- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kodani
tag
Köszi srácok de a boot floppis meg parancssori módszereket már odavissza próbáltam, azokkal nem jutok többre, mint az Intézővel......
Ezek szerint nincs olyan speckós program ami kimondottan ilyesmire találtak volna ki......? Inkább dobjak ki feleslegesen 2-3 jó lemezt, minthogy utána egyről is ne tudjam visszaolvasni a ráírt adatot.
-
HTamás
csendes tag
Itt vagyok! Beállítottam hogy csak CD-ről bootolhat de ezután ezt a hibaüzenetet kaptam: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. Ez után második helyre raktam a hardwaret és bootolt. Kiadta hogy válasszak: -Win. XP telepítése
-Win. XP futtatása
A telepítésbe mentem de a partícionálni még mindig nem hagyott. Mikor töröltem volna az egyetlen partíciómat közölte hogy nem lehetséges.
[Szerkesztve] -
HTamás
csendes tag
-
Alex91
félisten
Ja, ebben tenyleg lehet valami
! Ott a pont!
Bar IMHO sok ertelme nincs, ha utana ugyis XP-t akar feltenni.
Ja, meg te elotte nem FDISK-rol, hanem format c:-rol beszeltel, ami kicsit nehez lenne Win98-as telepitorol NTFS particiora kiadni. Ugyhogy megis itt a Pont!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Monitor hiba topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpársportok
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bluetooth hangszórók
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest