- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbiphu
őstag
értem, köszi a válaszod. szerencsére az éhségérzetemet tudom halogatni, mert elég sok folyadékot meg tudok inni és az megtölti a gyomrom egy időre
mennyire gáz az, hogy hétköznap nem nagyon tudok eljárni mozogni? persze napi pár km séta megvan, de hosszabb időt csak hétvégén tudok sporttal tölteni...szerk:lehet estéként el tudok járni futni, most olvasom a postodban hogy mennyit kell minimum, úgy hogy nem teszem fel a kérdést.
-
norbiphu
őstag
azért annál kicsit felesleg van ott, hogy elég legyen, legalábbis szerintem. remélem marad a hétvégi jóidő, és akkor tudok újra bringázni legalább hétvégén.
hétköznap pesten vagyok (suli) terveztem futni járni, de amiket mostanában írnak a levegőről hááát lehet meggondolom inkább mégegyszer -
norbiphu
őstag
az a helyzet, hogy a hasamon van pár felesleges kiló ( 180cm 75kg most), és szeretnék tőle megszabadulni. mit ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest