- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timekiller
csendes tag
hoppá, én A forumtémában kerestem rá és nem a forumtémákban =D cseles így már megvan
-
Timekiller
csendes tag
Készen vagyok, a kérdésem az még, hogy a net kapcsolatot, hogyan tudom ''aktiválni'' mert itt elég sok opciót kidob és foggalmam sincs melyiket kell. routerem van..
-
Timekiller
csendes tag
leformatáltam, most állítsam vissza a sorrendet vagy most hogy benne vagyok ebben a windows setupban installáljam a windowst?
-
Timekiller
csendes tag
-
Timekiller
csendes tag
Na ez a ciki, hogy úgy nem idul, hogy csak berakom a cdt =(
A biosban most beállítottam, de ha így leformatáltam akkor ugye vissza kéne állítani? ugye így nem szúrok el semmit, ha a Cd van elsőnek rakva a többi meg nincs is benne a sorrendben mert különben a cd-t hátra sorolja..? -
Timekiller
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám, az első az hogy hülye vagyok a számítógépekhez, a második az.., hogy még ígyis elszórakozok vele, mondván majd megoldom, hát most sikerült.. Nem formatáltam le a merevlemezt és úgy raktam újra a windowst, mert csak vmi javítást vagy mit akartam csinálni (amit elméletileg lehet a win. cd szerint), és most az a ciki, hogy semmit nem tudok kezdeni a laptopommal mert a két windows összegabalyodott vagy mit csinált.
Az aktiválást elindítja amikor belépek, csak net kapcsolat kéne neki, amit meg nem talál. Ismerősöm azt mondta, hogy rakjam be a windows cdt és vhogy úgy letudnám talán formatálni, haha csak a cd-t nem nyitja meg ezért ez a variáció kilőve. Vki tudna nekem abban segíteni, hogy most, hogy formatáljam le?
Nagyon köszönöm előrre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest