Hirdetés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
2-3 hét használat után nem akarta a winxp+sp1a kezelni
Én csak olyat csináltam vele egyszer, hogy véletlenül lelőttem a File Transfer szolgáltatást, és sehogy sem tudtam visszarakni.
De aztán leszedtem, újra raktam, frankó. Barátnőmnél is fent van a proggi: nála is frankón használhatom, ha elviszem a cuccost.
(Akar a franc kettőt venni belőle.
)
Egyetlen ''vicces'' problémám van: ha elindítok egy office-os alkalmazást, mindig bekerül a vágólapra egy kis mobiltelefonikon, ''köszönhetően'' a Widcomm ''jó''(?) szoftverének, de nem tudtam rájönni, hogy hogy lehetne tőle megszabadulni.
(Azért zavaró, mert pl. másolok egy szöveget a netről, Word indít, Paste, erre nem a szöveg jön be, hanem az a hülye telefon ikon.
Persze ha ezekután mégegyszer Copy-t nyomok a netes szövegen, már bejön rendesen, de elsőre a programindításkor állandóan felülírja a vágólapot ezzel a sz*r képpel: totál miszticizmus, ami ugyan kibírható, de azért meglehetősen zavaró!
Ha vki tudja a megoldást, írja meg!
Mellesleg a barátnőmnél is csinálja, a rendszerünk gyakorlatilag ugyanaz WinXP SP1+Office2003.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De aztán leszedtem, újra raktam, frankó. Barátnőmnél is fent van a proggi: nála is frankón használhatom, ha elviszem a cuccost.
(Akar a franc kettőt venni belőle.
)
(Azért zavaró, mert pl. másolok egy szöveget a netről, Word indít, Paste, erre nem a szöveg jön be, hanem az a hülye telefon ikon.
Persze ha ezekután mégegyszer Copy-t nyomok a netes szövegen, már bejön rendesen, de elsőre a programindításkor állandóan felülírja a vágólapot ezzel a sz*r képpel: totál miszticizmus, ami ugyan kibírható, de azért meglehetősen zavaró!
Ha vki tudja a megoldást, írja meg!
Mellesleg a barátnőmnél is csinálja, a rendszerünk gyakorlatilag ugyanaz WinXP SP1+Office2003.
)