Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDATIFAN
csendes tag
válasz
Sperafico
üzenetére
Szia! A minap én is hozzájutottam egy ilyenhez, bár én használtan vettem.
Volt már dolgom jó pár transmitterrel, nagyon sok félével (kb. 15 éve vehettem meg az elsőt), de ez most nagyon komoly!
Van ereje az adójának, sistergés alig, vagy szinte nincs is.
Ha töltöm a telefont róla, akkor az a minimális sistergés is eltűnik, ekkor erősebb is lesz az adója, gondolom a mikro usb kábel kvázi antennaként funkcionál ilyenkor.
A zene minősége is eléggé ott van, szinte mintha CD-t hallgatnék (ezen elcsodálkoztam egy kicsit).
A Xiaomi ebben is remekel hálistennek!Zenét bluetoothon keresztül lehet ráküldeni.
Telefont lehet tölteni, méri az autó feszültség szintjét, sajnos pendriveról zenét nem játszik le. Ez az ami számomra negatívum, meg hogy nincs RDS! -
AMDATIFAN
csendes tag
válasz
Sperafico
üzenetére
Szia!
Gondolom ahol megérinted, azon a részen lehet az antenna pontja a transmitternek, ezért szűnik meg ilyenkor az a minimális sistergés.
Hm. Újra egy készülék, aminek még ereje is lehet, és egy méternél nagyobb hatósugárral is rendelkezhet?
No fene... Lehet vennem kell egy ilyet aztán kipróbálni, mit tud... kis tuning stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest