenetére
elkezded a telepitest, es mikor megkerdezi hogy hova telepitse, akkor lehet formatalni.
-
Timekiller
csendes tag
-
sgergi
veterán
válasz
Timekiller #43 üzenetére
A cd-t tedd első helyre, a vinyót utánna. Ha feltelepítetted a win-t, akkor utánna majd visszaállítod.
-
Timekiller
csendes tag
Na ez a ciki, hogy úgy nem idul, hogy csak berakom a cdt =(
A biosban most beállítottam, de ha így leformatáltam akkor ugye vissza kéne állítani? ugye így nem szúrok el semmit, ha a Cd van elsőnek rakva a többi meg nincs is benne a sorrendben mert különben a cd-t hátra sorolja..? -
sgergi
veterán
válasz
Timekiller #40 üzenetére
Biosban állítsd át a bootolási sorrendet, hogy cd-ről induljon a gép. Akkor már tudod formázni a telepítővel.
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
válasz
Timekiller #40 üzenetére
kezd el ujra a windows telepitest, es a telepites kozben formatald.
-
Timekiller
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám, az első az hogy hülye vagyok a számítógépekhez, a második az.., hogy még ígyis elszórakozok vele, mondván majd megoldom, hát most sikerült.. Nem formatáltam le a merevlemezt és úgy raktam újra a windowst, mert csak vmi javítást vagy mit akartam csinálni (amit elméletileg lehet a win. cd szerint), és most az a ciki, hogy semmit nem tudok kezdeni a laptopommal mert a két windows összegabalyodott vagy mit csinált.
Az aktiválást elindítja amikor belépek, csak net kapcsolat kéne neki, amit meg nem talál. Ismerősöm azt mondta, hogy rakjam be a windows cdt és vhogy úgy letudnám talán formatálni, haha csak a cd-t nem nyitja meg ezért ez a variáció kilőve. Vki tudna nekem abban segíteni, hogy most, hogy formatáljam le?
Nagyon köszönöm előrre is! -
judytt
csendes tag
Sziasztok!!!
Nagy segítségre lenne szükségem! Lehet, hogy tönkretettem az mp3 lejátszómat...
Elkezdtem formatálni, de megszakítottam a folyamatot! Szoftveriálisan sérült és rendbehozhatatlan, vagy lehet még kezdeni vele valamit? Hiába van USB-re téve, a számítógép nem látja, és működni sem akar...
Ha valaki tud segíteni... megköszönném.
Judytt -
(Bundás)
addikt
Na akkor: nem windows-ból kell újratelepíteni, hanem be kell bootolni az xp cd-vel. A bios-ban be kell állítani, hogy First, vagy Second Boot Device legyen a CD-ROM, a HDD0 az utána következzen! Ha ez megvan, akkor a winxp logo betöltése előtt ki kell írnia gépnek, hogy ''telepítéshez vagy cd-rom-ról való bootoláshoz nyomjon le egy billentyűt'' , ekkor lenyomsz egyet!
Aztán bejön a windows telepítő, enterezel, ahol kell, majd kérdi, hogy frissítse-e a régi windows-od, vagy javítsa, vagy új windows telepítése legyen. Utóbbit kell csinálni, majd mikor kérdi, melyik partícióra rakja, akkor ott lesz valahol, hogy partíció törlése, és csak a C: partíciót törlöd, a többit ne, mert akkor elveszik róla minden! Aztán folytatod, ahogy azelőtt írtam...
Dufresne: Kerek 10 mp, de én többet írtam!
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Boot a cd-ről (amikor kéri nyomsz egy gmbot
) aztán keresgél stb...egyszer csak bejn egy kék alapú képernyő, ott lesz egy javítás, vagy telepítés lehetőség, ha minden igaz, mondod, hogy telepítés, aztán elfogadod a licensz feltételeket, aztán mutatja a partíciókat, egyiket kijelölöd, mondod neki, hogy NTFS-re formázza gyorsba és hátradőlsz egy darabig
[link] ez kicsit részletesebben leírja
amúgy xp.lap.hu -
korvin
csendes tag
én olyan hülye vagyok, hogy nekem lépésről lépésre kellene elmagyarázni a formatálást.... akinek van ideje és idegrendszere rám az segítsen... előre is köszönöm.
-
-
korvin
csendes tag
Valaki magyarázza már el nekem a szerencsétlen analfa-bétának, hogy a retekben tudom megformázni a c meghajtót......... máskor másik gépen már sikerült. most egy előtelepített xp van a c meghajtón amit még a boltban raktak fel ahol a gépet rakattam össze. 1évig bírta aztán összeszedtem egy vírust, ezért formatálni akarom full a gépet és egy régebbi xp cd-m van.
-
korvin
csendes tag
SEGÍTSÉG!!!!! Nem tudok formatálni... Hiába nyomogatom az F8-at mint az állat sehol a dos... valaki adjon ötletet, xp van fenn,de ha berakom az xp cd-t azt írja ki hogy nem telepíti újra mert egy újabb verzió van fenn. fomat c: legyen velem...
[Szerkesztve] -
ssolitude
őstag
-
Alittat
csendes tag
Helló!
Lenne egy problémám..Egy újan vásárolt gépen Linux op.renszer van, de ezt le szeretném törölni és az Xp-t telepíteni helyére. Hogyan tudom ezt megtenni? (folyamatleírással!!)
Köszi -
Rickenstein
senior tag
Hát akkor izé. Először is a ''Secondari IDE chanell no 80 conductor installed'' hibaüzenet az azt jelentené, hogy nem 80 eres (hanem a régi 40 eres) IDE kábellel van összekötve a HDD az alaplappal. (Szokták ATA 66/100/133 kábelnek is hívni) ha nem így van, én elsőnek a kábelt cserélném le.
Cváj. Namost ha elindult a 80GB-os vinyód formatálása, hiába csak 1%-nál járt, már elveszett a cucc. Természetesen nem véglegesen. Próbálj meg valami viszaállítást. Minnyá' mond vmelyik kollega valami használható format recovery tool-t. -
dewill
csendes tag
Nem tudom mennyire vág ide a kérdésem, de azért írom:Készülök egy xp reinstallra. Van egy 160gb sata winyó. 30/130 osztásban. Átmentetem minden fontosat a második partícióra. Ha xp cd ről bootolok és kérdezi hogy hova akarom telepíteni egyebek eljutok oda hogy lehet választani a két partíció közül.Kiválasztom az elsőt, és akkor van olyan hogy törölhetem. Ha törlöm ezt a partíciót és újra létrehozom(ezáltal üres lesz) akkor a második partíción megmaradnak az adatok? előre is kössz... tudom formatálni kéne de ha jól tudom ntfs nél nem megy a dosos format és a telepítésnél nem találtam format opciót, bár lehet hogy csak én vagyok a béna
-
Bandee16
csendes tag
Most jutott eszembe , amikor nem tudtam leformatálni a C-t Win98 cd-vel akkor elindította a 80 GB-os vinyom formatálását is, de rögtön azután hogy kiírta a hogy le akarja formatálni nyomtam egy befejezést.Szóval még 1%-ot se törölt le.Lehet hogy ez itt a problem?
Utána a Win Xp-vel sikerült leformatálnom a 160GB-os merevlemezem, de akkor már nem volt a gépen a 80 GB-os. -
Bandee16
csendes tag
Na Fat32 vel is ugyanaz a helyzet,le akarja formatálni.
Zsinór a convert parancsal csináltam.
Rickenstein lehet hogy végül neked lesz igazad.Rádugtam egy másik vinyót a gépre és ezt írja ki bootoláskor: Secondari IDE chanell no 80 conductor installed.A kábel 100% hogy jó helyre van bedugva, nem lett onnét elmozdítva.Esetleg lehet hogy tönkre ment??Még ma átviszem a haverhoz és megnézzük. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Rickenstein #19 üzenetére
Akkor nem azt írná, hogy formázatlan.
Esetleg ha letörölte vona a particiókat. -
Rickenstein
senior tag
válasz
Tele von Zsinór #17 üzenetére
Te emlékszel rosszul.
És nem xp telepítővel, hanem a convert paranccsal:
convert kötet /fs:ntfs
[Szerkesztve] -
Tele von Zsinór
őstag
Jól értem h az xp telepítővel alakítottál át egy partíciót fat32-ről ntfs-re? Lehet én emlékszem rosszul, de úgy rémlik h akkor pofátlanul felülírja az egész partíciós táblát = adatvesztés. Ha szerencséd van akkor vmi getdataback jellegű progival valamit vissza tudsz szerezni. És ne játssz addig a partíciók típusával.
-
Bandee16
csendes tag
Ja és még annyit hogy kifogástalan a müködése
-
Bandee16
csendes tag
válasz
Benmartin #10 üzenetére
Hát ez érdekes a fájlrendszernél nem ír ki semmit hogy most Fat v. NTFS, és azt írja ki hogy 100% szabad lemezterület, mikor majdnem hogy tele van.Elbucsuszhatok a vinyomtól???Ki kellene próbálnom másoknál is.De ha esetleg tudtok valami progit amivel helyre lehetne pofozni???
-
Bandee16
csendes tag
Egyből Sp2-es Xp-vel telepítettem fel.
Még annyit hozzáfüznék hogy amelyik wincsin történt a reinstall az elötte fat32-be volt a másik winyó amelyikre elmentettem a dolgaimat pedig NTFS.Most viszont eleve NTFS-be raktam fel az ujj rendszert.Van egy 3. winyóm is ami Fat32-es és annál nincs ilyen jellegü problem. -
Bandee16
csendes tag
Nos a másik winyó az egyetlen partícióból áll és 80 GB-os.Az a merevlemez amire ment a reinstall az 160 GB-os és két particióból áll egy 3Gb-os amit a windows könyvtárnak hozztam létre és a többiből.Mind a két partíció NTFS.
-
Bandee16
csendes tag
Kösz sikerült már megoldani, viszont most van egy másik problem, mégpedig formatálás elött átmentettem a szükséges dolgaimat egy másik winyóra, felraktam az Xp-t akarom megnyítani ezt a winyot és azt írja ki hogy a Meghajtóban lévő lemez nincs megformázva.Fromázz meg.Márpedig én nem akarok leformatálni, hiszen tele van olyan dolgokkal ami nekem kell.Ezt mért csinálja, hogyan lehet megkerülni ezt a problémát??Lécci segítsetek.
-
Bandee16
csendes tag
Hellosztok!!!
Következő a problémám, egyszerüen nem tom leformatálni a wincseszteremetXP van fennt.Eddig úgy szoktam hogy beraktam a win98-as Cd-m, telepítés majd merevlemez formázása.De most valahogy bejön néhány másodpercig a formázás képernyő, majd rögtön tovább ugrik a telepítés folytatására anélkül hogy lefuttassa.Majd megpróbáltam az ősrégi módszer szerint (fomat c
és erre kiírja hogy rosz parancsszó vagy filenév.
Adjatok valami tanácsot hogy miképp tudom leformatálni másképpen a merevlemezem.Esetleg valami külön erre a célra kifejlesztett progi nevét ha megadnátok.Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest