- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
Triathlete #19177 üzenetére
Olvasd el az oldal instrukcióit a program kell hozzá, de konfig file-t kérni kell. Hidd el megéri, szinte instant tölt be mindent is
A srácok folyamatosan dolgoznak a Telekom által gerjesztett problémákon és írják a konfigokat, hogy nekünk jó legyen.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Triathlete #19175 üzenetére
TelekomFX a megoldás. Tökéletesen működik. Olyan unrealisztikus élmény, hogy azonnal betölt és nem kell 5 percig nézegetni a betöltő képernyőt. A talajtextúrák sem pacák hanem megjelennek egyből.
Bocs, hogy csak most válaszoltam, de meló van ezerrel megbolondultak a népek teljesen.....
-
kigyi_23
addikt
válasz
Triathlete #19172 üzenetére
T-s szolgáltató esetén van erre megoldás nem tölt percekig, de 1 percig sem hanem egyből tölti a pályát
Gyakorlatilag rámegyek a Fly-ra és 10 másodperc múlva már ott a boldog emberem a gép előtt.Én gyakran letérek az útvonalról, mert éppen olyan részen megyek amit meg akarok nézni simán módosítom az útvonalat és átrepülök oda, de eddig ezért nem rakott ki. Viszont már 3 olyan alkalom volt amikor Taxi-nál azt írta, hogy összetörtem a repülőgépet. Na ezt a kifutót már ismerem tudom, hogy merre ne menjek taxi útvonalon így akármit rajzol is ki azt az útvonalat megtisztelem rendesen.
-
energomatt
őstag
válasz
Triathlete #19172 üzenetére
Vajon miért tanítanak már az általános iskolában is történelmet?
-
macy
addikt
válasz
Triathlete #19148 üzenetére
Szinkronkizáld windowsban az időt.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Triathlete #18762 üzenetére
Nekem futott jóval régebbi SSD-n is. Ha nincs tele elhasznált szektorral és/vagy nincs 99%-on tele annyira, hogy ne tudjon normálisan trimelni, nem kéne semmi problémát okoznia.
--------------------------
Nekem amúgy most hetek óta játszhatatlan a játék, és CTD van jobbra-balra. Azon gondolkozom megveszem az X-Planet helyette. Már kb. mindent kipróbáltam amit csak lehetett. -
redriot77
csendes tag
válasz
Triathlete #18605 üzenetére
Jó lesz ez. Vannak magyarok a játék hivatalos fórumán is ott írta valamelyikük hogy Tata, Győr, Szeged, Kaposvár környéke is fel lett javítva. Szóval tényleg Hungary update lett, nem csak Budapest. Biztos vannak hibák, de ígéretes eddig.
-
redriot77
csendes tag
válasz
Triathlete #18599 üzenetére
Eddig két órát repültem Budapest felett és a környéken. Nekem tetszett.
1. Szerencsére relatíve friss műholdképekből dolgozhattak. Áll már a MOL torony és az MVM Dome. A Vezér út a XIV. kerületben épp felújítás alatt van a játékban - ez tavaly nyáron kezdődött és idén tavasszal lett átadva, szóval tavalyi adatokból készülhetett az update.
(fun fact: szombat délelőtt készülhetett a műholdkép, mert a Bosnyák téri piacon a parkolóban láthatók az árusok sátrai)
2. A photogrammetry elég jó minőségű. 1500-2000ft-en repülve jól nézett ki. Vannak épületek amik nem igazán sikerültek (Clark Ádám téri alagút, Szent István bazilika pl.) de az összhatás jó. Olvadó legókockákkal vagy posztnukleáris tájkép fekete gúlákkal effektussal nem találkoztam.
3. Ami nekem meglepetés volt, hogy a fotogrammatria nem csak Budapestet foglalja magába, hanem az agglomerációt is! Nem repültem be egész Pest megyét, de áthúztam Érd, Dunakeszi, Vác, Pomáz, Szentendre felett és ezeket megcsinálták.
4. A talaj textúrák igen jók, elég élesek és jó a palettájuk. Nem túl fakók a zöldek és nem is túl élénkek, pont élethű árnyalatúak. Két óra alatt nem futottam bele abba a tipikus MSFS hibába amikor két különböző textúra-készlet találkozik, és ott zavaróan látszódik a különbség (árnyalat, felbontás.)
5. Repterek közül Tökölt és Budaörsöt néztem meg, ezek kidolgozottsága a nullával egyenlő.
Valahogy a Hungary VFR-t kéne kombinálni ezzel az update-el. Az összhatás jó, de a normális repülőterek hiányoznak.
Most röppenek egyet Horvátországban is. A hétvégén is akartam de a tengerpart Albánia felé elfogadhatatlanul nézett ki, így otthagytam. Kíváncsi vagyok jobb lett-e...
-
sheep
addikt
válasz
Triathlete #18599 üzenetére
BP elég alap. A Parlamentet szépen megcsinálták, de a Hungary VFR mapont meg sem közelíti. Én nem látom a hidakat sem pl.
Budaörs egy mező...
Dubrovnikot nem néztem.
Sajnos az Aero sem egy nagy szám, bár erre számítottam mert az Aeroplane Heaven készítette (a legrosszabb modulokat eddig ők csinálták).
3500 ft-ért okés de semmi extra. Csak az fáj hogy meg lehetett volna csinálni jól is. -
Csorbi
addikt
válasz
Triathlete #18561 üzenetére
Ha MS Store-os akkor onnan, ha Steam akkor pedig onnan.
-
sheep
addikt
válasz
Triathlete #18469 üzenetére
Lényeg hogy megoldódott
Amúgy én nem értem miért nem tudja az Asobo megoldani hogy jobban el legyenek szeparálva a vezérlők.
Én hülyét kapok attól hogy pl. hiába van helikopter kollektív beállítva (fordított gázkar), nem veszi figyelembe és amikor váltok helikopter /merevszárnyú között mindig át kell állítanom az adott géphez való vezérlést is.
Ezt a DCS pl tök jól megoldotta, itt meg semmi értelme.
Miért nem állítja át a játék magától ha egyszer helivel repülök...miért a merevszárnyú kiosztást használja. -
Csorbi
addikt
válasz
Triathlete #18469 üzenetére
Akkor ez a pár hetes kihagyás előtt is így lehetett...?
-
sheep
addikt
válasz
Triathlete #18467 üzenetére
Próbáltad esetleg üres community mappával?
Úgy hangzik mintha a egy funkcióhoz több vezérlő is tartozna. -
sheep
addikt
válasz
Triathlete #18462 üzenetére
Nálam nincs gond a TBM-mel, kanyarodik ahogy kell. Sztem nálad akad össze a vezérlés valamivel.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Triathlete #18462 üzenetére
Huhh, azzal mióta rászoktam az FBW-re nem nagyon játszottam, de előtte elég sokat. Nem rémlik, hogy lett volna ilyen problémám. Este megnézem neked.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Triathlete #18459 üzenetére
In-game nézted az érzékenységet a controls fül alatt? Azt is konfirmáltad, hogy valóban be van állítva az adott stick axis rudder / nose wheel steeringre?
Milyen géppel próbáltad?
Géptől függően bizonyos sebesség alatt nem (a szokásos helyen) mutatja a sebességet.
Pl. A320 PFD speed tape csak 30kts IAS fölött mutatja a sebességet, és addig az ND bal felső sarkában írja numerikusan a GS-t. -
Csorbi
addikt
válasz
Triathlete #18459 üzenetére
Csekkold az esetleg időközben érkezett frissítések changelogjait, meglepő dolgokon változtatnak néha ami utánállítást, vagy "új felfogást" igényel.
Pl a legutóbbi: Aircraft & Avionics I Release Notes -
sheep
addikt
válasz
Triathlete #18423 üzenetére
Hello
ha a gamepass nem működik akkor nálad lesz vmi probléma, én is így próbáltam ki annó és még sokan. Ha a C meghajtóra rakod akkor ne legyen ékezet a mappanévben, ez szokott általában probléma lenni.
Az F22, F35 nincs benne a játékban, fizetős addonként lehet megvenni. A Top Gun, vitorlázók, 40th anniversary cuccokat tartalmazza az alapjáték is, bővel elég ha az azt megveszed. -
energomatt
őstag
válasz
Triathlete #17229 üzenetére
Beállítások, általános, flight model. Ez gondolom, Legacy módban van nálad. Ez volt a kérdés. Tedd át modern-be! De mindenki másnak is ezt javasolom, ha hasonló autopilot problémája van.
-
energomatt
őstag
válasz
Triathlete #17220 üzenetére
Flight Model = Legacy ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged