- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
redriot77
csendes tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Eddig két órát repültem Budapest felett és a környéken. Nekem tetszett.
1. Szerencsére relatíve friss műholdképekből dolgozhattak. Áll már a MOL torony és az MVM Dome. A Vezér út a XIV. kerületben épp felújítás alatt van a játékban - ez tavaly nyáron kezdődött és idén tavasszal lett átadva, szóval tavalyi adatokból készülhetett az update.
(fun fact: szombat délelőtt készülhetett a műholdkép, mert a Bosnyák téri piacon a parkolóban láthatók az árusok sátrai
)2. A photogrammetry elég jó minőségű. 1500-2000ft-en repülve jól nézett ki. Vannak épületek amik nem igazán sikerültek (Clark Ádám téri alagút, Szent István bazilika pl.) de az összhatás jó. Olvadó legókockákkal vagy posztnukleáris tájkép fekete gúlákkal effektussal nem találkoztam.
3. Ami nekem meglepetés volt, hogy a fotogrammatria nem csak Budapestet foglalja magába, hanem az agglomerációt is! Nem repültem be egész Pest megyét, de áthúztam Érd, Dunakeszi, Vác, Pomáz, Szentendre felett és ezeket megcsinálták.
4. A talaj textúrák igen jók, elég élesek és jó a palettájuk. Nem túl fakók a zöldek és nem is túl élénkek, pont élethű árnyalatúak. Két óra alatt nem futottam bele abba a tipikus MSFS hibába amikor két különböző textúra-készlet találkozik, és ott zavaróan látszódik a különbség (árnyalat, felbontás.)
5. Repterek közül Tökölt és Budaörsöt néztem meg, ezek kidolgozottsága a nullával egyenlő.
Valahogy a Hungary VFR-t kéne kombinálni ezzel az update-el. Az összhatás jó, de a normális repülőterek hiányoznak.
Most röppenek egyet Horvátországban is. A hétvégén is akartam de a tengerpart Albánia felé elfogadhatatlanul nézett ki, így otthagytam. Kíváncsi vagyok jobb lett-e...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Dell Latitude E7240 Core I7-4600U CPU / 4GB DDR3 RAM laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)