- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- iPhone topik
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Cypresss
üzenetére
Jaja, SLI-t/CF és FSX combóról én sem hallottam csodákat, én személy szerint single VGA-t ajánlanék. Amúgy ugyanúgy GTX580 GV-N580UD-m van csak nem a "3GI", az enyémen "csak" valami 1.7 giga RAM van, ezen meg 3 Gb - mást különbséget nem látok.
Bevallom őszintén az FSX álomtól az én kártyám még messze van, ahogy írtam is anno. Van mindenhol egy stabil FPS-em, de ez nem azt jelenti, hogy nem megyek be 20 alá, esőben/ködben/este egy brutálabb add-on repülőteren. Szerintem az FSX egyszerűen képtelen ennél jobb eredményre (anno - azt hiszem - GTX280-am volt és FS9, na az már csoda volt. Aerosoft LHBP volt kb. 50-60 FPS, egyébként 100 FPS körül mozgott az érték - ezt már eredménynek hívják)
Brutál kártya bármilyen más játékban is, nálam bármikor megnézheted élőben a telejsítményét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest