- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeretem a portable progikat, nem zavar bele a rendszerbe mivel nem írkál regeditbe, + az összes beállításukkal együtt átvihetők egy új rendszerre. Tehát az előnyeivel tisztában vagyok, kíváncsi voltam a hátrányaira is.

Amiből lehet, a portable változatot használom, hogy minél kevesebb telepített progi legyen a gépen. Eddig abszolút kivételt képeztek az alapértelmezett progik, így a Foobar, Google Chrome, VLC, FastStone Image Viewer. Ezeket mindig telepítettem, mert tökéletesen megbízhatóak, és az alapértelmezésük miatt úgyis részei a rendszernek. De most gondoltam egyet, és kipróbáltam ezeket is portableként. Ha nem jön be (és ha marad az ikon-probléma, akkor nem jön be), megy vissza a telepített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- AliExpress tapasztalatok
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magisk
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest