- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
interstate76 #8533 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #8530 üzenetére
Ez meg a kapcsoldó statisztika. Jó messze elértem volna Budapesttől légvonalban.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #8310 üzenetére
Egy kis update tavalyról. Még mindig csak evezek, illetve annyi, hogy picit kevesebbet eszek (amihez a kalóriabázis nagy segítség), de mindent eszek, ami szembe jön.
Bőven túllteljesítettem, amit merni reméltem. Még az augusztusi csaló hónappal (majdnem végig szabi + nyaralés) is 2.2 kg/hó átlag megvolt. Nem is gondoltam volna, hogy az evezés tényleg ilyen brutál zsírégető lesz.
-
ForRedGlory
félisten
Tavaly augusztusban kitalálta az üzemorvos, hogy kicsit magas a vérnyomásom (140/), jól fel is csesztem az agyam, mert nem akartam elhinni (plusz 3 készülékkel mérte, mert mind szar volt), de ha már így alakult, akkor egyrészt vettem vérnyomásmérőt és minden nap mértem többször (átlag 120-at sem érte el... no komment), és vettem szeptemberben jó drágán egy waterrowert.
A pontot az tette fel az í-re, hogy egy ideje meggyződősem volt, hogy 115 kg vagyok és mérlegre állva 130-at mutatott. Persze elég magas vagyok hozzá, de azért sok(k). Na mondom frankó. Azóta 77 óra evezés alatt 832 km -13 kg. Most már heti 40-50 km-et evezek, persze kényelmes pulzussal (135). A karácsony mondjuk szarul sikerült evés szempontjából
, de a következő 3-4 hónapban legalább 110-ig kellene fogyni.
Kajára alig figyeltem, de amíg csökken a testsúlyom, nem is érdekel, plusz nem is célom, hogy 1 hónap alatt 50 kg-t nyomjak, mert annak sok értelme nincs. Egy csomó dolgot megtanultam közben a szervezetről, így már volt előnye a dolognak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest