- Google Pixel topik
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Március 17-én debütál az Oppo Find N6, fotókon a színváltozatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
redriot77
csendes tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Eddig két órát repültem Budapest felett és a környéken. Nekem tetszett.
1. Szerencsére relatíve friss műholdképekből dolgozhattak. Áll már a MOL torony és az MVM Dome. A Vezér út a XIV. kerületben épp felújítás alatt van a játékban - ez tavaly nyáron kezdődött és idén tavasszal lett átadva, szóval tavalyi adatokból készülhetett az update.
(fun fact: szombat délelőtt készülhetett a műholdkép, mert a Bosnyák téri piacon a parkolóban láthatók az árusok sátrai
)2. A photogrammetry elég jó minőségű. 1500-2000ft-en repülve jól nézett ki. Vannak épületek amik nem igazán sikerültek (Clark Ádám téri alagút, Szent István bazilika pl.) de az összhatás jó. Olvadó legókockákkal vagy posztnukleáris tájkép fekete gúlákkal effektussal nem találkoztam.
3. Ami nekem meglepetés volt, hogy a fotogrammatria nem csak Budapestet foglalja magába, hanem az agglomerációt is! Nem repültem be egész Pest megyét, de áthúztam Érd, Dunakeszi, Vác, Pomáz, Szentendre felett és ezeket megcsinálták.
4. A talaj textúrák igen jók, elég élesek és jó a palettájuk. Nem túl fakók a zöldek és nem is túl élénkek, pont élethű árnyalatúak. Két óra alatt nem futottam bele abba a tipikus MSFS hibába amikor két különböző textúra-készlet találkozik, és ott zavaróan látszódik a különbség (árnyalat, felbontás.)
5. Repterek közül Tökölt és Budaörsöt néztem meg, ezek kidolgozottsága a nullával egyenlő.
Valahogy a Hungary VFR-t kéne kombinálni ezzel az update-el. Az összhatás jó, de a normális repülőterek hiányoznak.
Most röppenek egyet Horvátországban is. A hétvégén is akartam de a tengerpart Albánia felé elfogadhatatlanul nézett ki, így otthagytam. Kíváncsi vagyok jobb lett-e...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Linux Mint
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung kuponkunyeráló
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)