Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Acor

aktív tag

válasz DeepDish #6956 üzenetére

Kivancsian varom a teszteket!:) Egyebkent olvastam rola hogy 30-40%-al gyorsabbat iger az intel elodjeinel, de ugye nem mindegy mit mihez hasonlitok, es persze milyen alkalmazasban nezzuk. A tesztek semmit sem ernek az FSX taan igen..
    Meglatjuk :)
    De most egyelore nem fogok beruhazni ujabb gepre, szerintem iden kijon az uj FSX es akkor olcsobb azt megvenni, utana ugy is a fejemet vernem a falba megint minek koltottem ennyit hardware-re :)

Geryson: Nekem is ugyanolyan gepem van mint Neked, es en is agyonteszteltem mar az FSX-et(amiota letezik minden konfigon) nem tudom hol kerreg a vinyod, jatek kozben? Nekem olyan hogy varjak valamire nem nagyon volt, persze mikor betoltodik a jatek akkor ok, de utana, nem..Nem lehet hogy allandoan swapp-elni akar es azert akadozik? Csak gondolat...... :F
    Ja es nem azt irtam, illetve akartam irni hogy nem javult semmit a jatek gyorsasaga, hanem hogy a raforditott koltseg nem egyenesen aranyos a javulassal..

(off: a Sandy milyen slot-os?, mert hanem 1366-os akkor kizart egyelore... )

Új hozzászólás Aktív témák