- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
Geryson
üzenetére
úgy tudom igen, képes megjeleníteni, sőt olyat is tud, hogyha bentvagy a játékban, és benyomod az fs commandert, persze játékban csak ablakos módban lehet menni, ha pölö Md-11-gyel repülsz, mert az nem szereti az Alt+Tab kombót. Szóval van ilyen fül felül, hogy gps, és ez az FS commanderben megmutatja, hogy hol vagy a világban, sőt egy srác taxizásra is ezt használja.
Amúgy offline-ban nem használok semmit, megnéztem tegnap a Korcsii által linkelt jeppesenes KJFK térképet, sőt használtam a Bostonihoz is. Hát az is elégsz szar kis reptér
, azt kell, hogy mondjam,főleg így scenery-vel. Aztán a Bostonban asszem a B35-ös kapuhoz raktam ki magam, és az N jelű gurulón közelítettem meg a 22L-t.
Offline-ban nem használok semmit, megyek amerre látok
Nem is tudom hogyan kell, hogy őszinte legyek, ezt elárulhatnád, hátha jó vmire. Bár ez az offline ATC gondolom nem vmi nagy eresztés...mintha azt olvastam volna itt. Szóval nem olyan jó mint a VATSIM-en a tower, vagy nem tudom...szóval az nem mondja meg, hogy melyik kifutón menny és hogy honnan szálj fel, meg persze flightplant sem kell leadni
Tegnap haver repült VATSIM-en, és hát...szólította a természet
vécére kellett mennie, erre a torony mondja, hogy nem pauzézza le a játékot
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- BONTATLAN PNY 5070 TI 16G OC
- LianLi SL120 Infinity Wireless és CL 120 Wireless fekete/fehér és RVS/Normal Blade eladó
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, azt kell, hogy mondjam,főleg így scenery-vel. Aztán a Bostonban asszem a B35-ös kapuhoz raktam ki magam, és az N jelű gurulón közelítettem meg a 22L-t.