Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Sir Pocok #1334 üzenetére
Ismerem a progit és a dobozt is...használtam már mindkettőt...nekem ubi/debian alatt is ugyanúgy szólt minden, mint vista/win7 alatt. Bár én nem nagyon szoktam állítgatni semmit, max 5.1-re állítom a hangszórókat a realtek/maya szoftverében, hogy legyen némi mélyem. Ritkán nyúlok az EQ-hoz vagy magához a progihoz...
Persze egy próbát megér amit a kolléga javasolt, de csodára ne számíts...
-
Gorneck
legenda
válasz
Sir Pocok #1330 üzenetére
Milyen hangkarid van?
Én 4 év alatt nem bírtam illet produkálni...max placebo szinten. EQ-val lehet még játszani, hogy számodra az a zene/zenei stílus amit hallgatsz legmegfelelőbb legyen...
Én hiába váltogattam lejátszót, plugint, ost...a hang ugyanaz maradt. Akkor volt/lett némi változás mikor az új Maya karimra váltottam, de ott se a hang lett jobb, hanem filmek alatt megelevenedtek a hátsó hangfalak, amik eddig alig produkáltak életjelet.
Szóval ez számomra kicsit fura így elsőre.Mondjuk ez lehet betudható annak, hogy csak egy szimpla genius hangcuccom van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automobilista 2
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Formula-1
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest