- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
válasz
Synthwave #30 üzenetére
Boccs, nem akarom itt tolni a SImple Jack-et, csak hogy jól értem-e amit mondasz itt:
Így meg, hogy majdnem a nettó MSRP feléért adják, pláne (a barebone-ja 185 dollár). A Q8 barebone-ról beszélek, hazai boltból.
Azt mondod hogy Q8 üresen most itthon valami nagyon fura módon több boltban is 34k (ahogy Csizmás linkelte), közben náluk a webshopon 185USD (68k) és hogy ennek az ára majd itthon is visszamegy 68k-ra, mert az a normál ár csak valaki elütött itthon egy számot vagy kitudja?
Ezért ha beáldozom a num padot (mert hogy Q13 pro barebone-t nem találtam magyar shopban egyáltalán), akkor most félárból tudok alice-re váltani.Kupakkészletem amit szeretek amúgy van (jelenleg a K10-en, erre majd visszaszerelem a gyárit), szóval csak egy szet red kapcsolót kell vennem és megvagyok.
-
Gomez86
őstag
válasz
Mr.Csizmás #27 üzenetére
Najó.... Megnézem mennyit adnak a K10-ért gyorsban
Visszajön a MS Ergo a kikopott csuklótámaszával amíg ebből a 13-ból lesz szín
Kössz, ebben a hónapban sem értük el a megtakarítási célt
-
Gomez86
őstag
válasz
Mr.Csizmás #25 üzenetére
Köszönöm hogy ránéztél erre a régebbi témára, és kösz az ajánlást is!
Bárcsak lett volna ilyen amikor vettem a K10-et, kár hogy ezeken nincs num-pad, bár így utólag jobban kellett volna az ergo mint az, mert bár használom sokat mert öreg vagyok és azt szoktam meg, azt könnyebb venni is akár külön mint vissza-szokni a megtört csuklóra.
Elgondolkodom azon hogy eladom a K10-et és veszek egy ilyet.
-
Gomez86
őstag
Ez bazi jól néz ki, meg Synthwave által linkelt BK is, de brutál áruk van. Mondom ezt úgy hogy van egy Keychron k10-em, szóval nem a genius tesco edition-höz hasonlítva.
Volt egy G13-as logitech-em és itthon egy MS natural 4000. Ezeket váltotta ki és visszasírom azoknak a kényelmét. Persze élem a mechanikus témát, de örülnék neki ha ilyen 50k környékén azért elérhető lenne ez a kényelmi faktor a döntött csuklós, osztott témával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Autós topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest