- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Úgy kell(ene) számolni, hogy ilyenkor minimálisan 2gr fehérje jusson 1kg testsúlyodra
Én is iszom fehérjét (eddig Scitec 100% Whey Protein, most váltok SNI Extreme Pro Wheyre) ébredés után, edzés után és egyet késő délután, és remek kiegészíteni a kajálást, de 2 turmix kevés ha csak egy rendes étkezés van mellette.
Hozzáteszem szerintemde van itt egy pár igazi szakértő majd ők megmondják ha megjönnek
-
Markgx10
őstag
Jól kezdődik nagyon
, te több étkezésre és sokkal több fehérje bevitelére lesz szükséged, ha azt akarod, hogy ne az izmaid lebontásával kezdje a szervezeted a fogyást. Minimálisan még két étkezést be kellene iktatni, ahol csirkemellből, tojásfehérjéből, tonhaltörzsből
(ez a többieknek szól) vagy sovány túróból juttatsz be fehérjét.
Én hasonló magassággal és súllyal rendelkezem, tavaly diétáztam és fogytam is, nekem akkor mondták, hogy sokkal több fehérje kell, nem fogadtam meg aztán hiába fogytam le, olyan szarul néztem ki a végére, hogy ezt a hibát többet biztos nem fogom elkövetni
Elsőre ennyi, a többiek majd okosabbakat fognak mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest