- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc1946
csendes tag
Üdv!
Már írtam, hogy próbálkozom a PMDG747-400-400F FMC proramozásával. Találtam is az IVAO oldalán anyagot hozzá, amit Klátyik István fordított eredetiből /megnéztem a program angol nyelvű eredetijét a program tutoriáljában/.
A leírás és így a lépésenkénti bemuttatás a KBFI-KMWH utvonalat hozza példának.
De a programban nem ez az útvonal szerepel, mint minta útvonal. Legalábbis az én lemezemről felinstallált PMDG747-400-as gépnél nem.
Az oktató anyagban az szerepel, hogy tömörítsem ki a zip fájlt és akkor minden a helyére kerül. Nálam nem!!
De ha így nem megy akkor a következőket csináljam:
PMDG-744-TRC-Lesson 1. sav
PMDG-744-TRC-Lesson 1. FLT
PMDG-744-TRC-Lesson 1.WX
fájlokat tegyem a megfelelő helyekre.
A megfelelő helyek meg is vannak, de a fájlokat nem találom.
Mivel ez az anyag 3 leckéből áll, 3 ilyen fájl csomag van valahol.
Kérdés és a kérés a következő: ha valakinek megvannak ezek a fájlok, nagyon megköszönném ha eljuttatná e-mailban.
Nem nagy terjedelműek, pár Kb nagyságúak.
Czakó
Új hozzászólás Aktív témák
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs