Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
phw
lelkes újonc
válasz
daykiller
üzenetére
A memóriáját szerintem ki lehet olvasni vele, az, hogy azon belül mi a számláló - ha van - már másik feladat kitalálni. HID Multiclass-ra rákeresve,
What is HID multiCLASS?
HID multiCLASS SE® readers are part of HID's iCLASS SE® platform for highly secure, adaptable and interoperable access control. Dynamic, multiCLASS SE 13.56 MHz contactless readers support a broad array of credential technologies and a variety of form factors including including cards, fobs and mobile devices.Ez már sok dolgot jelenthet, nem ismerek konkrét termékeket, de akár ez is lehet valamilyen ugrókódos megoldás, amit vagy lehetséges visszafejteni, vagy nem. De ha lehet is, el tudnék képzelni olyat, hogy ha a flipperrel belépsz párszor, akkor a kártya - mivel ő nem volt használva - mikor használod, "régi" kódot fog küldeni, amit a beléptető már olvasott a flipperről - erre meg akár valamilyen figyelést és riasztást is lehet tenni, hogy gyanúsnak megjelölje az adott kártyát, ha elvileg csak egy létezhet belőle. (Ez természetesen csak spekuláció a részemről, ha ilyesmit terveznék, eszembe jutnának ilyen opciók, azt, hogy mennyire praktikus, vagy valós rendszerek mit valósítanak meg, nem tudom.)
Szóval óvatos lennék az ilyesmivel, még ha esetleg sikerülne is visszafejteni és rámásolni a flipperre, ha nem ismered alaposan az adott rendszert, vagy nincs legalább egy jó magyarázatod, ha valamiért riasztana a beléptető anomáliák miatt.
Persze lehet, csak én vagyok túl paranoiás és túlgondolom a dolgot

Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest