- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
na warezolást befejeztem. ha van bootos cd-d folytathatjuk.
-
moonman
titán
-
-
moonman
titán
rosszul tudod. az ntfs-t windows nt 4.0-tól fölfele használják a windows-ok (nt4, 2000, XP, server 2003) a játékoknak meg abszolút mindegy, hogy milyen fájlrendszeren vannak
ott az operációs rendszer a döntő. (támogatja-e a játék(ot) vagy nem)
linuxok ext fájlrendszert használnak. (ext2, ext3 jfs), persze támogatják a fat-ot is, de ntfs-t csak az újabb kernelek írják. a lényeg ntfs a windows nt natív fájlrendszere, ajánlott ezzel használni. -
moonman
titán
lám mégis a legegyszerűbbet választotta
-
moonman
titán
hányszor volt, hogy na menni fog? jaaa persze, bízd ide. aztán csörög a telefon...
sokan besértődnek, ha azt mondják neki, nem ért hozzá. ez egy olyan összetett dolog, hogy képtelenség minden részéhez érteni. nekem sem ciki, ha valamit nem tudok, itt (vagy máshol) megkérdezem. amit meg én tudok, azt tőlem kérdezik. ezt most minek írtam ide...?
-
moonman
titán
válasz
TrollBalint #59 üzenetére
szerintem amíg olyan kérdések merülnek fel, hogy mi az fdisk meg a swap, addig hanyagoljuk linuxot
-
moonman
titán
csak akkor tudod, ha már felment a windows. azt a partíciót, amit erre tartottál fenn ajánlatos maximális blokkmérettel formázni.
sajátgép - tulajdonságok - speciális - teljesítmény - beállítások - speciális fül - virtuális memória - módosítás gomb - c: kijelöl majd ''ne legyen lapozófájl'' ezután választott swap-partíció kijelöl -> ''a rendszer kezelje..'' vagy megadsz fix méretet. (mindig nyomd meg a ''beállítás'' gombot, ha változtatsz valamit. újra kell majd indítani. -
moonman
titán
kicsit átolvastam, az xp-s cuccokat elfelejtheted DOS bootlemezről. ha ennyire nem vagy képben, kérj meg valakit, hogy csinálja meg, mert csak adatvesztés lesz a vége.
-
moonman
titán
először is xp-ben nincs olyan, hogy ms-dos akármi.
formázni gépet meg még nem láttam, max partíciót.
megoldás: beteszed az xp telepítő cd-t, bootolsz, majd eljutsz a particionálás menühöz, ott kiválasztod a formázandó partíciót, nyomsz rá egy entert és a kérdésre ''formázás (ntfs)''-t mondasz.
ha 32 GB-nál kisebb a partíció: win98 indítólemez betesz, boot, a:, format c:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Linux kezdőknek
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest