Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
phw
lelkes újonc
válasz
daykiller
üzenetére
A memóriáját szerintem ki lehet olvasni vele, az, hogy azon belül mi a számláló - ha van - már másik feladat kitalálni. HID Multiclass-ra rákeresve,
What is HID multiCLASS?
HID multiCLASS SE® readers are part of HID's iCLASS SE® platform for highly secure, adaptable and interoperable access control. Dynamic, multiCLASS SE 13.56 MHz contactless readers support a broad array of credential technologies and a variety of form factors including including cards, fobs and mobile devices.Ez már sok dolgot jelenthet, nem ismerek konkrét termékeket, de akár ez is lehet valamilyen ugrókódos megoldás, amit vagy lehetséges visszafejteni, vagy nem. De ha lehet is, el tudnék képzelni olyat, hogy ha a flipperrel belépsz párszor, akkor a kártya - mivel ő nem volt használva - mikor használod, "régi" kódot fog küldeni, amit a beléptető már olvasott a flipperről - erre meg akár valamilyen figyelést és riasztást is lehet tenni, hogy gyanúsnak megjelölje az adott kártyát, ha elvileg csak egy létezhet belőle. (Ez természetesen csak spekuláció a részemről, ha ilyesmit terveznék, eszembe jutnának ilyen opciók, azt, hogy mennyire praktikus, vagy valós rendszerek mit valósítanak meg, nem tudom.)
Szóval óvatos lennék az ilyesmivel, még ha esetleg sikerülne is visszafejteni és rámásolni a flipperre, ha nem ismered alaposan az adott rendszert, vagy nincs legalább egy jó magyarázatod, ha valamiért riasztana a beléptető anomáliák miatt.
Persze lehet, csak én vagyok túl paranoiás és túlgondolom a dolgot

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest