- Yettel topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Lehetséges az fs2 crew ba "extra" desztinációkat is berakni a defaultokon felül?
-
cintula187
addikt
Eztet elviselném otthon habár azért 3D-s vezérlők jobban tetszenének.
Airbus Touluse gyakorlójátszótere. Itt "csak" a procedure -öket gyakorolják.
-
cintula187
addikt
Ja hogy a kihúzással élesítem? Azt hittem a benyomással
Ezt tetszik nekem a PMDG 747-ben is hogy HDG tekerővel ha pl. route discontinuity van szót fogad és megy amerre "tekerem". A,úgy ez az egész fly by stick airbus vezérlés totál más mint egy boeinget vezetni. Szvsz rosszabb. Vagy csak a szimulálása tré.
-
cintula187
addikt
Sziasztok
Jól látom hogy az aerosoft Airbusban ugyan végre működik az MCDU de nincs benne SID/STAR adatbázis? -
cintula187
addikt
Megoldva én voltam a láma
-
cintula187
addikt
Az a baj, hogy az "scenery library" -ben az "add area" -ban ha kiválasztom az addon scenery/scenery mappát ott nem látja a .bgl fájlokat. Beraktam 1-es prioritybe az addon sceneryt, de így se tölti be.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Leszedtem pár ingyenes reptér sceneryt FSX-hez.
Pl. ezt. De nem jött létre a képeken látható reptér. Maradt a default. Frissítette a scenery databaset amikor indult az fsx. A scenery settingsbe kéne berakni?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Tudtok mutatni egy "útmutatót" hogy pl. taxizás take off/landing közben mikor milyen világításnak kellene bekapcsolva lenni a gépen? PMDG 747 a delikvens. Tehát mikor legyen be/kikapcsolva strobe, nav, beacon, logo meg a többi lámpatest. Köszi
Szerk.: Lehet hogy erre választ kaptam a checklistekben.
-
cintula187
addikt
Sziasztok! Tudom nagyon off, de tudja valaki honnan tudok letölteni vagy találni sok FEAST alkalmassági tesztet? Google nem volt annyira a barátom
-
cintula187
addikt
válasz
GrooveHero #7308 üzenetére
Vannak országonkénti sceneryk is. PL. aerosoft termékek.
-
cintula187
addikt
válasz
GrooveHero #7219 üzenetére
Konfigod?
-
cintula187
addikt
válasz
GrooveHero #7217 üzenetére
Javaslom a Heathrow és Charles de Gaullet is próbáld ki ha még nyálazni akarsz. Csak garantáltan ki fogja nyírni az FPS-t
-
cintula187
addikt
válasz
GrooveHero #7215 üzenetére
LOL. Flytampa KBOS-t én is felraktam, ég és föld a defaulthoz képest bizony.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Végre 64 bites oprendszert felraktam. Kell Valamit csinálni az fsx-el hogy lássa is? Valamint a REX is ugat, hogy hiányzik neki a C: windows/system32/fsxairport.xml
-
cintula187
addikt
Én a UFO vadászat nem tudtam megcsinálni az FSX acceleration csomagban. Elmenekültek az aljasok.
-
cintula187
addikt
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
cintula187
addikt
Van valami hír, hogy a "coming soon"- ból mikor lesz konkrétum a PMDG 737 NGX-ből? Vagy, hogy az Aerosoft 737 mikor készül el?
-
cintula187
addikt
Az alábbi pmdg 747 kérdésem van.
Utazómagasságon 30.000láb felett egy idő után szép lassan elkezd a gép veszíteni a sebességéből? tólóerőhöz hozzá se nyúlok. Áteséskor maxra tolom a sebességet de anélkül hogy le ne süllyedjek (direkt) kb.1000 lábat nem nő a sebesség. Időgyorsítás 4* -en. -
cintula187
addikt
Végre beszereztem még 2gb ramot így 4gb ram van. Újra felraktam FSX hez az aerosoft ferihegyet, így is max. 10fps érhető el
Azt hittem ez javulni fog.
-
-
cintula187
addikt
MD-11 kérdésem lenne. Lehet kacifántos,de igyekszem értelmesen fogalmazni
Tehát.Ha Mondjuk IVAO-n akarok repülni evvel a géppel Ferihegyi példát említve megadom hogy pl. Gilep SID-et akarok repülni. De az ATC még módosíthatja a dolgot hogy vektorokat ad.Ilyenkor, hogy állítom be az FMC-t? Mert én azt szoktam offline, hogy fmc,be be a sid et, airwaysek sötöbö és gond nélkül lerepüli. felszálláskor, nav, fms, prof gombok benyomva, majd autoflight és működik. De ilyenkor akkor a nav gombot ne nyomjam meg és akkor a heading tekerővel állítom neki, hogy milyen irányt tartson mint egy default FSX repcsinél?
Előre is köszi a válaszokat.
-
cintula187
addikt
válasz
AirBooms #6444 üzenetére
Ez tényleg jó oldal. Van jopár gépe a UPS-nek meg FEDEX -nek.
Nekem is a kedvenc gépem lett. Nagyon tetszett, amikor végre tutorial nélkül tudtam először cold&dark -ból tudtam életre kelteni a gépet
Viszonylag sok dolgot kell beállítani,de megéri.Nekem viszont az nem tűnik valósághűnek, hogy pl. PMDG 747-hez képest sokkal könnyebben belassul ereszkedéskor a szükséges sebességre, szinte fékszárny használata nélkül-
-
cintula187
addikt
válasz
Geryson #6397 üzenetére
Úgy volt hogy osztott képernyőn mutattak közben egy csak aki egy érintős monitoron kikapcsolta a vörös fényeket a gép előtt amikor már gurulhatott. Amúgy igen a köd nagyon tré FSXben is. Az már csak hab a tortán hogy egyik pillanatról a másikra tünik fel/el. Nincs átmenet
-
cintula187
addikt
válasz
Geryson #6395 üzenetére
Értem. Viszont leszedtem a Pilot"s Eye Munchen - La Palma epizódot. Marha nagy ködben szálltak fel MUnchenben, nem is ez a lényeg. Ott viszont mutatták, hogy ami a videón van piros LEDsor létezik.DE-icing olták a gépet mielőtt felszálhatott volna a 08L ről. És utána kapott még ilyen jelzést
-
cintula187
addikt
Lehet kicsit OFF, de lehet mégsem. Néztem az alábbi linken ezt a mega terepasztalt. 4:28 környékén látni hogy a taxi úton szektorokban gyulladnak ki a fények a gép előtt. Ez a valóságban is így van pl. a Németeknél újabb reptereken?
-
cintula187
addikt
válasz
bacsaattila9 #5817 üzenetére
Ezba**meg EPIC. De ennyire, hogy nézte be a kis atka?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
PMDG 747 kérdésem lenne. MIért van az hogy néha meghülyül a gép és olyat csinál, hogy FMC ben FL280 beirva. Be is van tekerve. ÉS fogja magát elkezd emelkedni veszettül. Nézem az FMC ben a LEGS menüpontban minden egyes waypointnál FL390 van és nem engedi átírni.
-
cintula187
addikt
válasz
vzsolo2225 #5387 üzenetére
Akkora felhőkben jöttünk azt se tudtam honnan közelítjük a repteret. Aztán a pusztaságból alattunk kiderült hamar hogy ez bizony a jó öreg 31R
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Tegnap érkeztem haza Isztambulból Turkish B737-800 al. Sokszor repültem már, de ez volt az első alkalom hogy az approach alatt (31R en szálltunk le) sok percig kb. 1/3 -ig kinyitott spoilerekkel ereszkedtünk, szinte a final ig kint volt. Gondolom azért mert meredek ereszkedésre rendelték el és nem akart túlgyorsolni?
-
cintula187
addikt
Egészen pontosan itt akadok el
"To open the FS2Crew Main Panel from the Captain’s or FO’s panel, or the VC cockpit, RIGHT CLICK with your mouse the center CRT or Display Unit (DU). That’s the display that shows Navigation information. To close the Main Panel, right click the center DU again, or left click over the Mode Display on the FS2Crew Main Panel." Kattintok én már mindenre jobb kattal, semmilyen panel nem jön elö.
-
cintula187
addikt
Felraktam az fs2 crew md-11 verzioját,de sehogy sem akar müködni. Van valami vezérlőpanelje?
-
cintula187
addikt
Nevetséges, hogy flightradar24 -en a légtérzár feloldása óta eddig csak 2 gép szallt fel ferihegyről.
-
cintula187
addikt
A madárkát velem egy kifutóra akarták letenni. Mókás néha a Mytraffic
-
cintula187
addikt
Kérem, valaki írja le, hogyan kell PMDG 747 FMC-ben a LEGS -eknél waypointokat megadni. Tehát ilyen "UL106" meg hasonló féléket.
Köszi
-
cintula187
addikt
Ajánlom az Urak figyelmébe [link]
-
cintula187
addikt
válasz
Gizmo94 #4896 üzenetére
Az a fura viszont hogy (mivel virtual cockpit nincs) 2D ben látni hogy van egy olyan lámpa a műszerfalon, hogy "reverser unlocked". Milyen fagyilapátra gondolsz? A hátsó tacsifül az animált. Csakhogy a müszerfal B737, 747 és miegymás-ból van összerakva így elég érdekes, de azért repülhető kisgép.
-
cintula187
addikt
Hadd kérdezzem már meg, hogy a gép hátsó részén mi nyílt ki?
-
-
cintula187
addikt
Marhajó. Lehet kicsit off : Itt nézem, hogy az orrfutóműn vannak a glideslope antennák. Ez nekem nagy meglepetés, fogalmam se volt hogy Md-11 -en vagy hogy úgy általában más gépeken is itt van ez elhelyezve.
PMDG-ben nem kapcsoltam be failurest-t VAlóban Fs passengerek ülnek a gépen többnyire amikor ezt csinálja.
-
cintula187
addikt
válasz
AirBooms #4661 üzenetére
Nem önámítás az sem amit te mondasz, mert sokminden nem derül ki belőle.
Ilyenkor nem a nagy lapozófile segít, hanem az, hogy megnézi az ember, hol kezd el nőni a memóriahasználat. Na ott valami gubanc lesz, amit rendbe kell tenni.
Hol gubanc pontosan? Útvonalon? Vagy hogy épp le vagy felszállsz e? -
cintula187
addikt
PMDG MD-11 kérdésem lenne. Igaz csak időgyorsítás alatt történt ilyen, tehát valszeg ez az ok, de amúgy miért történt, az hogy repülési magasságon egyszercsak leállt mind a 3 hajtómű. Szerencsére mindíg újra tudom őket indítani, de azért stresszeli egy ilyen manőver az utasaim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest