- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
raziel01 #7830 üzenetére
Vettem biciklit. Szerencsére van bicikliút a szomszéd városig. 25 km-t tekertem. Kezdésnek jó az.
Majd lesz jobb is. Illetve vettem csirkemellet. Jó ötletnek tartom ezt a porciózást. Úgyis mindig össze-vissza kajákat ettem munkahelyen így majd viszek minden napra csirkemellet mellé mexikói zöldségkeverék párolva meg kevés rizs. Az öntetet meg variálom. -
interstate76
addikt
válasz
raziel01 #7834 üzenetére
Bocs, nem voltam erre mostanában. Szerintem teljesen mindegy, milyen bicón kezdesz el egy intervallum tréninget. Az a lényeg, hogy 1-2 perc bemelegítő tempót követően 30-45 mp-en keresztül szakadj meg, de tényleg, tiszta izomból, max. tempón, aztán 1 percig mehet a laza tekerés, és csinálj 6 ilyen ciklust, majd a végén tekerj még 1-2 percet laza tempóban. Negyed óra sem kell hozzá, hogy megmozgasd magad és a kilóidat. Az első naptól kezdődően lesz eredménye. Ha más nem, akkor annyi, hogy jobban odafigyelsz a kajára.
-
interstate76
addikt
válasz
raziel01 #7830 üzenetére
Egyetértek Doriennel. Sport nélkül sokkal nehezebb fogyni, sokkal könnyebben elcsábulsz a kaják felé is. Engem sokszor az tart vissza attól, hogy betoljak pl. egy zacskó pörkölt mogyit, hogy voltam aznap futni/bringázni, és kárba vészne a befektett munka - így lesz müzlis joghurt a mogyiból!
Ráadásul jobban is nézel ki, ha sportolsz.
Ja, és bocs, de a legtöbb ember esetén önámítás, hogy nincs rá ideje. 15-20 perc alatt olyan intervallum tréninget tudsz tolni (akár otthon is), hogy heti 3-4 alkalomtól biztosan hamar elindulnak lefelé a kilók. Csak figyelj rá, hogy olyan sporttal kezdj, ami nem terhel túl (pl. szobabicó).
Írtam már korábban itt: nem kevés túlsúlyos embert láttam már, de olyat még egyet sem, aki befektetett munka (edzés és/vagy sport) nélkül lefogyott volna. Biztos van ilyen, de szerintem az a nehezebb út.
-
Dorien
veterán
válasz
raziel01 #7830 üzenetére
Hagyd a 3,14csába, pénzkidobás. Mozogni kell sokat + intenzív súlyzós / erőnléti edzés is. Meg persze szénhidrátszegény diéta. Üdítőből mehet az energiamentes. Zero cola, zero tea, stb. Meg sok rágó, ha nassolni akarsz, akkor nyers alma, répa, ilyesmi.
Ha valakinek meg nincs motivációja, gyengének érzi magát, akkor érdemes megnézni ezt a filmet az emberi teljesítőképességről:
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest