Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Athanáz9
üzenetére
Hát ez akkor tényleg egy szép vásárlás volt. Már csak azért is, mert az A4-nél 25.000 Ft egy OEM HUN Win7, a páromnak is ott vettem.
Mindegy, ha már így történt, akkor csak csatlakozni tudom Gizmo kollégához, csak az FS9-et rakd fel, mert annak elég lesz a 3 giga nagyjából és mint ahogy sokszor el is hangzik, elég jó kinézetre, jó kiegészítők vannak hozzá, szóval repülhető és tökéletes az FPS.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Athanáz9
üzenetére
Ez ami történt veled, jó nagy szívás és némi tiszta, ábrándos szemű, gyermeki naivitást feltételez részedről a kérdésben.
Nem tudom, én amiért kiadok 60 ezer Ft-ot, azt eléggé meg szoktam nézni,hogy mi is, bár nem vagyok egy garasfucker, csak azért mégis..Mindenesetre annyit tanácsolok, hogy ha FSX-et akarsz, akkor gyorsan elfelejted a 32 bitet, mert csak negatív tapasztalatod lesz, abból viszont sok. Későbbiekben pedig jópár sokk. Ha nem repülni szeretnél, hanem inkább elmélyedni az FS fájljai között kétségbeesetten tweakelve, akkor felrakod 32 bitre az FSX-et, amúgy erősen a "nemkéne" kategória. Ha relatíve normális kinézetet kívánva , sok-sok add-on, rex, ase, stb.. -t használva mégis megteszed a 32 bitre telepítést, akkor számtalan OOM, CTD lesz a barátod, ráadásul Fatal rokona az error klánból is sűrűn meg fog látogatni.

FS9-cel kapcsolatban nem tudom az mennyire kényes a ramra, mert nem mélyedtem el benne, de úgy tudom, akik komolyabban használják, szintén 64 bites rendszeren futtatják. Ha nem így van, majd kijavítanak.
Tehát gondolkoznék egy 64 bites win7 Ultimate-n. természetesen, nem a saturnból, hanem mondjuk DAZ konyhájából,
ezt értsd ahogy gondolod..Nem piszkálni akarlak, pláne nem, ha már trükkbe estél, de hidd el, nem lesz sok értelme 2011-ben, amikor már ennyi memzabáló add-on és részletes, kidolgozott, de harverigényes repülőgép beszerezhető hozzá, 32 biten repülőszimulátort futtatnod.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom, én amiért kiadok 60 ezer Ft-ot, azt eléggé meg szoktam nézni,hogy mi is, bár nem vagyok egy garasfucker, csak azért mégis..
ezt értsd ahogy gondolod..