Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
gyulank
üzenetére
Kiegészítő a cue-s problémára. A media library beállításokban alapértelmezett a *.cue kizárása nálam, ez nem tudom mennyire befolyásolja a dolgot (nincs lossless zeném, nem tudom kipróbálni).
-
disy68
aktív tag
válasz
gyulank
üzenetére
Üdv, nem tudom milyen felületet használsz, én a Columns UI-t tudom ajánlani. Én is úgy használom, hogy beraktam egy kis infó panelt (item details), azt bővítettem ki:
[%artist%]$crlf()
[%title%]$crlf()
[%album%]
[$crlf()$crlf()%playback_time% / %length%]
[$crlf()%bitrate% kbps | %codec% | %samplerate% Hz]
."Mert ha kijelölöm bal oldalon, hogy All Music, és Entert ütök, akkor jobb oldalon az egyik részen Nothing selected, az alattalévőben pedig abc sorba rakja az előadókat, és ez nem változik."
Ez nem annyira világos, de ezeket a kiegészítőket nézd meg, ezekkel úgy alakítod a columns ui-t tovább, ahogy tetszik. Szerintem érdemes vele elszüttyögni, átnézni a lehetőségeket, mert egyszer beállítod, utána nem lesz vele többet probléma.
*.cue-s kérdésben nem tudok nyilatkozni.
-
andorra
őstag
válasz
gyulank
üzenetére
A legfontosabb kérdés pedig az, hogy meg lehet-e oldani, hogy azok a zenék, amikhez van *.cue fájl, azokból csak azt tölti be, nem úgy, hogy betölti az összes számot tartalmazó fájlt, plusz a benne lévő számokat is külön.
Csak azt tölti be, amit megnyitsz, vagy amit ráhúzol az ablakra. Praktikusan a cue fájlt szoktam.
Máskor az fpl-t, ha lejátszási listákat kell készítenem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Citizen
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Assetto Corsa EVO
- Azonnali játékos kérdések órája
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest