- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
Semmi személyes offense, de szerintem kicsit kapkodsz, nem tudom mennyire akarod komolyan tolni ezt a szimes dolgot, de érdemes a tutorialokkal kezdeni.
Aztán válassz ki egy kisgépet, gyakorolj
kurvasokat, máshogy nem megy. Ha úgy érzed kialakult egy stabil rutin (hajtóműindítás, gurulás, le-fel szállás, manőverezés, navigáció, stb), válasz egy kedvedre való nagygépet és ásd bele magad, mint állat, olvass el mindent róla, nézz oktató videókat, és persze bármilyen kérdés felmerül tedd fel nyugodtan. Itt csupa fanatikust találsz a normálisabb fajtából, szóval semmi okod a szégyenlősségre, senki soha nem fog leoltani, amiatt mert kérdezni mertél, ez nem a samsung S8 topik.
Ahogy fejlődsz észre fogod venni, hogy egyre jobb sceneryket keresel, egyre kidolgozottabb gépekkel szemezel és egyre jobb és jobb hardvere vágysz, ne ijedj meg, ez teljesen normális.
Ja, amit az elején elmondtam az kb egy év lesz, ezt azért jobb ha tudod.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A nagygépek közül, ha Airbusnál maradsz, abban sajnos nem tudok segíteni, de van itt néhány örült, aki mindent tud róla, ha pedig a PMDG-féle Boeingot preferálod, akkor nyugodtan jöhetnek a leghülyébb kérdések is, mindenre van válasz.
Sok sikert és kitartást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)