- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- iOS alkalmazások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
redriot77
csendes tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Eddig két órát repültem Budapest felett és a környéken. Nekem tetszett.
1. Szerencsére relatíve friss műholdképekből dolgozhattak. Áll már a MOL torony és az MVM Dome. A Vezér út a XIV. kerületben épp felújítás alatt van a játékban - ez tavaly nyáron kezdődött és idén tavasszal lett átadva, szóval tavalyi adatokból készülhetett az update.
(fun fact: szombat délelőtt készülhetett a műholdkép, mert a Bosnyák téri piacon a parkolóban láthatók az árusok sátrai
)2. A photogrammetry elég jó minőségű. 1500-2000ft-en repülve jól nézett ki. Vannak épületek amik nem igazán sikerültek (Clark Ádám téri alagút, Szent István bazilika pl.) de az összhatás jó. Olvadó legókockákkal vagy posztnukleáris tájkép fekete gúlákkal effektussal nem találkoztam.
3. Ami nekem meglepetés volt, hogy a fotogrammatria nem csak Budapestet foglalja magába, hanem az agglomerációt is! Nem repültem be egész Pest megyét, de áthúztam Érd, Dunakeszi, Vác, Pomáz, Szentendre felett és ezeket megcsinálták.
4. A talaj textúrák igen jók, elég élesek és jó a palettájuk. Nem túl fakók a zöldek és nem is túl élénkek, pont élethű árnyalatúak. Két óra alatt nem futottam bele abba a tipikus MSFS hibába amikor két különböző textúra-készlet találkozik, és ott zavaróan látszódik a különbség (árnyalat, felbontás.)
5. Repterek közül Tökölt és Budaörsöt néztem meg, ezek kidolgozottsága a nullával egyenlő.
Valahogy a Hungary VFR-t kéne kombinálni ezzel az update-el. Az összhatás jó, de a normális repülőterek hiányoznak.
Most röppenek egyet Horvátországban is. A hétvégén is akartam de a tengerpart Albánia felé elfogadhatatlanul nézett ki, így otthagytam. Kíváncsi vagyok jobb lett-e...
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)