- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
superecneB
őstag
válasz
Visormail #1207 üzenetére
Másik gépen jó volt, most felraktam a bétát, és ezzel viszi hibátlanul... Érdekes mindenesetre a probléma megoldódott én meg örülök
- Nagyon megszoktam már ezt az egyszerű cicamica mentes lejátszót sokkal gyorsabban bejön mint a winampom ami volt. Bár még ennek is rengeteg szolgáltatása van amit nem használok ki.
-
superecneB
őstag
Hello!
.flac lejátszásával lenne gondom - eddig sosem játszottam ilyet de egy zenét most így sikerült meg szereznem és vagy egyáltalán nem is játsza, vagy akadozva (számonként eltérő).
Amit próbáltam fórum hszei alapján: re-install, playbacknél a replaygain állítása - sikertelen orvoslás mind a kettő. Jelenleg a legújabb stabil verziót raktam fel.
Amit nem játszik ahhoz ezt írja:
Unable to open item for playback (Unsupported format or corrupted file):
"D:\Zene\PORTISHEAD - Dummy 1994\11 - Glory Box.flac" -
superecneB
őstag
válasz
Gorneck #1105 üzenetére
A hangrendszerem egy logitech x540 ami szerintem elég jó (pláne 12000ft-ért...), pusztán az integrált soundmax hangkari ami visszafogja, de nem tudok be rakni másik hangkártyát mert nem fér el a VGA hűtés miatt (letakarja mind a 3 PCI slotot). USB-s hangkártyákban nem találtam jó minőségű 5.1-et kezelőt. Egy Xonar DXen gondolkozom csak elég drága most.
-
superecneB
őstag
válasz
Gorneck #1092 üzenetére
Mármint úgyértem 3 albumot nyitottam meg amik mp3 formátumban vannak a gépemen és szépen sorba szerettem volna berakni őket mert a számok össze vanna crossfadelve és most h összekutyulta elég rossz
Nekem nincsenek előre beállított sémák az EQhoz és annyira nem értek hozzá hogy beállítsam (mármint tökéletesen nem tudnám beállítani). Illetve a DFX ad ilyen 3D surround effektet meg ilyesmit ami azért túlmutat az EQn szerintem. -
superecneB
őstag
Üdv!
Én Winampot használok DFX9-cel és integrált SoundMAX hangkártyával. Hasonló megoldás van Foobar2000 alá?
Erőforrás igényéről tudtok valami konkrétat mondani (mondjuk valami szebb skinnel)? Viszonyítás képp a winamp most 61 452 K -t eszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest