- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Mackósajt #1233 üzenetére
Úgy működik amúgy, hogy használod a taggert, és egy külön mappába elrakja a cd azonosítót és a tageket, így amikor megint betolod a cd-t a gépbe a foobar már tudni fogja hogy melyik ez a cd. FLAC, APE, mp3, vagy egyéb konténeres fileoknál pedig beleírja (magába a zenefileokba), így nem más lejátszón is ottlesznek a tagek, és sem az audio, sem az utóbbi esetekben nem kell online lenni (nem mintha ez manapság probléma lenne)... Szerintem ez azért kicsit jobb mint a MP megoldása, de egyénfüggő.
Az igaz hogy album artot viszont nem szed le. -
Visormail
addikt
válasz
Mackósajt #1230 üzenetére
Akkor meg használd te is Asio módban (kikerüli a windows audio rétegeit és közvetlenül kommunikál a lejátszó program a kártyával/driverével). asio virtual devices menü, add vagy new gomb, kiválasztod a kártyádat, configure beállítod a bitmélységet (még 32bitet is engednie kell, az utolsó driverrel a D1-em is tudja) meg a latencyt mondjuk 5-10re, aztán visszamész az output menübe és ott kiválasztod az asio: xonar nevűt.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Mackósajt #1229 üzenetére
Aha, hát akkor passz, valszeg kamu a címke.
Azért annyit látsz csak a playlistben hogy "track 1" mert nincs betagelve. A MP régen default-ból leszedte a tageket netről de ezekszerint most már nem csinálja. De foobarban ezt úgy tudod megoldani, hogy kijelölöd a teljes albumot, jobbklikk, Tagging > Get tags from freedb. Előtte be kell írni egy (akár kamu) e-mail címet ide: [link] mitomén joskapista@mackosajt.com
Ajánlom azt a servert ami nálam is ki van jelölve, mert az több találatot ad. -
Mackósajt
senior tag
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Mackósajt #1226 üzenetére
Hja igen, az a hsz-ed elkerülte a figyelmem, sorry. Hát igen nem gyenge hangkarid van, nekem Audigy4 van és elvileg ez is tudja a 24 bitet, de nincs olyan hanganyagom ami ilyen minőségű pedig sok Lossless cuccom van, ASIO-ban be sem lehet állítani a 24 bitet, illetve 44100Hz-en sem megy, csak 48 vagy 96, álá gyökér Creative.
BTW valami driver bizbasz lesz ott, nézd meg a beállításait, mert a foobar olyan fapados, hogy a lejátszás ezen részével szerintem tutira nincs probléma.
Amúgy ilyen minőségű zenét mint ami neked van CD-n nem inkább DVD-n szoktak kiadni? -
Apollyon
Korrektor
válasz
Mackósajt #1222 üzenetére
Tölts fel ide képet, új hsz írásánál a smileyk alatt ott van hogy "Új kép feltöltése a szöveghez"
Milyen hangkártyád van amúgy, jól látom hogy valami ASUS? Mert előbb azt kéne megnézni hogy tud e 16biten kívül mást is, mert szerintem nem a foobar a szűk keresztmetszet.
(#1214): Tudom ;p
-
Mackósajt
senior tag
válasz
Mackósajt #1221 üzenetére
Megnéztem, és lehet változtatni, de nem okoz semmi lényegeset. Lőttem egy képet is. Mindegy, hogy az elsődleges hangillesztő vagy név szerint a hangkártya van kiválasztva, ugyanúgy szürke az alsó mező. Hasonlóan a portable install átalakítása standard installra sem hoz semmi változást.
Szerk.: nem gondoltam volna, hogy ez ilyen gányul fog kinézni képfeltöltésről. Pedig ez elvileg a nagy méretű változat. Évek óta nem töltöttem fel képet oda, akkor még használható volt...
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
válasz
Mackósajt #1215 üzenetére
Melyik van kiszürkülve? Most itthon vagyok meg tudtam nézni pontosan: asio virtual devices menü, kiválasztani a hangkártyát, edit gomb, configure gomb. Ha idáig eljutsz de itt van kiszürkítve a bit-depth és latency akkor az nálam is előfordult, asio eszköz eltávolítása újra felvétele gépújraindítás driver frissítés esőtánc a gép körül stb megoldotta.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Mackósajt #1209 üzenetére
Nem tudom tisztában vagy e ezzel a dologgal, de ha nem akkor a biztonság kedvéért itt ez a logoutos írás: 16 vs 24bit
A foobar valószínűleg azért azokkal az értékekkel játssza le a zenét mert a hangkártyád ennyit tud vagy erre van beállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Interactive Brokers társalgó
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest