Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiben1
tag
válasz
Korcsii
üzenetére
A szerkesztést nem olvastam. A ruddert lehet trimmelni, viszont akkor is elkezd húzni az ellenkező irányba. Igazából már nem tudom mit higgyek
Most repülgettem kicsit a C172vel és kezdek megbarátkozni vele. Talán nem is olyan vészes ez a balra húzás, csak még bizonytalan az irányításom. A fene tudja. Az a gond, hogy nem tudom milyennek kell lennie. Azt máshol is olvastam, amit írtál, hogy az egy légcsavaros gépek húznak a forgásiránnyal ellentétes oldalra egy kicsit, csak azt nem tudom, hogy ennek mekkora mértékűnek kell lennie. Talán majd az idő megoldja és belejövök 
-
csiben1
tag
válasz
Korcsii
üzenetére
A c172 kb 3-4sec után elkezd balra dőlni, ezt nem is lehet trimmelni. A C208 már jobb, itt ez az idő 7-8sec, ezt már lehetne trimmelni. A Beechcraft viszont 2 motoros, most repültem is vele és szépen egyenesen repült. Néha már nem tudom mit higgyek

Viszont a c172 néha elég élvezhetetlen nekem kezdőnek. Szinte állandóan gépészkedni kell, hogy egyenesen repüljön. Ha beállítom szépen, pár másodperc és dől balra. Ha ez normális, akkor beletörődök, hogy béna vagyok még, viszont nemrég volt alkalmam repülni egy kis Falke-val ami ugye szintén egy motoros és ott koránt sem kellett így gépészkedni. Csak ezért kérdezlek titeket, hogy ez normális e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tesla topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most repülgettem kicsit a C172vel és kezdek megbarátkozni vele. Talán nem is olyan vészes ez a balra húzás, csak még bizonytalan az irányításom. A fene tudja. Az a gond, hogy nem tudom milyennek kell lennie. Azt máshol is olvastam, amit írtál, hogy az egy légcsavaros gépek húznak a forgásiránnyal ellentétes oldalra egy kicsit, csak azt nem tudom, hogy ennek mekkora mértékűnek kell lennie. Talán majd az idő megoldja és belejövök