Hirdetés
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acor
aktív tag
válasz
DeepDish
üzenetére
Kivancsian varom a teszteket!
Egyebkent olvastam rola hogy 30-40%-al gyorsabbat iger az intel elodjeinel, de ugye nem mindegy mit mihez hasonlitok, es persze milyen alkalmazasban nezzuk. A tesztek semmit sem ernek az FSX taan igen..
Meglatjuk
De most egyelore nem fogok beruhazni ujabb gepre, szerintem iden kijon az uj FSX es akkor olcsobb azt megvenni, utana ugy is a fejemet vernem a falba megint minek koltottem ennyit hardware-re
Geryson: Nekem is ugyanolyan gepem van mint Neked, es en is agyonteszteltem mar az FSX-et(amiota letezik minden konfigon) nem tudom hol kerreg a vinyod, jatek kozben? Nekem olyan hogy varjak valamire nem nagyon volt, persze mikor betoltodik a jatek akkor ok, de utana, nem..Nem lehet hogy allandoan swapp-elni akar es azert akadozik? Csak gondolat......

Ja es nem azt irtam, illetve akartam irni hogy nem javult semmit a jatek gyorsasaga, hanem hogy a raforditott koltseg nem egyenesen aranyos a javulassal..(off: a Sandy milyen slot-os?, mert hanem 1366-os akkor kizart egyelore... )
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyebkent olvastam rola hogy 30-40%-al gyorsabbat iger az intel elodjeinel, de ugye nem mindegy mit mihez hasonlitok, es persze milyen alkalmazasban nezzuk. A tesztek semmit sem ernek az FSX taan igen..