Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
Modeo 4.5-be gondolkozok multimédiás fejegységen. Amit szeretnék, hogy gyorsan induljon el, ne kelljen várni rá perceket. A kihangosító és a kormányvezérlés működjön rendesen és a Waze fusson rajta. A klíma vezérlés ne legyen rajta.
Tudnátok ilyet ajánlani? -
Salex1
őstag
Mondeo MK4-ben van vezető oldali lábtér világítás? Anyós oldalon megy, de elsőre nem találtam a bal oldalon.
-
Salex1
őstag
Mk4.5 mondeo SONY fejegysége valamiért nem tudott kacsolódni a telefonomhoz. Kitöröltem a rádión és a telefonból is, hogy újra hozzáadom, de utána a telefonon már meg sem jelenik a ford audio.
Próbáltam újraindítani a fejegységet, a telefont, de nem segített.
Van valami ötletetek?u.i.: Közben próbálgattam és valamiért a hangvezérlés sem működik már a kocsiban. A rádió megy rendesen.
-
Salex1
őstag
4-es Mondeo-n valamiért nem megy a parkoló szenzorom. Egyszer már volt ilyen, akkor a szerelő kiolvasta, hogy melyikkel van baj, és érintkezési problémája volt, ezt könnyen orvosoltuk.
De most, hogy megint előjött, rádugtam egy ELM327-es olvasót, de nem talál hibát. Ezt máshol/máshogy lehet kiolvasni? Hogy tundék rájönni melyik szenzor rossz?Marhára nem értem, hogy lehet ekkora mellényúlást csinálni a programozáskor, hogy a 8-ból egy nem megy, akkor egyszerűen kikapcsolják az egészet
-
Salex1
őstag
A mondeo mk4 műszerfalán középen a szélvédő levegő fúvóka között van egy kiálló félgömb. Tudja valaki, hogy mi célt szolgál?
-
Salex1
őstag
Mondeo Mk4.5-ben utólag be lehet építeni egy jobb első légzsák kikapcsolót?
A múltkor kiszedtem a kesztyű tartót és láttam ott egy használaton kívüli kábelt, lehet az lenne a tiltó?
Van ötletetek? Esetleg elérhető valahol huzalozási rajz?
Vagy van valakinek ilyen tiltó és meg tudná nézni hol és milyen kábel nagy rá... -
Salex1
őstag
Mondeo MK4.5-ön be lehet azt állítani valahogy, hogy ajtó zárásra felhúzza az ablakot? (nem csak hosszan nyomva a gombot, hanem rövid nyomás esetén is.
-
Salex1
őstag
válasz cappa72 #18588 üzenetére
Szintén 2L TDCI, de mondeo 2012 - Debrecen-Tiszafüred között 33-as úton 4,6 volt a fogyasztás 2+2 személlyel. 100 tempomattal.
Egyébként nagyátlagban 6,8 a fogyasztás, elég dinamikus használat mellett. Pályán 7,5.Korábban a Focus 1.6TDCI-vel Pest-Debrecen 4-es úton kisértem haza egy Sparkot, 80-90 között extra nyugis tempóban (gondoltam akkor már direkt kipróbálom mennyire lehet lemenni) 1 személlyel 3,8-ra jött ki a vége.
[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
4.5-ös mondeó szedánban a csomagtartóban nincs szivargyújtó csatlakozó. Nem tudjátok véletlen, hogy ki van építve a kábelezés valahova? Van valami egyszerű kiépítési lehetőség?
-
Salex1
őstag
válasz Real_Necro #18250 üzenetére
Nincs semmi pereme.
-
Salex1
őstag
Ez féktárcsa hiba lenne?
csiszol, és valami kattog is. (mindkét oldalon csiszol, de kattogás csak itt van)[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
Mk4.5 mondeón lehet valahogy állítani az automata lámpa bekapcsolásának fényerejét? Egyébként a szenzor hol van eldugva benne? (lehet hogy koszos?)
-
Salex1
őstag
A parkoló szenzorom úgy tűnik megadta magát (Mondeo 4.5), gyújtásnál pár másodpercig búg és gyorsan villog a lámpája.
Valahogy ki lehet deríteni, hogy mi baja, melyik szenzor hibásodott meg? Esetleg át lehet hidalni, hogy a többi legalább működjön? -
Salex1
őstag
Mondeo 4,5 2.0D-nek hideg indításnál eléggé csörög a motorja. Normális ez? Kb 3-4 perc után megszűnik. Ráadásul ma reggel pluszban egy 20mp-ig mintha egy henger nem ment volna. Ötlet?
-
Salex1
őstag
Mondeo 4,5-nél be lehet valahogy azt kapcsolni, hogy zárásnál automatikusan húzza fel az ablakot? (Ne csak hosszú gombnyomásra)
-
Salex1
őstag
Mondeo 4,5-ben nem kaptam a kocsihoz rádió kódot (használt vásárlás 2 hónapja), lehet azt pótolni valahogy? Fordnál mennyibe kerül?
-
Salex1
őstag
válasz bajnokpityu #14232 üzenetére
Akkor ez esélyes, mert leállítás után ad valami fura hangot, a szerelő valami tömítést emlegetett, azt mondta ő is, hogy nem komoly, mehetek vele ettől függetlenül.
-
Salex1
őstag
Az miért lehet,hogy erőteljesebb gyorsításkor a mondeo (4,5 2.0Tdi) vissza torpan?
-
Salex1
őstag
Mk4.5 sedan mondeóban meg lehet valahogy csinálni, hogy a csomagtartó a távirányítós nyitásra magától felnyíljon?
-
Salex1
őstag
válasz bajnokpityu #13977 üzenetére
Köszi! Tegnap megnyomkodtam a - gombot és utána működött. De azt nem tudom meddig fog tartani...
Más: Egy ilyen tetőcsomagtartó használható a Mondeón? Nem karcolódik össze? Félek tőle kicsit.
-
Salex1
őstag
Mondeo 4.5-ben a tempomat nem működik rendesen. Néha nem kapcsol be, és ha be is kapcsol nem lehet állítani a sebességet, mert kilép.
Korábbi ajánlás alapján, megpróbáltam egy leírást a mondeo.hu -ról, ami alapján egy SMD biztosíték műveli, de szétkaptam, és ahol írja leírás, ott nekem nincs ilyen alkatrész..sőt teljesen másmilyen a panel (a száma majdnem u.a., de mintha frissített lenne).
Hova lehet fordulni ilyen problémával? Elektormos? Fors szervíz?[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
Mondeo 4-en ki lehet valahogy kapcsolni a zárásra automatikus tükör behajtást?
-
Salex1
őstag
válasz bajnokpityu #13606 üzenetére
1.5l-es palack befér az ajtórekeszbe. Csak ott nem hűtött De én már azzal is megelégednék, ha egy fél literes meg egy kis csoki beférne a HŰTÖTT kesztyűtartóba.
-
Salex1
őstag
Nem tudtok valami leírást Mondeo 4,5-be utólagos kesztyűtartó hűtés beépítésről?
-
Salex1
őstag
válasz bajnokpityu #13584 üzenetére
Akkor szétszedem és egy kis kontaktspray rendbe is hozza?
-
Salex1
őstag
Mk4.5 mondeoval tapasztaltam, hogy menet közben próbáltam bekapcsolni a tempomatot, de aktiválás után a SET+ (vagy akár SET-)-ra nyomva nem aktiválódik, hanem kikapcsol. Ha netán 43. próbálkozás után tudom aktiválni, és utána nyomok a + vagy - gombra azonnal kikapcsol. Lehet ezt valamivel orvosolni?
-
Salex1
őstag
Ismeri valaki az adaptív tempomat összetevőit? Lehetséges valahogy utólag beépíteni egy autóba? (Mondeo 4.5)
-
Salex1
őstag
válasz Salex1 #13273 üzenetére
Konkrétan ezek közül szeretném az egyiket betenni a gyári Sony helyére mk4.5-be. De félek, hogy a gyári vezérlő funkciókat hogy kezeli..pl telefon vezérlés az index karról, hangerő, léptetés. Egyáltalán a kihangosító van olyan jó, mint a gyári?
Nem kell sokat várni a bebootolással indítás után?
GPS-jelet veszik rendesen?[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
Használ valaki 4-es mondeoban androidos fejegységet?
-
Salex1
őstag
válasz bajnokpityu #13040 üzenetére
Elvileg adtak ki Mondeo-t gyárilag 205/55R16 gumival/ 16*6,5 felnivel, ami megegyezik a focuséval. Egyedül az ET szám ami eltérő Mondeo ET50 a Focus ET52,5.
Nem vásárlás, mert ha vennék, akkor megvenném a 215-öst, de mivel jó minőségű, saját gumiról van szó, nem szeretném elkótyavetyélni, ha el is tudom használni. -
Salex1
őstag
Maradt egy 205/55R16 acélfelnim, téli gumival a Focus II-ről. Most Mondeo IV-ra váltottam, fel tudom rá tenni?
Ahogy néztem mindkét kocsira ugyan olyan felni való, és a gumi is váltóméret a Mondeo-n. -
Salex1
őstag
Nem tudja véletlen valaki, hogy a Focus II-ben van, és ha van hol keresztváltó a rádió után?
Valamiért a bal oldalon csak a vezető ajtóban lévő csipogó szól. Mielőtt elkezdeném szétszedni szeretnék tájékozódni. -
Salex1
őstag
válasz molnarpeter #7967 üzenetére
Sajnos a pótlás nem jöhetett szóba, mert 6-7cm-es átmérőjű cső. Sikerült szombaton vennem egy utángyártottat potom 23eFt-ért (A gyári 47 lett volna, és volt olyan hely, ahol 6 hét alatt hozták volna).
A szerelése magam vállalkoztam, csupán 3 óra volt. Ebből 2 óra szenvedés volt, mert az alsó ABA bilincs megadta magát és a csavar csak forgott. Nem lehetett hozzáférni, végül egy fűrész lappal tudtam levágni...
Viszont nem értem, hogy lyukadhatott ki, ugyanis vadi új szike pengével is alig bírtam elvágni, kiszúrni. A fala 3-4mm vastag és szövet hálóval megerősített.
-
Salex1
őstag
válasz molnarpeter #7965 üzenetére
Szerintem nyomó, mert úgy éreztem, hogy kifele fúj. Raktam rá ducktape-et, és egy rakat kötegelővel körbevettem...reggel így viszem a szerelőhöz, remélem lesz alkatrésze.
-
Salex1
őstag
Megtenné nekem valaki, akinek MK4 Mondeoja van, hogy megméri a hátsó ülés szélességét?
-
Salex1
őstag
Tudnátok segíteni? Valaki meg tudná mondani, hogy milyen széles a Mondeo mk4 utastere? (3 gyerekülés elfér benne normálisan?
Focusom van, és ebbe, ugyan még nem próbáltam, de nem hiszem, hogy bele lehetne szuszakolni. -
Salex1
őstag
Szerintetek mi okozhatja egy 2007-es Focus 1,6 TDCI-nél, hogy alapjáraton kicsit remeg, rezonál. Ha megy a klíma, akkor még jobban érezhető, mintha egy régi ikarus busz lenne.
Az alapjárat jó, és semmi más jele nincs, ugyanúgy megy ahogy régen, nem csörög... -
Salex1
őstag
Focus II-ben egyszer csak elhallhatott a baloldali első és hátsó ajtó hangszóró, a csipogó továbbra is megy...szerintetek hol lehet a gond? Értek valamelyest az elektronikához, nem vinném szervizbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest