- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandee16
csendes tag
Most jutott eszembe , amikor nem tudtam leformatálni a C-t Win98 cd-vel akkor elindította a 80 GB-os vinyom formatálását is, de rögtön azután hogy kiírta a hogy le akarja formatálni nyomtam egy befejezést.Szóval még 1%-ot se törölt le.Lehet hogy ez itt a problem?
Utána a Win Xp-vel sikerült leformatálnom a 160GB-os merevlemezem, de akkor már nem volt a gépen a 80 GB-os. -
Bandee16
csendes tag
Na Fat32 vel is ugyanaz a helyzet,le akarja formatálni.
Zsinór a convert parancsal csináltam.
Rickenstein lehet hogy végül neked lesz igazad.Rádugtam egy másik vinyót a gépre és ezt írja ki bootoláskor: Secondari IDE chanell no 80 conductor installed.A kábel 100% hogy jó helyre van bedugva, nem lett onnét elmozdítva.Esetleg lehet hogy tönkre ment??Még ma átviszem a haverhoz és megnézzük. -
Bandee16
csendes tag
Ja és még annyit hogy kifogástalan a müködése
-
Bandee16
csendes tag
válasz
Benmartin #10 üzenetére
Hát ez érdekes a fájlrendszernél nem ír ki semmit hogy most Fat v. NTFS, és azt írja ki hogy 100% szabad lemezterület, mikor majdnem hogy tele van.Elbucsuszhatok a vinyomtól???Ki kellene próbálnom másoknál is.De ha esetleg tudtok valami progit amivel helyre lehetne pofozni???
-
Bandee16
csendes tag
Egyből Sp2-es Xp-vel telepítettem fel.
Még annyit hozzáfüznék hogy amelyik wincsin történt a reinstall az elötte fat32-be volt a másik winyó amelyikre elmentettem a dolgaimat pedig NTFS.Most viszont eleve NTFS-be raktam fel az ujj rendszert.Van egy 3. winyóm is ami Fat32-es és annál nincs ilyen jellegü problem. -
Bandee16
csendes tag
Nos a másik winyó az egyetlen partícióból áll és 80 GB-os.Az a merevlemez amire ment a reinstall az 160 GB-os és két particióból áll egy 3Gb-os amit a windows könyvtárnak hozztam létre és a többiből.Mind a két partíció NTFS.
-
Bandee16
csendes tag
Kösz sikerült már megoldani, viszont most van egy másik problem, mégpedig formatálás elött átmentettem a szükséges dolgaimat egy másik winyóra, felraktam az Xp-t akarom megnyítani ezt a winyot és azt írja ki hogy a Meghajtóban lévő lemez nincs megformázva.Fromázz meg.Márpedig én nem akarok leformatálni, hiszen tele van olyan dolgokkal ami nekem kell.Ezt mért csinálja, hogyan lehet megkerülni ezt a problémát??Lécci segítsetek.
-
Bandee16
csendes tag
Hellosztok!!!
Következő a problémám, egyszerüen nem tom leformatálni a wincseszteremetXP van fennt.Eddig úgy szoktam hogy beraktam a win98-as Cd-m, telepítés majd merevlemez formázása.De most valahogy bejön néhány másodpercig a formázás képernyő, majd rögtön tovább ugrik a telepítés folytatására anélkül hogy lefuttassa.Majd megpróbáltam az ősrégi módszer szerint (fomat c
és erre kiírja hogy rosz parancsszó vagy filenév.
Adjatok valami tanácsot hogy miképp tudom leformatálni másképpen a merevlemezem.Esetleg valami külön erre a célra kifejlesztett progi nevét ha megadnátok.Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest