- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Korcsii
üzenetére
Nagyon jó!
Hát, rohadt nagy mákjuk volt!Más: felraktam szinte mindent, ma megy a REX. Háááát, azért annyira még sem vagyok elájulva az FPS-től. Nem rossz, de ha megy a "light bloom", akkor pl. felejtős továbbra is LHBP. Ezenkívül a látvány maga nem az az őrület. Az extremly dense add-on és épületek nem azt jelenti, hogy mindenhol az van, hanem azt, hogy körülöttem x km-re van nagyon sok, utána nudli. Ez mondjuk tök hülyén néz ki LHBP 31-es pályáról felszálláskor, ugyanis látsz pár tucat magas házat Óbudán, de körülötte puszta. Azért ez nem egy őrület. Na, majd referálok, hogy milyen az érték mindenfelé.
Japán segélyszállítmányt valaki? Szomaton sztem kiviszek egy gépet. Már voltam Kansai-on, olyan 10-12 órás út lehet. Persze most Tokió lesz inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hát, rohadt nagy mákjuk volt!