Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
gyulank
üzenetére
Kiegészítő a cue-s problémára. A media library beállításokban alapértelmezett a *.cue kizárása nálam, ez nem tudom mennyire befolyásolja a dolgot (nincs lossless zeném, nem tudom kipróbálni).
-
disy68
aktív tag
válasz
gyulank
üzenetére
Üdv, nem tudom milyen felületet használsz, én a Columns UI-t tudom ajánlani. Én is úgy használom, hogy beraktam egy kis infó panelt (item details), azt bővítettem ki:
[%artist%]$crlf()
[%title%]$crlf()
[%album%]
[$crlf()$crlf()%playback_time% / %length%]
[$crlf()%bitrate% kbps | %codec% | %samplerate% Hz]
."Mert ha kijelölöm bal oldalon, hogy All Music, és Entert ütök, akkor jobb oldalon az egyik részen Nothing selected, az alattalévőben pedig abc sorba rakja az előadókat, és ez nem változik."
Ez nem annyira világos, de ezeket a kiegészítőket nézd meg, ezekkel úgy alakítod a columns ui-t tovább, ahogy tetszik. Szerintem érdemes vele elszüttyögni, átnézni a lehetőségeket, mert egyszer beállítod, utána nem lesz vele többet probléma.
*.cue-s kérdésben nem tudok nyilatkozni.
-
andorra
őstag
válasz
gyulank
üzenetére
A legfontosabb kérdés pedig az, hogy meg lehet-e oldani, hogy azok a zenék, amikhez van *.cue fájl, azokból csak azt tölti be, nem úgy, hogy betölti az összes számot tartalmazó fájlt, plusz a benne lévő számokat is külön.
Csak azt tölti be, amit megnyitsz, vagy amit ráhúzol az ablakra. Praktikusan a cue fájlt szoktam.
Máskor az fpl-t, ha lejátszási listákat kell készítenem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Star Citizen
- Fűnyíró topik
- Assetto Corsa EVO
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest