Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankie!
őstag
válasz
cousin333
üzenetére
Hát köszönöm a részletes leírást, tényleg okos dolog.
Eddig nem használtam, nem éreztem szükségét, de lehet, hogy ezután fogom. Akadnak régi felvételek, amik tényleg halkabbak.
Az albumon belüli számonkénti normalizálásnak szerintem megkérdőjelezhető a hasznossága. Ha stúdióban felvett profi albumokat hallgatunk, szerintem az a legkevesebb, hogy ügyelnek, hogy minden szám hangereje megegyezzen. Nem is tapasztaltam még ettől eltérő esetet. Ha meg az album olyan -mint ahogy te is írtad-, hogy a hangerőnek jelentősége van (pl. Chick Corea - My spanish heart), nem szabad hozzányúlni szerintem se. A koncertekről is ez a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Trollok komolyan
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android szakmai topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest