Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Még szerencse, hogy nem te hozod a szabályokat.
Én erre annyit mondok, hogy találjanak ki mást a dpf helyett amivel nincs ennyi probléma.
Ha tudnád hány ilyen autó van az utakon... Pesten kb nincs olyan taxi amiből ne lenne kiszedve egyszerűen nem bírják a kis távok miatt. Tehát ha ez a dolog jól működne és nem lenne vele probléma, akkor hozzá nem nyúlnék én se elhiheted, de ilyen hogy hígítja az olajat és károsodik a motor miatta én nem hagyom.
-
Atlantis
veterán
Erre még a gyár se tudna válaszolni, annyira újak azok a motorok. Pár év és kiderül. Én nem biztos, hogy vállalnám a kísérleti nyuszi szerepét...
Amúgy városi használatra minek Mondeo méretű autó? Rövid távon egy Fiestában is el lehet férni...A másik, hogy dízelt se vennék városi használatra, oda szívó benzin vagy hibrid való. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Steam Deck
- Vicces képek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest