- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
válasz
Kékes525 #2501 üzenetére
Reseteltem az oldalakat, beállítottam, ahogy a képeden van, ugyanúgy nem talál semmit. Több számnál is megnéztem, csak nagyon ismertekkel próbálkoztam. Amúgy a próbálgatások alatt sokszor újratelepítettem a foobart, akkor is alapbeállításokra állt vissza ez a 3 oldal.
-
zoli03
őstag
Hogyan tudok dalszöveget megjeleníteni? A Lyric Show Panel 3 0.4.5-öt próbáltam, de sehogy se akart működni, millió beállítással próbáltam, de kb 95%-ban "Found Nothing", a maradék esetben pedig ezt a hibaüzenetet kaptam:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?><result errmsg="Search ID or Code error!" errcode="32006"></result>
Próbáltam a DarkOne skint is, ott is "Found Nothing" hibaüzenetet kaptam, alapbeállításokon is.
-
zoli03
őstag
Sziasztok!
Azt meg lehet oldani valahogy, hogy a tálcán futva jelenítse meg az előadót és a számcímet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest