- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
gyulank #1829 üzenetére
Kiegészítő a cue-s problémára. A media library beállításokban alapértelmezett a *.cue kizárása nálam, ez nem tudom mennyire befolyásolja a dolgot (nincs lossless zeném, nem tudom kipróbálni).
-
disy68
aktív tag
válasz
gyulank #1825 üzenetére
Üdv, nem tudom milyen felületet használsz, én a Columns UI-t tudom ajánlani. Én is úgy használom, hogy beraktam egy kis infó panelt (item details), azt bővítettem ki:
[%artist%]$crlf()
[%title%]$crlf()
[%album%]
[$crlf()$crlf()%playback_time% / %length%]
[$crlf()%bitrate% kbps | %codec% | %samplerate% Hz]
."Mert ha kijelölöm bal oldalon, hogy All Music, és Entert ütök, akkor jobb oldalon az egyik részen Nothing selected, az alattalévőben pedig abc sorba rakja az előadókat, és ez nem változik."
Ez nem annyira világos, de ezeket a kiegészítőket nézd meg, ezekkel úgy alakítod a columns ui-t tovább, ahogy tetszik. Szerintem érdemes vele elszüttyögni, átnézni a lehetőségeket, mert egyszer beállítod, utána nem lesz vele többet probléma.
*.cue-s kérdésben nem tudok nyilatkozni.
-
andorra
őstag
válasz
gyulank #1825 üzenetére
A legfontosabb kérdés pedig az, hogy meg lehet-e oldani, hogy azok a zenék, amikhez van *.cue fájl, azokból csak azt tölti be, nem úgy, hogy betölti az összes számot tartalmazó fájlt, plusz a benne lévő számokat is külön.
Csak azt tölti be, amit megnyitsz, vagy amit ráhúzol az ablakra. Praktikusan a cue fájlt szoktam.
Máskor az fpl-t, ha lejátszási listákat kell készítenem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest